Poradna duly
Jana Čurdová
@sloubabe S procházkami i zácpou to máme stejně a pak že je každá těhulka jiná 😃 - včera jsem šla od našich a protože naše město je obrovský kopec a mamka bydlí dole, musela jsem nahoru. Obvykle s tím nemám vůbec problém, ale tentokrát jsem počítala každý metr
![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, i když to mám zatím takové nejisté..jsem 4+3, takže je to úplně čerstvé, testy pozitivní, ale od pátku čárka nezesílila
Dneska jsem byla na odběru krve kvůli HCG a ve středu půjdu zas, tak až potom uvidím, jestli se vůbec můžu těšit.
Jinak bych pořád spala, jen vyluxuju byt a musím si lehnout. S prvorozeným na hřišti zvládnu leda sedět na lavičce
z letních tropů už mám osypky ![]()
https://www.emimino.cz/…022/diskuse/#…
Když to tu takto vložím, najde vám to tu skupinu?
![]()
Tak já mám za sebou kontrolu 6+0 dle ms podle gyn 6+3 vše vypadalo na Utz dobře, na kontrolu srdíčka jsem objednána za 2 týdny ![]()
Tak já zatím také anonymně, vychází mi to ze bych zítra měla byt 5tt. Na gyndu se budu objednávat tak za týden. Testy provedené 3 a všechny pozitivní, dělala jsem si i ten co právě ukazuje v kolikátém jsem cca týdnu a podle všeho to tak vychází. Tak snad bude vše v pořádku ![]()
Ahoj, holky pridavam se 4+4. Testy jsem si delala 3× a vse pozitiv (kdyz nepocitam duchy). Delala jsem je vzdy po dni a neprijde mi, ze carka extra sili. Ale prsa teda boli a dnes MS zatim neprisla mrcha jedna, tak verime, ze to vyjde.
Vsem drzim palce, at jsme maminky i miminka v poradku ![]()
@mandle-v-cokolade píše:
Ahoj, holky pridavam se 4+4. Testy jsem si delala 3× a vse pozitiv (kdyz nepocitam duchy). Delala jsem je vzdy po dni a neprijde mi, ze carka extra sili. Ale prsa teda boli a dnes MS zatim neprisla mrcha jedna, tak verime, ze to vyjde.Vsem drzim palce, at jsme maminky i miminka v poradku
Může trochu zkreslovat, že ten horní test je jiné značky, ale mně přijde, že sílí. Ono den po dni to není tak vidět ![]()
Jsem také 4+4, čárky na testech se mi nelíbily
tak už netestuju a čekám na zítra na hladinu HCG
@aanysek ja se ptala na gynde na potvrzeni z krve a jestli je to na testu, tak to bude i v krvi a mam prijit az na utz v 8tydnu ![]()
Ale dneska mi mela prijit MS, vetsinou je presna 30dc a dnes nic. Tak jeste zitra budu asi trochu nervozni a pak uz se budu radovat.
Na hcg jsi sla na gyndu nebo k obvodakovi?
@Týnka 96 píše:
@Love93 srdíčko ještě nebylo?pen_mouth:
Nene ještě nebylo vidět. Doktor říkal, že je to zcela běžné, že příště už bude hezky vidět ![]()
@mandle-v-cokolade šla jsem do laborky jako samoplátce, v pondělí a dneska jdu zas, jestli HCG roste jak má. Stojí ten odběr cca 250 Kč a aspoň budu víc vědět na čem jsem