Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, také se k vám přidám, i když jsem se zařekla, že na žádné diskuze lézt nebudu
Nezkušené občas diskuze vystraší a člověk by žil jen ve strachu, že se něco stane…a dle rad bych měla žít v bublině, aby se náhodou něco nestalo
Termín mám 6.2.
Miminko je vytoužené po IVF, kdy nám vyšel 2.pokus
V CAR jsme byli na 1. utz, už bylo krásne
Jak jsem se těšila až také jednou zažiju ranni nevolnosti, tak je mi nyni až téměř líto, že vůbec nic neni
bez pozitivniho testu a větších prsou bych ani nevěděla, že jsem těhotná ![]()
Jak jste na tom vy?
@Simonča21 závidím že ti nic není
já mám termín o 2 dny dřív a už týden ležím a nejsem schopna ničeho, jenom zvracim a nemám tlak ![]()
@Simonča21 Ahoj, gratuluji! A věř, že ranní nevolnosti není nic, na co by se člověk měl těšit. Čekám třetí dítě a popravdě mě po zjištění, že jsme těhotná, přepadla depka z nevolností, které mě čekají (prošla jsem si jimi dvakrát), protože postarat se v tomto stavu o domácnost je velmi vyčerpávající. Takže užívej a buď ráda, že jsi fit ![]()
@jasna.s tak samozřejmě jsem rada, nechci si přivolávat zdravotní komplikace a nebylo to tak ani myšleno Jde jen o ten pocit, že nemám vlastně žádně příznaky, tak už začnu myslet negativně jestli je vše v pořádku atd.
@Simonča21 Taky mi nic není. Občas poboliva podbrisek a mám obrovsky prsa. Jinak bych ani nevedela, ze je něco jinak. ![]()
Ahoj holky byly jste uz na krevni testy v 1 trimestru? Za jak dlouho byly vysledky a co se vam presne testovalo? Diky ![]()
@Terand7593 ahoj, pojd za námi tady do té skupinky, sem už nikdo moc nechodí
https://www.emimino.cz/…/tak-430721/ Jinak se testuje krevní obraz + pohlavní choroby
Ahoj holky, přidávám se k vám. Mám termín 2.2. Čekám chlapecka a doma už mám 7 letou slečnu.
Ahoj holky, přidávám vám sem seznam mojí výbavičky , jako inspiraci, třeba vám to pomůže
![]()
přeji vám všem klidné těhotenství ![]()
@pantomima Ahoj, prijimate jeste ted v zari nove cleny? Posilala jsem zadost uz dvakrat a zatim nic.
@pantomima Aha, ja cekala na vysledky 1. screeningu, abych to nezakrikla. Tak nic.
@pantomima já se za slečnu/paní přimlouvám, jestli to má teda nějakou váhu. Já jsem s prvním taky čekala na výsledky…