TP únor 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
15.6.21 18:33
Ano, skoro cele rodině, kvůli posunutí svatby :lol: měli jsme ji mít příští rok v srpnu sle nakonec bude už tento rok, tak to všem hned došlo :) :andel: já teď spíš řeším, ze mi má končit smlouva s začínat nová :nevim: :,(
@Hledík píše:
Už jste to někomu oznamovaly, když opomenu teď tatínky?? :lol:
Já vzhledem k tomu, že mi je fakt děsně :poblion:, tak mě to asi brzy nemine…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
15.6.21 19:45

@Janča207 z mé zkušenosti o těhotenství v práci mlč a podepiš novou. Až potom to řekni… Mě slibovali slibovali (byla jsem na neschopence kvůli extrémnímu zvracení, takže to věděli) a pak hono z toho (pardon ale jsem nasná, jen si na to vzpomenu…) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.6.21 20:20

@Hledík pár známých to ví, ale to jen protože měli blbý nápad že si dáme víno a tak :lol: a to že nechci nestačilo tak sem musela s pravdou ven :D jinak takhle mezi známýma doufám že to utajim co nejdéle, zkušenost s prvním těhotenstvím mě vyléčila a nejraději bych oznámila až narození dítěte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.6.21 20:36

My to teda řekli mým rodičům, protože věděli, že jsme byli na IUI, takže stejně se mamka ptala…
No a teď po utz se srdíčkem jsme to řekli i manželovým rodičům. Ale jen aby to nebylo „nespravedlivé“.
No a poslední je moje kolegyňka v práci, protože teď chudák maká i za mě, protože mi je fakt dost zle a jsem fakt unavená.
Další utz mám v 8+1, tak možná přidáme naše svědky, když bude vše v pořádku :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.6.21 20:47

@pantomima no asi to tak opravdu udělám, protože co znám naše vedení tak by se mnou pěkně vyjeb*** :roll: naštěstí mi to vychází ze teď budu už jen par týdnu v práci a pak dovolená až do konce smlouvy, takže se s nimi sní moc neuvidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.6.21 21:20

@Hledík u nás rodiče budou právě jedni z posledních kteří se to dozvědí, bohužel přítele maminka nezná mezí a když sem syna čekala měla sem malý břicho a dělalo se mi špatně z masa… Což ona nedokázala pochopit a nakonec mi říkala takový věci jakože mi syn umře, že nemůže prospívat, když sem říkala že doktor ví nejlíp jak dítě prospívá mi řekla že no to určitě… Toho všeho bylo tak moc že jsme se rozhodli to nechat v tajnosti hlavně před rodičema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.6.21 22:36

@Lulu20 jej, tak to je docela drsná maminka 8o a vy s nimi žijete??… My bychom to stejně v jednom domě neutajili, přestala jsem kouřit (i když já těch pokusů o přestání měla za poslední dva roky hodně, tak to by se ještě dalo) a manžel mi snáší naše 15kg psí miminko ze schodů :mrgreen:… Takže stejně by se to provalilo… Navíc jsem musela vysadit léky na alergii, takže masakr a ještě mi je furt blivno :D
No a naši, jak jsem psala, věděli že máme iui za sebou…
Všem jsem výslovně zakázala to šířit a předčasně se radovat, i když sama bych to nejradši všem šla vyprávět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.6.21 05:21

@Hledík nene nežijeme s nimi, bohatě s nimi stačí chvilka :mrgreen: ale s tímhle nápadem přišel muž, že to bylo, strašný co předváděli u syna v těhotenství :lol: tchán pro změnu volal od ledna každý den jestli rodim (porodila sem na konci března) :D
Tak pokud jsou normální tak to chápu, že to budou vědět hned :) kdybych mohla taky bych to řekla, ale bohužel si radši ušetřím nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
16.6.21 07:41

Já jsem to ještě nikomu neřekla, chtěla bych vydržet do kontroly, až bude potvrzené :srdce:, tak snad vydržím ještě 14 dnů bez nějakých větších příznaků. U mě bývá kritický 8.-13. týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
16.6.21 09:27

Ja to řekla přítelovi samozřejmě hned ten den, co jsem to zjistila. Teď čekáme na první kontrolu, což je příští pondělí, a když bude vše v pořádku, tak to řekněme rodině. V práci chci ale ještě chvíli počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.6.21 13:11

Tak já jsem dnes byla na první kontrole, paní doktorka říkala ze to vidí tak na 4-5 týden, mám nepravidelnou MS. Poslední byla 20.4.2021 ale podle všeho datum početí vychází na 19.5.2021. Tak nevím zda je to možné ze podle utz bych měla byt teď teprve 4-5 týden, byl tam zatím vidět jen váček přes půl cm velký :nevim: tak nevím co si o tom mám myslet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
16.6.21 13:17

@Janča207 já bych tomu věřila, jestliže máš nepravidelný cyklus, tak to tak klidně může být :) neboj miminko to všechno dožene :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
16.6.21 14:19

@Janča207 takto jsem to měla u předchozího (zdárného) těhotenství, MS před dvěma měsíci a velikost vůbec neodpovídala. Může to být případ toho, že jsi MS v květnu nedostala ne v důsledku těhotenství, ale v důsledku cysty, která brání cyklu. Kdy jsi měla poprvé pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.6.21 15:48
@pantomima píše:
@Janča207 já bych tomu věřila, jestliže máš nepravidelný cyklus, tak to tak klidně může být :) neboj miminko to všechno dožene :P

Já doufám! :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.6.21 15:50
@jasna.s píše:
@Janča207 takto jsem to měla u předchozího (zdárného) těhotenství, MS před dvěma měsíci a velikost vůbec neodpovídala. Může to být případ toho, že jsi MS v květnu nedostala ne v důsledku těhotenství, ale v důsledku cysty, která brání cyklu. Kdy jsi měla poprvé pozitivní test?

No jakoze ja mám cyklus okolo 32-38 dni, první test jsem si delala minule pondělí a byla tam slabá čárka, teď už je krásné silný :andel: viz fotky, první je z minulého pondělí a poslední je z tohoto pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí