Poradna duly
Jana Čurdová
@jasna.s Děkuju za přímluvu, pantomima mi nakonec poslala pozvánku, ale nechci jí narušovat již rozjetou skupinu.
@Little Sue myslím, že bys v pohodě zapadla, jsme tam dost odlišné všemi. smery. není to žádná extra soudržná skupina a taky se tam spousta lidí ozva třebas po měsíci, a to si kolikrát říkám, že jsem jej tam přispívat ani neviděla. Tak to s námi klidně zkus ![]()
@jasna.s No tak jo, fakt bych byla ráda, ale ta pozvánka už nefunguje… Zkusím tedy požádat znovu.
Nebo jestli s tím jen neumím? Když na ni kliknu, nic se nestane, hodí mě to na můj profil.
@Little Sue to netuším, když klikneš sem, tak taky nic? https://www.emimino.cz/…nkovani/252/#…
@jasna.s Už tam jsem, zakladatelka mě asi nějak přidala. Teď akorát pročítám dosavadní diskuzi. Moc děkuju za pomoc.
@Little Sue poslala jsem ti pozvánku, kterou si odmítla, tak jsem to neřešila a nakonec si teda znovu zažádala o vstup, tak jsem ti to schválila.
Vítej u nás a držím palce, ať je všechno v pořádku ![]()
@pantomima Odmítla? To ani nevím, jak jsem udělala. Moc tu s tím ještě neumím, ale už se těším, až se zapojim. Děkuju
Ahooj všem
jsem tu nová, mám také TP únor 2022, ale myslím, že to bude spíš dřív. Doktor diagnostikoval preklampsii. Máte někdo také? A jak se cítíte? Já mám vysoký tlak a kolikrát mi je fakt zle. Teď navíc mám nějakou chřipku (ne covid
) a vše mě bolí. Nemám zatím ani pohyby a dnes začínám 22 TT, tak nevím co se děje. K doktorovi jdu teď v pondělí, tak doufám, že mě uklidní ![]()
Ahoj já mám termín 12.2.
ve středu mě čeká velký ultrazvuk tak už se i třeba dozvíme pohlaví miminka ![]()
@Maminka 1 to nám řekli pohlaví už 3 týdny zpět na kontrole. Byla jsem i na 4D ultrazvuku kde nám ho potvrdili ![]()
@Sonička29
Nám pohlaví už řekli také ale na velkém ultrazvuku to jde přece jen lépe poznat ![]()