TP únor 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.5.21 18:23

Ahoj holky tak já jsem dnes taky objevila čárku, termín 5.2.,doma mám dceru za měsíc a půl 2 roky, tak bude veselo, k doktorce jsem taky ještě nevolala protoze vím že mě objedná až tak za 3,4 týdny aby bylo něco vidět kdyztak

• Citovat
  • Upravit
1099
31.5.21 22:39

Ty Joo, vy se mate.. já jdu k dr až 17.6 :( to nevydrzim! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
1.6.21 04:52

@jakalm aspoň budeš mít jistotu, srdíčko už určitě potluce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
1.6.21 08:35

K tomu cvičení, dr mi říkal, že pokud jsem cvičila i před těhotenstvím tak mužu pokračovat dal. Jen nedoporučuji sporty kde se skáče nebo tak. Taky cviky v leze na zádech nejsou dobre a posilování břicha by se mělo v prvním trimestru vynechat. Hlídat si teplotou frekvenci a myslím že úplně v pohodě. Když nebudeme zvedat těžké váhy tak nevidím důvod proč necvičit ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.6.21 14:30

@Elkapelka Snad ano. Na to se hrozne těším.  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.6.21 14:31

@Love93 Já prave dělám hodně v leže na zádech a silový:D tak znovu opatrně začnu. Je pravda ze dokud to jde tak je určitě lepší se hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.6.21 21:14

7.2.2022

Ahoj holky,
s dovolením se k vám přidám, měla jsem test pozitivní už 10dpo, takže teď jsem cca 4+2, takže úplný začátek, ale také sledujete každé píchnutí? Strašně moc nám všem držím palce, ať ten první trimestr zvládneme úspěšně a ve zdraví :) Ty dny se ale teď vlečou, já jsem se objednala k dr až ke konci června, chci jít na jistotu, na srdíčko, další čekání bych nevydržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.21 22:45

Ahoj holky, určitě je lepší jít k doktorovi až za dyl, kdy už muže jít vidět srdíčko. Ikdyz to čekání je strašne dlouhé :) ja půjdu až za dva týdny, ale strašne se těším! My teď řešíme stěhování tak snad mi ty dva týdny utečou. S dcerou jsem byla u doktora několikrát ze začátku kvůli krvácení, proto teď ani nespecham. M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.21 07:18

Holk co si o tom myslíte? Tyto testy z drogerky skoro nic neukazuji jen ducha a ten lepší jasnou čárku ale jsem z toho taková nesva, jestli se spíš těhotenství nevyvíjí než vyvíjí :nevim:
Ten růžový je že včera ten samotne zelený dva dny zpátky a ten růžový s zeleným tak ten zelený je z dneska a na fotce ten duch ani není vidět, je to divný :roll:

• Citovat
  • Upravit
2190
2.6.21 07:26
@Anonymní píše:
Holk co si o tom myslíte? Tyto testy z drogerky skoro nic neukazuji jen ducha a ten lepší jasnou čárku ale jsem z toho taková nesva, jestli se spíš těhotenství nevyvíjí než vyvíjí :nevim:
Ten růžový je že včera ten samotne zelený dva dny zpátky a ten růžový s zeleným tak ten zelený je z dneska a na fotce ten duch ani není vidět, je to divný :roll:

Jaké máš zpoždění? Nebo testujes před ms? Ono každý test má jiné množství barviva, nejlepší by bylo testovat jedním druhem a pak porovnávat :think: taky může jít o biochemko. A jsou všechny z ranní moči? Někdy odpoledne ukazuje víc a někdy opačně. Já už dřív jak v den ms netestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.21 07:32

@Elkapelka já už mám zpoždění 4 dny, ty zelený jsou teda vždy ráno dělaný ten růžový včera poobede, no tak zkusím koupit ještě nějaké testy a uvidím no, ty zelené jsou obyc z drogerky tak těžko říct

• Citovat
  • Upravit
2190
2.6.21 07:37
@Anonymní píše:
@Elkapelka já už mám zpoždění 4 dny, ty zelený jsou teda vždy ráno dělaný ten růžový včera poobede, no tak zkusím koupit ještě nějaké testy a uvidím no, ty zelené jsou obyc z drogerky tak těžko říct

Tak zkus v lékárně buď dr.max testy nebo mamatesty, ty jsou většinou spolehlivý. Mohla jsi mít ovu později a proto jsou tak slabý. A nebo clearblue s ukazatelem týdnů, ten je spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.21 07:39

@Elkapelka no asi koupím ten clear blue ten jsem měla i u první dcery a k tomu ještě mamatesty a uvidím co to ukáže děkuji :oops: u první dcery to pravé bylo jinak testy mi hned krásně silily ale tak může to být teď jiné, nebudu to ještě vzdávat 😊

• Citovat
  • Upravit
2190
2.6.21 07:44
@Anonymní píše:
@Elkapelka no asi koupím ten clear blue ten jsem měla i u první dcery a k tomu ještě mamatesty a uvidím co to ukáže děkuji :oops: u první dcery to pravé bylo jinak testy mi hned krásně silily ale tak může to být teď jiné, nebudu to ještě vzdávat 😊

Tak tak, stále je naděje, držím palce a když to nevyjde tak příště už určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.21 10:13

@Elkapelka Tak jsem si koupila ty mamatesty jeden ten a jeden ten říkala že jsou nejspolehlivější tak to vypadá celkem nadějně co myslíš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex