Poradna duly
Jana Čurdová
Pojďte se přidat a sdílejme spolu poznatky z celého těhotenství ❤️️ Do porodu ÚNORU 2022 ![]()
Kdo má TP 1.2., nemůže mít ani zpožděnou ms při cyklu 28 dní ![]()
@Anonymní píše:
Kdo má TP 1.2., nemůže mít ani zpožděnou ms při cyklu 28 dní
Představ si, že cyklus jsem měla 26 dní a zpožděnou menstruaci a potvrzené HCG
![]()
@Love93 zdravim 😊 me vychazi termin 29.1. 2022, ale mam o par dni pozdeji obu, tak budu mit termin urcite taky v unoru.
Já taky dnes našla //
taky raději zatím anonym, termín by mi vycházel 2.2. ![]()
@Love93 ja k dr jeste nevolala. Mam za sebou ukoncene tehu ve 24tt pro vvv a pak zamlkle tehu v 10tt (oboji loni). Takze mam celkem strach jit driv na kontrolu, jeste tim, jak mam dele ovulaci. Zavolam tam v pondeli az a domluvim se se sestrickou. Ale uplne od zacatku mam dobry pocit a verim tomu, ze ted uz to bude konecne v poradku 😊
@Týnka 25 píše:
@Love93 ja k dr jeste nevolala. Mam za sebou ukoncene tehu ve 24tt pro vvv a pak zamlkle tehu v 10tt (oboji loni). Takze mam celkem strach jit driv na kontrolu, jeste tim, jak mam dele ovulaci. Zavolam tam v pondeli az a domluvim se se sestrickou. Ale uplne od zacatku mam dobry pocit a verim tomu, ze ted uz to bude konecne v poradku 😊
No teda, tak to sis zažila své ![]()
Ale jak říkáš, teď už tl určitě vide jak má
![]()
@Love93 dekuju :smiling_face_with3_hearts: 😊 snazim se myslet pozitivne a verit. Uz ted si s fazolkou povidam. Nastesti mam doma jeste skoro 5ti leteho raubire a ten mi dost pomohl a pomaha. Ty mas uz nejake deticky nebo je to prvni tehotenstvi? 😊
@Týnka 25 píše:
@Love93 dekuju :smiling_face_with3_hearts: 😊 snazim se myslet pozitivne a verit. Uz ted si s fazolkou povidam. Nastesti mam doma jeste skoro 5ti leteho raubire a ten mi dost pomohl a pomaha. Ty mas uz nejake deticky nebo je to prvni tehotenstvi? 😊
Mám svou dceru 6 let v září nastupuje do 1 třídy a partner má taky jedno své z předchozího vztahu, taky 6 letého kluka, takže máme takové dvojčata ![]()
A teď by to bylo naše společné
![]()
Ahoj holky, mám termín porodu zatím 31.1. Čekám druhé, mám doma 21M holčičku. Miminko jsme plánovali. Chtěli jsme porad začít až po létě, teď jsme to jen zkusili a ono to vyšlo
nedokážu si představit rodit v zimě, dcera je letní
a na kontrolu se chystám jít až 8tydnu. M.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám termín porodu zatím 31.1. Čekám druhé, mám doma 21M holčičku. Miminko jsme plánovali. Chtěli jsme porad začít až po létě, teď jsme to jen zkusili a ono to vyšlonedokážu si představit rodit v zimě, dcera je letní
No s tou zimou to máš pravdu. To oblékání bude za trest
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám termín porodu zatím 31.1. Čekám druhé, mám doma 21M holčičku. Miminko jsme plánovali. Chtěli jsme porad začít až po létě, teď jsme to jen zkusili a ono to vyšlonedokážu si představit rodit v zimě, dcera je letní
Já mám prvního v březnu a pohodadruhx je květen a to už nebylo tak příjemné, v zimě se rodí lip jak v lete, člověk tolik neotyka, když nejsou tropy a oblikat na zimu novorozence je snazší, než pak oblikat třeba 8 měsíční vzpurné mimino ![]()