Poradna duly
Jana Čurdová
K tomu cvičení, dr mi říkal, že pokud jsem cvičila i před těhotenstvím tak mužu pokračovat dal. Jen nedoporučuji sporty kde se skáče nebo tak. Taky cviky v leze na zádech nejsou dobre a posilování břicha by se mělo v prvním trimestru vynechat. Hlídat si teplotou frekvenci a myslím že úplně v pohodě. Když nebudeme zvedat těžké váhy tak nevidím důvod proč necvičit ❤️️
@Love93 Já prave dělám hodně v leže na zádech a silový:D tak znovu opatrně začnu. Je pravda ze dokud to jde tak je určitě lepší se hýbat.
Ahoj holky,
s dovolením se k vám přidám, měla jsem test pozitivní už 10dpo, takže teď jsem cca 4+2, takže úplný začátek, ale také sledujete každé píchnutí? Strašně moc nám všem držím palce, ať ten první trimestr zvládneme úspěšně a ve zdraví
Ty dny se ale teď vlečou, já jsem se objednala k dr až ke konci června, chci jít na jistotu, na srdíčko, další čekání bych nevydržela ![]()
Ahoj holky, určitě je lepší jít k doktorovi až za dyl, kdy už muže jít vidět srdíčko. Ikdyz to čekání je strašne dlouhé
ja půjdu až za dva týdny, ale strašne se těším! My teď řešíme stěhování tak snad mi ty dva týdny utečou. S dcerou jsem byla u doktora několikrát ze začátku kvůli krvácení, proto teď ani nespecham. M.
Holk co si o tom myslíte? Tyto testy z drogerky skoro nic neukazuji jen ducha a ten lepší jasnou čárku ale jsem z toho taková nesva, jestli se spíš těhotenství nevyvíjí než vyvíjí ![]()
Ten růžový je že včera ten samotne zelený dva dny zpátky a ten růžový s zeleným tak ten zelený je z dneska a na fotce ten duch ani není vidět, je to divný ![]()
@Anonymní píše:
Holk co si o tom myslíte? Tyto testy z drogerky skoro nic neukazuji jen ducha a ten lepší jasnou čárku ale jsem z toho taková nesva, jestli se spíš těhotenství nevyvíjí než vyvíjí
Ten růžový je že včera ten samotne zelený dva dny zpátky a ten růžový s zeleným tak ten zelený je z dneska a na fotce ten duch ani není vidět, je to divný
Jaké máš zpoždění? Nebo testujes před ms? Ono každý test má jiné množství barviva, nejlepší by bylo testovat jedním druhem a pak porovnávat
taky může jít o biochemko. A jsou všechny z ranní moči? Někdy odpoledne ukazuje víc a někdy opačně. Já už dřív jak v den ms netestovala.
@Elkapelka já už mám zpoždění 4 dny, ty zelený jsou teda vždy ráno dělaný ten růžový včera poobede, no tak zkusím koupit ještě nějaké testy a uvidím no, ty zelené jsou obyc z drogerky tak těžko říct
@Anonymní píše:
@Elkapelka já už mám zpoždění 4 dny, ty zelený jsou teda vždy ráno dělaný ten růžový včera poobede, no tak zkusím koupit ještě nějaké testy a uvidím no, ty zelené jsou obyc z drogerky tak těžko říct
Tak zkus v lékárně buď dr.max testy nebo mamatesty, ty jsou většinou spolehlivý. Mohla jsi mít ovu později a proto jsou tak slabý. A nebo clearblue s ukazatelem týdnů, ten je spolehlivý.
@Elkapelka no asi koupím ten clear blue ten jsem měla i u první dcery a k tomu ještě mamatesty a uvidím co to ukáže děkuji
u první dcery to pravé bylo jinak testy mi hned krásně silily ale tak může to být teď jiné, nebudu to ještě vzdávat 😊
@Anonymní píše:
@Elkapelka no asi koupím ten clear blue ten jsem měla i u první dcery a k tomu ještě mamatesty a uvidím co to ukáže děkujiu první dcery to pravé bylo jinak testy mi hned krásně silily ale tak může to být teď jiné, nebudu to ještě vzdávat 😊
Tak tak, stále je naděje, držím palce a když to nevyjde tak příště už určitě ![]()
@Elkapelka Tak jsem si koupila ty mamatesty jeden ten a jeden ten říkala že jsou nejspolehlivější tak to vypadá celkem nadějně co myslíš?
Ahoj holky tak já jsem dnes taky objevila čárku, termín 5.2.,doma mám dceru za měsíc a půl 2 roky, tak bude veselo, k doktorce jsem taky ještě nevolala protoze vím že mě objedná až tak za 3,4 týdny aby bylo něco vidět kdyztak