TP únor 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.21 23:54
@Llemark píše:
Ahoj holky, moc Vam gratuluji k pozitivnim testum :hug:..hned pripichnu i dotaz pro vsechny.. Boli Vas casto bricho jako pri ms? Ja ho nekdy pri delsi chuzi nebo namaze fakt dost citim, az si rikam, jestli to neni moc :think: cetla jsem, ze by to melo byt normalni, ale docela se nekdy leknu :D

Ano, občas přijde hrozná křeč, jak kdyby ms měla přijít, tak občas mám taky strach. :mrgreen:
Jinak jsem teda taky pekelně nafouklá, chvíli jsem ucpaná, pak zas naopak… :roll: :D mám trochu špek, tak jsem zvyklá zatahovat, ale teď to nějak nejde. :mrgreen: :zed: tak doufám, ze si toho nikdo nevšimne zatím.. :D

• Citovat
  • Upravit
1090
6.6.21 06:37

@Týnka 25 děkuju 😊 tobě také… Tak to máme fakt skoro nastejno 😊. A úplně tě chapu já jsem před tehu zhubla 20kg takže mě to trošku štve že to zas naberu ale po kontrole se vrátím k běhání tak to snad nebude tak hrozný 😊 s dcerou jsem nabrala 15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
6.6.21 08:11
@Anonymní píše:
Ano, občas přijde hrozná křeč, jak kdyby ms měla přijít, tak občas mám taky strach. :mrgreen:
Jinak jsem teda taky pekelně nafouklá, chvíli jsem ucpaná, pak zas naopak… :roll: :D mám trochu špek, tak jsem zvyklá zatahovat, ale teď to nějak nejde. :mrgreen: :zed: tak doufám, ze si toho nikdo nevšimne zatím.. :D

Taky mi to bříško nejde zatáhnout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
6.6.21 09:12

@Imiška94 @jakalm dekuji moc za utechu :hug: Ja uz procetla vse co to muze znamenat a do kontroly mi snad praskne hlava. Jsem sice smirena se vsim, ale ta nevedomost me zabiji :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
6.6.21 09:16
@Anonymní píše:
Jinak jsem teda taky pekelně nafouklá, chvíli jsem ucpaná, pak zas naopak… :roll: :D mám trochu špek, tak jsem zvyklá zatahovat, ale teď to nějak nejde. :mrgreen: :zed: tak doufám, ze si toho nikdo nevšimne zatím.. :D

Tak to mame stejne😄 zatim se snazim zakryvat pod oblecenim, ale s tim jake mam bricho to dlouho nepujde😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.21 09:19
@Llemark píše:
Tak to mame stejne😄 zatim se snazim zakryvat pod oblecenim, ale s tim jake mam bricho to dlouho nepujde😄

A hrozně se bojim, kolik přiberu. :mrgreen: Už teď mám 73kg, tak snad nepůjdu rodit s metrákem, když vše vyjde jak má. :D Ale aspoň mě to donutí se víc hýbat a jist hodně zeleniny. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1090
6.6.21 09:48
@Anonymní píše:
A hrozně se bojim, kolik přiberu. :mrgreen: Už teď mám 73kg, tak snad nepůjdu rodit s metrákem, když vše vyjde jak má. :D Ale aspoň mě to donutí se víc hýbat a jist hodně zeleniny. :mrgreen:

To se neboj, já jsem měla u dcery 74 a šla jsem rodit s 90kg a teď mám 75kg a vidím to stejně 😊 u prvního těhotenství jsem jedla sladký na kg a v pohodě ale hodně jsem se hýbala 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.21 10:08
@Týnka 96 píše:
To se neboj, já jsem měla u dcery 74 a šla jsem rodit s 90kg a teď mám 75kg a vidím to stejně 😊 u prvního těhotenství jsem jedla sladký na kg a v pohodě ale hodně jsem se hýbala 😊

Tak snad to bude jak říkáš. :)

• Citovat
  • Upravit
567
6.6.21 15:54

@Llemark Bude to dobré :)… Já jsem se u obou předchozích pokusů cítila spíš nemocně než těhotně, ale teď je to jiné. Dokonce jsem i tak nějak vnitřně vyrovnanější a věřím tomu, že se tady všechny v tom únoru dočkáme :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
7.6.21 11:42

Holky, je vám už některé špatně? Nejsem hladová ani žíznivá, ale mám sto chutí si doběhnout pro kyblík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.6.21 11:59

@Imiška94 ja mám jen obden průjem :D se jinak mám spíš furt žízeň, ale na blití zatím ne ťuk ťuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.21 12:31

@Imiška94

Nene, není, jen bych spala 24/7. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
567
7.6.21 12:57

Tak spaní se teď stává mou vášní. Dneska mám dovču a nějak si nedokážu představit zítřejší návrat do práce :pocitac: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.6.21 12:58

Také zatím nic, jen únava a moc toho neujdu, po půl hodinové procházce se nemůžu dočkat postele :D Jeden den bolela hlava a občas se zhoupne žaludek, ale nic dramatického :) Jo a zácpa :roll: Uvidíme jak budeme psát za pár dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.6.21 13:24

@sloubabe
No jsem na to taky zvědavá. :mrgreen: Já jsem spavá i normálně, ale teď je to fakt masakr. :mrgreen:

Moje gynekoložka mi nezvedá telefon, tak jsem zvědaavá, za jak dlouho půjdu na kontrolu. :mrgreen:

EDIT: A jsem odtajněná :zed: :zed: :mrgreen: No co už.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital