TP únor 2022

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
16.6.21 17:09

@Janča207
To bude v pohodě :D… Máš to nepravidelné, takže vše je možné ;)
Já se třeba vystresovala, že odpovídám 6+1, ale podle milimetrů je plůdek maličkatý… Pak už jsem raději nic nikde nečetla a budu věřit paní doktorce :mrgreen:
Oni to doženou ty dětičky :D

Navíc mně je tak parádně zle, že už ani nepochybuji :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.6.21 17:18
@Hledík píše:
@Janča207
To bude v pohodě :D… Máš to nepravidelné, takže vše je možné ;)
Já se třeba vystresovala, že odpovídám 6+1, ale podle milimetrů je plůdek maličkatý… Pak už jsem raději nic nikde nečetla a budu věřit paní doktorce :mrgreen:
Oni to doženou ty dětičky :DNavíc mně je tak parádně zle, že už ani nepochybuji :poblion: :mrgreen:

Jste zlatí, úplně jste mě uklidnili! :D :srdce: Je to moje první tak moc nevím, ale moc se těším až krásné půjde vidět. Také pani doktorce věřím, je to maminka od nás ze školky tak byla taková milá a gratulovala mi, tak když mi gratulovala tak asi je k čemu :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
16.6.21 17:39

@Janča207 přesně tak, oni doktoři to ví nejlépe a kdyby se jí něco nezdálo, tak ti negratuluje… Takhle jsem si to řekla taky a s jinou variantou nepočítám :mrgreen: :srdce:
Uvidíš, že příště už bude i srdíčko… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
16.6.21 20:59

Ahoj holky :) tak se taky po první kontrole přidávám ;) je to takový náš druhý zázrak :srdce: na syna jsme čekali 6 let, podstoupili spoustu zákroků a povedl se až přirozeně a teď hned druhý měsíc snažení :oops: tak všem držím palce, ať to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
16.6.21 21:38

@Janča207 taky mám takhle dlouhý cyklus, to opravdu spíš vypadá, že MS v květnu vynechala a otěhotněla jsi až koncem května ;) Tak se nestresuj, to bude ok. Můj přechozí gynekolog se se mnou nepáral, to bylo: no, na těhotenství to nevypadá, potom - velikost neodpovídá atd… a mám dva zdravé syny :D Už jsem od něj raděj utekla, teď mám novou doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.6.21 22:38

.

Příspěvek upraven 01.10.25 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.6.21 05:43

@Janča207 přesně jak píšou holky, bude to dobrý :) hlavně se nestresovat :srdce:

Já mám za 14 dní kontrolu tak jsem zvědavá :lol: ale už se nemůžu dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.6.21 14:09

Holky a jak zvládáte ty vedra? :mrgreen: já teda ale vůbec 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
17.6.21 14:23

@Lulu20 já vzhledem k tomu, že musím jen ležet tak to jde, jak nic nedělá, tak mi ani není takové vedro :D takže jediná pozitivní věc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.6.21 17:19

@Lulu20 katastrofa, máme bydlení v podkroví, takže už teď máme 26 stupňů v bytě a to nechci vidět po tom tropickém víkendu…
Do práce jezdím autem bez klimatizace, pěkně do centra Prahy, kde je asi o 1000 stupňů ještě hůř.
Jen v práci to jde, tam je klima, ale zase lítám po celém hotelu, takže mi je dost na hovňajs.
Teď všichni doma naskládaní v bazénu a já mám smolíka 8o
Nejlíp je asi v obchodě, ale bohužel tam mě natahuje na zvracení všechno, takže jsem dost k. o. :mrgreen:
Asi umřu v prvním trimestru… Na ten můj žaludek a neustálé natahování ty vedra jsou další třešnička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.6.21 08:33

Ahoj holky taky se přidám… To zatím vychází na cca 25 února… První tehu před 2,5 lety se povedlo až po 2 letech. Druhé tehu hned na 3 pokus ale bohužel jsem teď v březnu ve 23tt o svoji holčičku přišla. A teď jsem v 6tt :srdce: mám hrozný strach ale zároveň i radost. Snad tohle těhotenství už bude v pořádku a už se těším na miminko ale to čekání na první kontrolu která bude až 13 července je hrozna :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.6.21 10:32

Ahoj holky taky se přidávám…minulý týden v úterý se mi ukázaly 2 čárky..první kontrola bude až 30.6…Podle vlastního výpočtu bych to odhadovala někdy na půlku února :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
21.6.21 10:56

Tak ja se taky přidávam, dneska první kontrola, odpovídám 8tt, termín 4.2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
21.6.21 12:00

Kdybyste se chtěli přidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.6.21 13:05

@pantomima heh, zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli ta skupinka funguje, nebo jestli přijimají nové členy, protože jsem žádala o vstup před 3 dny. Vůbec jsem nepostřehla, že už jsem schválená, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí