Poradna duly
Jana Čurdová
@Alca8787 tak to mě mrzí
snad příště to bude šťastnější konec ![]()
@Elkapelka vzali mi 1 vaječník. Už to asi zkoušet nebudu. Už se bojím. Držte se
@Alca8787 chápu, že máš strach, také bych měla. Dej tomu čas a uvidíš. Ať je brzy lépe ![]()
@Elkapelka já otěhotněla neplánovaně. Ve finále ne vaječník ale vejcovod vzali. Těšila jsem se na to. Hcg vše bylo jak má být a pak zjistím že to je mimodelozne. Asi to tak mělo být.
Ahojky, tak se jdu také po kontrole přidat. Jsem 6+1, paní doktorka chvíli hledala
, ale našla i se srdíčkem
.
Za 14 dní znovu, tak snad vše půjde dobře i dál… ![]()
@Hledík skvělé zprávy taky jsem byla v 6+1 a už se srdíčkem, u mě ho našla rychle, ale také ten hematom no
zatím je vše v pořádku, tak snad to prcek ustojí. Ale je krásný pocit slyšet to srdíčko viď?
@Elkapelka je to částečně úleva, i když paní Dr. napsala, že odpovídá 6+1, tak mi přijde hodně maličký mrňousek, tak budu jak na trní dva týdny
…
To mě mrzí, ale četla jsem, že je to dost časté a většinou ho medikací a klidem na lůžku lze zvládnout ![]()
Tak hodně odpočívej a uvidíš, že příště už bude menší nebo nebude vůbec. Kdy máš další kontrolu??
Ahoj holky tak se přidám TP porodu vychází na 22.2.2022, těhotenství druhý a Teda už teď docela trpim, trošku větší námaha a břicho bolí jak čert
taky to tak máte?
@Hledík taky mi odpovídalo 6+1 a byl to prcek. Další kontrolu mám za týden 21.6. tak uvidíme zda se aspoň zmenšuje, už jsem z toho ležení různě otlačena ![]()
@Lulu20 tak tě tu vítáme. Mě břicho bolí taky po námaze, se občas i píchne v klidu, ale víc mě teda bolí prsa. Jinak mi ani není špatně ![]()
@Lulu20 já to mám 6.2. a břicho bolí fest občas… A zlobí mě žaludek… ![]()
@Elkapelka mě Teda dneska fest úplná křeč na jedny straně
prsa mě Teda naštěstí moc nebolí ale to asi bude tím, že ještě večer syna kojím ![]()
@Hledík uf tak to mi je líto, mě Teda zatím krom občasného bolení nic, ale to může ještě přijít
hlavně ať jsou ty mrňata v pořádku ![]()
@Lulu20 @Elkapelka
Přesně holky, hlavně ať v únoru máme doma mrňátka naše
![]()
Ahoj holky, ráda bych se přidala. Před 4 dny jsem měla pozitivní test. MS mám dost nepravidelnou (někdy 28 dnů, jednou dokonce 36), takže s termínem je to takové kolísavé, ale když to zprůměruju, vychází to kolem 25. 2., takže snad klidná, mírná rybička po mém dvouletém divokém býčkovi
ještě mám doma pětiletého štírka
Dnes jsem cca 4+2 a vše samozřejmě beru s rezervou. Příznaky jsou, jsem stále jako praštěná po hlavě, ale nevolnosti se ještě nedostavily, snad ani nedostaví, obě předchozí těhotenství byla dost peklo a teď k tomu ještě stále dost kojím
Na první kontrolu jdu 30. 6. ![]()
Už jste to někomu oznamovaly, když opomenu teď tatínky?? ![]()
Já vzhledem k tomu, že mi je fakt děsně
, tak mě to asi brzy nemine…