TP únor 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
3.6.21 20:51
@sloubabe píše:
Jo a holky, trpíte některá na bolesti hlavy takhle v rané fázi? :?

No já šíleně, nejhorší to je odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 21:07

Holky jestli trochu spinite, tak si dejte ascorutin. Ja ho kvůli spineni brala cely první trimestr. Jinak jsem si volala s doktorem a mám přijít příští týden :dance: a zrovna příští týden se možná budeme stehovat do domečku, tak to bude super. M.

• Citovat
  • Upravit
2190
3.6.21 21:09
@Anonymní píše:
Holky jestli trochu spinite, tak si dejte ascorutin. Ja ho kvůli spineni brala cely první trimestr. Jinak jsem si volala s doktorem a mám přijít příští týden :dance: a zrovna příští týden se možná budeme stehovat do domečku, tak to bude super. M.

Tak to budeme mít kontroly podobně. Já kdybych spinila nonstop tak ho asi koupím, ale bylo to zatím jednorázové a fakt jen na toaletaku. Ty jo domeček, závidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 21:27

@Elkapelka Ja měla hematom, tak jsem ho brala i kvůli němu. Jsem strašne rada ze zatím je vsechno bez problému. Ani skoro nevím ze jsem těhotná. :D A hned se objednam i na screening. Joo jsme strašne radi ze se nám to povedlo. Od dubna to řešíme. Už je to nekonečné :D M.

• Citovat
  • Upravit
2190
4.6.21 05:16
@Anonymní píše:
@Elkapelka Ja měla hematom, tak jsem ho brala i kvůli němu. Jsem strašne rada ze zatím je vsechno bez problému. Ani skoro nevím ze jsem těhotná. :D A hned se objednam i na screening. Joo jsme strašne radi ze se nám to povedlo. Od dubna to řešíme. Už je to nekonečné :D M.

Jasný, když je hematom tak není nazbyt. To se máš. Mě bolí prsa a podbřišek no. Trochu se bojím, ale snažím se být v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.6.21 10:15

Ahoj holky! Rada bych se k Vam pridala :) Na den deti jsem nasla vysnene //. Vubec jsem to tento cyklus necekala, i dr na kontrole rikala, ze nevidi ovu.. brala jsem cely mesic 100% inositol, tak se tim asi posunula.. Posledni ms byla 28.4 a prvni kontrola me ceka 10.6, tak doufam, ze bude vse vporadku a snad tam uz neco uvidi kdyz byla ovu posunuta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.21 10:20

Vítej! :lol: Taky jdu 10.6. a už se nemůžu dočkat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
148
4.6.21 10:24

Jee, super! Tak preji hodne stesti at je vse vporadku :kytka: Dnes je teprve 4, to tak pomalu utika.. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.6.21 11:58

@Llemark ahoj já jdu jen o den dřív 9.6. a poslední ms jsem měla 27.4., ale ovu už 9.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.6.21 13:02

@Elkapelka ahoj, taky preji hodne stesti na prohlidce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.21 13:22

Holky už je nás tady dost, co si založit tajnou skupinu? Aby jsme taky nemuseli psát porad jako anonym. M.

• Citovat
  • Upravit
260
4.6.21 14:16

Tak ji kdyžtak někdo založte 😄 já nějak nevím :hug: jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.6.21 14:54

@Llemark děkuji i Tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
4.6.21 14:56
@Anonymní píše:
Holky už je nás tady dost, co si založit tajnou skupinu? Aby jsme taky nemuseli psát porad jako anonym. M.

Možná až budu mít po prohlídce, abych hned nevypadla :lol: i když věřím že ne. Že je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
4.6.21 17:28

@Elkapelka ted jsem si vsimla, ze mas fotku kavalirka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie