Poradna duly
Jana Čurdová
@Janča207
To bude v pohodě
… Máš to nepravidelné, takže vše je možné
…
Já se třeba vystresovala, že odpovídám 6+1, ale podle milimetrů je plůdek maličkatý… Pak už jsem raději nic nikde nečetla a budu věřit paní doktorce
…
Oni to doženou ty dětičky ![]()
Navíc mně je tak parádně zle, že už ani nepochybuji
![]()
@Hledík píše:
@Janča207
To bude v pohodě… Máš to nepravidelné, takže vše je možné
…
Já se třeba vystresovala, že odpovídám 6+1, ale podle milimetrů je plůdek maličkatý… Pak už jsem raději nic nikde nečetla a budu věřit paní doktorce…
Oni to doženou ty dětičkyNavíc mně je tak parádně zle, že už ani nepochybuji
![]()
Jste zlatí, úplně jste mě uklidnili!
Je to moje první tak moc nevím, ale moc se těším až krásné půjde vidět. Také pani doktorce věřím, je to maminka od nás ze školky tak byla taková milá a gratulovala mi, tak když mi gratulovala tak asi je k čemu
![]()
@Janča207 přesně tak, oni doktoři to ví nejlépe a kdyby se jí něco nezdálo, tak ti negratuluje… Takhle jsem si to řekla taky a s jinou variantou nepočítám
![]()
Uvidíš, že příště už bude i srdíčko… ![]()
Ahoj holky
tak se taky po první kontrole přidávám
je to takový náš druhý zázrak
na syna jsme čekali 6 let, podstoupili spoustu zákroků a povedl se až přirozeně a teď hned druhý měsíc snažení
tak všem držím palce, ať to dobře dopadne ![]()
@Janča207 taky mám takhle dlouhý cyklus, to opravdu spíš vypadá, že MS v květnu vynechala a otěhotněla jsi až koncem května
Tak se nestresuj, to bude ok. Můj přechozí gynekolog se se mnou nepáral, to bylo: no, na těhotenství to nevypadá, potom - velikost neodpovídá atd… a mám dva zdravé syny
Už jsem od něj raděj utekla, teď mám novou doktorku.
@Janča207 přesně jak píšou holky, bude to dobrý
hlavně se nestresovat ![]()
Já mám za 14 dní kontrolu tak jsem zvědavá
ale už se nemůžu dočkat ![]()
@Lulu20 já vzhledem k tomu, že musím jen ležet tak to jde, jak nic nedělá, tak mi ani není takové vedro
takže jediná pozitivní věc ![]()
@Lulu20 katastrofa, máme bydlení v podkroví, takže už teď máme 26 stupňů v bytě a to nechci vidět po tom tropickém víkendu…
Do práce jezdím autem bez klimatizace, pěkně do centra Prahy, kde je asi o 1000 stupňů ještě hůř.
Jen v práci to jde, tam je klima, ale zase lítám po celém hotelu, takže mi je dost na hovňajs.
Teď všichni doma naskládaní v bazénu a já mám smolíka
…
Nejlíp je asi v obchodě, ale bohužel tam mě natahuje na zvracení všechno, takže jsem dost k. o. ![]()
Asi umřu v prvním trimestru… Na ten můj žaludek a neustálé natahování ty vedra jsou další třešnička ![]()
Ahoj holky taky se přidám… To zatím vychází na cca 25 února… První tehu před 2,5 lety se povedlo až po 2 letech. Druhé tehu hned na 3 pokus ale bohužel jsem teď v březnu ve 23tt o svoji holčičku přišla. A teď jsem v 6tt
mám hrozný strach ale zároveň i radost. Snad tohle těhotenství už bude v pořádku a už se těším na miminko ale to čekání na první kontrolu která bude až 13 července je hrozna
![]()
Ahoj holky taky se přidávám…minulý týden v úterý se mi ukázaly 2 čárky..první kontrola bude až 30.6…Podle vlastního výpočtu bych to odhadovala někdy na půlku února
![]()
Tak ja se taky přidávam, dneska první kontrola, odpovídám 8tt, termín 4.2. ![]()
@pantomima heh, zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli ta skupinka funguje, nebo jestli přijimají nové členy, protože jsem žádala o vstup před 3 dny. Vůbec jsem nepostřehla, že už jsem schválená, díky ![]()