TP únor 2022

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
9.6.21 09:05

Ahoj holky, tak mám po první kontrole, embryo odpovídá 6+1, což i jsem a už bylo krásně vidět a slyšet srdíčko, jen mám velký hematom po plodem. Tak mi dala utrogestan a klid na lůžku, snad se vstřebá. Zvláštní, že jsem do teď jen 2× malinko zaspinila na toaletaku. Tak držte prosím palečky ať se udrží a hematom vstřebá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.21 13:18

Ahojky holky, původně jsem ani psát nechtěla. Ale aspon se rozloučit. O víkendu jsem začala špinit, pak už to byla krev a potratila jsem. Ještě na pohotovosti to bylo v pořádku a za hodinu už bylo po všem. Nastesti jsem to zvládla doma. Na kontrole u doktora to vypadalo dobre, ze je všechno pryč. Tak se teď budu dávat dohromady a někdy to zase zkusíme. Budu se teď věnovat dceri a soustředit se na stěhování. Věřím ze vy to zvládnete úplně do konce! M. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2190
9.6.21 14:02
@Anonymní píše:
Ahojky holky, původně jsem ani psát nechtěla. Ale aspon se rozloučit. O víkendu jsem začala špinit, pak už to byla krev a potratila jsem. Ještě na pohotovosti to bylo v pořádku a za hodinu už bylo po všem. Nastesti jsem to zvládla doma. Na kontrole u doktora to vypadalo dobre, ze je všechno pryč. Tak se teď budu dávat dohromady a někdy to zase zkusíme. Budu se teď věnovat dceri a soustředit se na stěhování. Věřím ze vy to zvládnete úplně do konce! M. :srdce:

To mě mrzí :( drž se s uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
9.6.21 15:22
@Anonymní píše:
Ahojky holky, původně jsem ani psát nechtěla. Ale aspon se rozloučit. O víkendu jsem začala špinit, pak už to byla krev a potratila jsem. Ještě na pohotovosti to bylo v pořádku a za hodinu už bylo po všem. Nastesti jsem to zvládla doma. Na kontrole u doktora to vypadalo dobre, ze je všechno pryč. Tak se teď budu dávat dohromady a někdy to zase zkusíme. Budu se teď věnovat dceri a soustředit se na stěhování. Věřím ze vy to zvládnete úplně do konce! M. :srdce:
:hug: :hug: drž se, má to tak být. Za chvíli zase objevíš // a s tím to dotahnes až do porodu :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
9.6.21 16:44

Ahoj holky, hlásím se do skupiny. Včera jsem našla dvě čárky, TP mi dle kalkulačky vychází na 13.2.2022. Už nějakou dobu si nejsem schopná vyčistit zuby, mám nevolnosti, včera mě trochu pobolívalo břicho, dneska únava. Přikládám test z dnešního rána. Na kontrolu jdu 21. Jde o první těhotenství, hodila jsem se do režimu „no stress“ a miminku jsem hned včera řekla, ať se hezky drží. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.6.21 20:14
@Anonymní píše:

Máš můj upřímný soucit, ale neztrácej naději. Nám se to povedlo hned další cyklus, takže věřím na pohnojeno :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.6.21 12:13

Ahojky. Já mám termín 9.2.2022 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.21 13:04
@Alca8787 píše:
Ahojky. Já mám termín 9.2.2022 :)

Také mi to zatím podle všeho vychází na 9.2.2022 :D :*

• Citovat
  • Upravit
252
10.6.21 13:46
@Anonymní píše:
Také mi to zatím podle všeho vychází na 9.2.2022 :D :*

Tak to je mazec :D také jsi dnes v 5+0? :) kdy jdeš na ultrazvuk? :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.6.21 17:59

@Alca8787 dnes mi to vychází 5+1 🤷🏻‍♀️ 😁 na kontrolu jdu ve středu 16.6. ☺️️ Uz se těším, taky už jsi objednána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.6.21 22:14
@Janča207 píše:
@Alca8787 dnes mi to vychází 5+1 🤷🏻‍♀️ 😁 na kontrolu jdu ve středu 16.6. ☺️️ Uz se těším, taky už jsi objednána?

Já jdu v úterý protoze mi konci neschopenka a on si ji převezme gynekolog. Doufám, že vše bude v pohodě a bude tam něco vidět. Příznaky nemám žádné kromě prsou bolesti. Nemám chuť ani jist a od začátku tak nějak spinim. Tohle je zázrak, že se vůbec něco takového povedlo u mě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
11.6.21 09:43

Ahoj děvčata. Tak jak se vám daří? Pocity, emoce? Večer jsem psala o tom, že nemám žádné příznaky a asi jsem to zakrikla. Mám dnes hrozně žaludek na vodě. Nicméně jsem se chtěla zeptat. Objevuje se mi zánět močového měchýře. Mám tu urologicky čaj od Teekanne. Nikde nepíšou ani na netu zda to můžou pít těhotné. Nemá někdo zkušenost? Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.6.21 13:22

@Alca8787 já zkušenost nemám, se na zánět močového měchýře je dobrá blokurima, může se i v těhotenství a je volně prodejna. Já se teď bylinkovym čajům vyhýbám obecně ani žaludeční nedělám od teekane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
13.6.21 19:35

@Alca8787 Já brala vitamín C a brusinky, ale nevím, jestli můžeš v těhotenství. Radši se zeptej, ale snad to není nic, co by ti ublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
14.6.21 05:24

Ahoj holky. Včera ukrutne bolesti takže směr nemocnice a laparoskopie. Bylo to mimodelozne. Vám držím palce. Opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí