Poradna duly
Jana Čurdová
@sloubabe píše:
Jo a holky, trpíte některá na bolesti hlavy takhle v rané fázi?
No já šíleně, nejhorší to je odpoledne
Holky jestli trochu spinite, tak si dejte ascorutin. Ja ho kvůli spineni brala cely první trimestr. Jinak jsem si volala s doktorem a mám přijít příští týden
a zrovna příští týden se možná budeme stehovat do domečku, tak to bude super. M.
@Anonymní píše:
Holky jestli trochu spinite, tak si dejte ascorutin. Ja ho kvůli spineni brala cely první trimestr. Jinak jsem si volala s doktorem a mám přijít příští týdena zrovna příští týden se možná budeme stehovat do domečku, tak to bude super. M.
Tak to budeme mít kontroly podobně. Já kdybych spinila nonstop tak ho asi koupím, ale bylo to zatím jednorázové a fakt jen na toaletaku. Ty jo domeček, závidím ![]()
@Elkapelka Ja měla hematom, tak jsem ho brala i kvůli němu. Jsem strašne rada ze zatím je vsechno bez problému. Ani skoro nevím ze jsem těhotná.
A hned se objednam i na screening. Joo jsme strašne radi ze se nám to povedlo. Od dubna to řešíme. Už je to nekonečné
M.
@Anonymní píše:
@Elkapelka Ja měla hematom, tak jsem ho brala i kvůli němu. Jsem strašne rada ze zatím je vsechno bez problému. Ani skoro nevím ze jsem těhotná.A hned se objednam i na screening. Joo jsme strašne radi ze se nám to povedlo. Od dubna to řešíme. Už je to nekonečné
M.
Jasný, když je hematom tak není nazbyt. To se máš. Mě bolí prsa a podbřišek no. Trochu se bojím, ale snažím se být v klidu
Ahoj holky! Rada bych se k Vam pridala
Na den deti jsem nasla vysnene //. Vubec jsem to tento cyklus necekala, i dr na kontrole rikala, ze nevidi ovu.. brala jsem cely mesic 100% inositol, tak se tim asi posunula.. Posledni ms byla 28.4 a prvni kontrola me ceka 10.6, tak doufam, ze bude vse vporadku a snad tam uz neco uvidi kdyz byla ovu posunuta
Jee, super! Tak preji hodne stesti at je vse vporadku
Dnes je teprve 4, to tak pomalu utika.. 😄
@Llemark ahoj já jdu jen o den dřív 9.6. a poslední ms jsem měla 27.4., ale ovu už 9.5.
Holky už je nás tady dost, co si založit tajnou skupinu? Aby jsme taky nemuseli psát porad jako anonym. M.
@Anonymní píše:
Holky už je nás tady dost, co si založit tajnou skupinu? Aby jsme taky nemuseli psát porad jako anonym. M.
Možná až budu mít po prohlídce, abych hned nevypadla
i když věřím že ne. Že je vše v pořádku