TP únor 2022

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.5.21 23:52

@Love93 ani těhotenství ani porod mi v létě nevadilo, ale sestinedeli v létě, to byl masakr. Uvidíme, jsem zvědavá. Nastesti mám nosici bundu, tak se do ni snad vlezu.

• Citovat
  • Upravit
2190
28.5.21 09:55

Ahoj děvčata, můžu se k Vám přidat. Termín porodu mám podle kalkulačky 1.2.2022. jinak jsem 4t a 3d a zpoždění mám 4 dny. Kontrolu mám až 9.6. tak jsem zvědavá, snad to bude dobrý. Snažíme se o 1. uz dva roky a měli jsme za sebou 3. IUI a neúspěšně, teď jsem měla pauzu, protože mě v Caru poslali na genetiku a imunologii a mezitím se nám povedlo a jako naschvál mám týden do svatby :D tak snad to ten stres zvládne, i když se snažím být v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
28.5.21 20:20
@Elkapelka píše:
Ahoj děvčata, můžu se k Vám přidat. Termín porodu mám podle kalkulačky 1.2.2022. jinak jsem 4t a 3d a zpoždění mám 4 dny. Kontrolu mám až 9.6. tak jsem zvědavá, snad to bude dobrý. Snažíme se o 1. uz dva roky a měli jsme za sebou 3. IUI a neúspěšně, teď jsem měla pauzu, protože mě v Caru poslali na genetiku a imunologii a mezitím se nám povedlo a jako naschvál mám týden do svatby :D tak snad to ten stres zvládne, i když se snažím být v klidu

Gratuluji i ke svatbě. :srdce:
Tak to máme stejný termín :srdce: i jsme stejne 4+3 :hug: já jdu 7.6 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
28.5.21 21:06

@Love93 je tak ro jsme aspoň na tom stejně. Já se modlím, aby vše bylo v pořádku po té době snažení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
29.5.21 05:26
@Elkapelka píše:
@Love93 je tak ro jsme aspoň na tom stejně. Já se modlím, aby vše bylo v pořádku po té době snažení :oops:

Určitě bude :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.5.21 19:49

Ahooj holky :kytka:
Přidávám se k vám, test mi vyšel pozitivní ve čtvrtek, už 10 dni po ovulaci a termín vychází podle kalkulačky na 6.2. :srdce: a všem moc gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
29.5.21 20:16

@jakalm ahoj, tak držím palce ať je vše v pořádku :palec: A gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 23:45

Super ze už je nás tady víc! Všem moc gratuluji :dance: :srdce: Mate uz nějake příznaky? S dcerou mi bylo strašne zle, silene stavy. Teď zatím nic, jsem strašne nemotorna. Dceri jsem dala boty opacne, porad do něčeho narazim, jsem nepozorna. Je to zvláštní. A nemam vůbec hlad, ale klidně si třeba dam slané dohromady se sladkym. S dcerou jsem nemohla vidět ani video kde bylo jídlo. :D M.

• Citovat
  • Upravit
2190
30.5.21 05:40
@Anonymní píše:
Super ze už je nás tady víc! Všem moc gratuluji :dance: :srdce: Mate uz nějake příznaky? S dcerou mi bylo strašne zle, silene stavy. Teď zatím nic, jsem strašne nemotorna. Dceri jsem dala boty opacne, porad do něčeho narazim, jsem nepozorna. Je to zvláštní. A nemam vůbec hlad, ale klidně si třeba dam slané dohromady se sladkym. S dcerou jsem nemohla vidět ani video kde bylo jídlo. :D M.

Mě zatím jen bolí prsa, jinak nic, se je fakt, že hlad taky nemám. A místo zácpy mám průjem, ale já na něj trpěla dost i před těhotenstvím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
30.5.21 06:59

Tak zácpa mě dost trápí, břicho už jak ve 4 měsíci a to jsem hubena a cvicim. Jinak po ránu je mi zle a když jsem hladová tak taky. :roll: Ale patří to k tomu :hug: jinak mě hodně bolí prsa i se zvětšila a podbrisek poboliva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.5.21 08:00

@Love93 ten podbřišek mě občas taky poboliva, už aby bylo 9.6. a měla po kontrole :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
30.5.21 10:37

Mě hrozne bolí podbrisek a bradavky. Asi bych to na sobě tentokrat poznala i bez testu:)))
Holky jak to mate se cvičením?? Já jsem do teď skoro denně cvičila, ne žádné drastaky ale cvičila a teď, co mi vyšel test tak se silene bojím něco dělat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.5.21 10:45

@jakalm já cvičila taky, dokonce den před zjištěním. Ale teď počkám až do kontroly, abych věděla, že je to v pořádku a když bude tak trochu lehce budu, třeba něco pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.21 17:42

Holky, tak jsem dnes volala k doktorovi a objednal mě na příští čtvrtek 8) už se nemůžu dočkat :srdce: :D

• Citovat
  • Upravit
2190
31.5.21 17:56
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem dnes volala k doktorovi a objednal mě na příští čtvrtek 8) už se nemůžu dočkat :srdce: :D

Tak super tak to máme pěkně za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital