TP únor 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
7.6.21 14:30

@sloubabe S procházkami i zácpou to máme stejně a pak že je každá těhulka jiná 😃 - včera jsem šla od našich a protože naše město je obrovský kopec a mamka bydlí dole, musela jsem nahoru. Obvykle s tím nemám vůbec problém, ale tentokrát jsem počítala každý metr :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
7.6.21 17:45

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, i když to mám zatím takové nejisté..jsem 4+3, takže je to úplně čerstvé, testy pozitivní, ale od pátku čárka nezesílila :think: Dneska jsem byla na odběru krve kvůli HCG a ve středu půjdu zas, tak až potom uvidím, jestli se vůbec můžu těšit.

Jinak bych pořád spala, jen vyluxuju byt a musím si lehnout. S prvorozeným na hřišti zvládnu leda sedět na lavičce :lol: z letních tropů už mám osypky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
7.6.21 22:18

https://www.emimino.cz/…022/diskuse/#…

Když to tu takto vložím, najde vám to tu skupinu? ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.6.21 06:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.6.21 08:00

@pantomima jee ty jsi z breznatek 2020vid? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
8.6.21 08:01

@Týnka 96 jojo, taky mám pocit že si tě pamatuju :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.6.21 08:03

@pantomima Joo trklo mě to do očí hned 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.6.21 11:37

Tak já mám za sebou kontrolu 6+0 dle ms podle gyn 6+3 vše vypadalo na Utz dobře, na kontrolu srdíčka jsem objednána za 2 týdny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.6.21 11:40

@Love93 srdíčko ještě nebylo? :open_mouth:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.21 21:32

Tak já zatím také anonymně, vychází mi to ze bych zítra měla byt 5tt. Na gyndu se budu objednávat tak za týden. Testy provedené 3 a všechny pozitivní, dělala jsem si i ten co právě ukazuje v kolikátém jsem cca týdnu a podle všeho to tak vychází. Tak snad bude vše v pořádku :oops:

• Citovat
  • Upravit
1977
8.6.21 21:44

Ahoj, holky pridavam se 4+4. Testy jsem si delala 3× a vse pozitiv (kdyz nepocitam duchy). Delala jsem je vzdy po dni a neprijde mi, ze carka extra sili. Ale prsa teda boli a dnes MS zatim neprisla mrcha jedna, tak verime, ze to vyjde.

Vsem drzim palce, at jsme maminky i miminka v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.6.21 22:30
@mandle-v-cokolade píše:
Ahoj, holky pridavam se 4+4. Testy jsem si delala 3× a vse pozitiv (kdyz nepocitam duchy). Delala jsem je vzdy po dni a neprijde mi, ze carka extra sili. Ale prsa teda boli a dnes MS zatim neprisla mrcha jedna, tak verime, ze to vyjde.Vsem drzim palce, at jsme maminky i miminka v poradku :kytka:

Může trochu zkreslovat, že ten horní test je jiné značky, ale mně přijde, že sílí. Ono den po dni to není tak vidět :)
Jsem také 4+4, čárky na testech se mi nelíbily :D tak už netestuju a čekám na zítra na hladinu HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.6.21 22:42

@aanysek ja se ptala na gynde na potvrzeni z krve a jestli je to na testu, tak to bude i v krvi a mam prijit az na utz v 8tydnu :think:
Ale dneska mi mela prijit MS, vetsinou je presna 30dc a dnes nic. Tak jeste zitra budu asi trochu nervozni a pak uz se budu radovat.
Na hcg jsi sla na gyndu nebo k obvodakovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
9.6.21 06:22
@Týnka 96 píše:
@Love93 srdíčko ještě nebylo? :open_mouth:

Nene ještě nebylo vidět. Doktor říkal, že je to zcela běžné, že příště už bude hezky vidět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
9.6.21 08:23

@mandle-v-cokolade šla jsem do laborky jako samoplátce, v pondělí a dneska jdu zas, jestli HCG roste jak má. Stojí ten odběr cca 250 Kč a aspoň budu víc vědět na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí