Poradna duly
Jana Čurdová
@Týnka 25 děkuju 😊 tobě také… Tak to máme fakt skoro nastejno 😊. A úplně tě chapu já jsem před tehu zhubla 20kg takže mě to trošku štve že to zas naberu ale po kontrole se vrátím k běhání tak to snad nebude tak hrozný 😊 s dcerou jsem nabrala 15kg
@Anonymní píše:
Ano, občas přijde hrozná křeč, jak kdyby ms měla přijít, tak občas mám taky strach.
Jinak jsem teda taky pekelně nafouklá, chvíli jsem ucpaná, pak zas naopak…![]()
mám trochu špek, tak jsem zvyklá zatahovat, ale teď to nějak nejde.
![]()
tak doufám, ze si toho nikdo nevšimne zatím..
Taky mi to bříško nejde zatáhnout
![]()
@Imiška94 @jakalm dekuji moc za utechu
Ja uz procetla vse co to muze znamenat a do kontroly mi snad praskne hlava. Jsem sice smirena se vsim, ale ta nevedomost me zabiji
![]()
@Anonymní píše:
Ano, občas přijde hrozná křeč, jak kdyby ms měla přijít, tak občas mám taky strach.
Jinak jsem teda taky pekelně nafouklá, chvíli jsem ucpaná, pak zas naopak…![]()
![]()
Tak to mame stejne😄 zatim se snazim zakryvat pod oblecenim, ale s tim jake mam bricho to dlouho nepujde😄
@Llemark píše:
Tak to mame stejne😄 zatim se snazim zakryvat pod oblecenim, ale s tim jake mam bricho to dlouho nepujde😄
A hrozně se bojim, kolik přiberu.
Už teď mám 73kg, tak snad nepůjdu rodit s metrákem, když vše vyjde jak má.
Ale aspoň mě to donutí se víc hýbat a jist hodně zeleniny. ![]()
@Anonymní píše:
A hrozně se bojim, kolik přiberu.Už teď mám 73kg, tak snad nepůjdu rodit s metrákem, když vše vyjde jak má.
Ale aspoň mě to donutí se víc hýbat a jist hodně zeleniny.
To se neboj, já jsem měla u dcery 74 a šla jsem rodit s 90kg a teď mám 75kg a vidím to stejně 😊 u prvního těhotenství jsem jedla sladký na kg a v pohodě ale hodně jsem se hýbala 😊
@Týnka 96 píše:
To se neboj, já jsem měla u dcery 74 a šla jsem rodit s 90kg a teď mám 75kg a vidím to stejně 😊 u prvního těhotenství jsem jedla sladký na kg a v pohodě ale hodně jsem se hýbala 😊
Tak snad to bude jak říkáš. ![]()
@Llemark Bude to dobré
… Já jsem se u obou předchozích pokusů cítila spíš nemocně než těhotně, ale teď je to jiné. Dokonce jsem i tak nějak vnitřně vyrovnanější a věřím tomu, že se tady všechny v tom únoru dočkáme
![]()
Holky, je vám už některé špatně? Nejsem hladová ani žíznivá, ale mám sto chutí si doběhnout pro kyblík ![]()
@Imiška94 ja mám jen obden průjem
se jinak mám spíš furt žízeň, ale na blití zatím ne ťuk ťuk ![]()
Tak spaní se teď stává mou vášní. Dneska mám dovču a nějak si nedokážu představit zítřejší návrat do práce
![]()
Také zatím nic, jen únava a moc toho neujdu, po půl hodinové procházce se nemůžu dočkat postele
Jeden den bolela hlava a občas se zhoupne žaludek, ale nic dramatického
Jo a zácpa
Uvidíme jak budeme psát za pár dní ![]()
@sloubabe
No jsem na to taky zvědavá.
Já jsem spavá i normálně, ale teď je to fakt masakr. ![]()
Moje gynekoložka mi nezvedá telefon, tak jsem zvědaavá, za jak dlouho půjdu na kontrolu. ![]()
EDIT: A jsem odtajněná
No co už.. ![]()
Jinak jsem teda taky pekelně nafouklá, chvíli jsem ucpaná, pak zas naopak…