Poradna duly
Jana Čurdová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jestli je tohle pozitivní tt, tak se k vám přidávám též. Trochu jsme to neplanovali, tak jsem z toho zatím taková nesvá. Zpoždění mám 5 dni.
Zatím anonym, nikdo to jeste neví
To je nejlepší, když to jde takhle samo. Já na pozitivní test čekala 2 roky. Na psychiku je to mnohem horší
ale zase sem z toho byla vyjukana, ale nadšením ![]()
Zdravim holky, vsem moc gratuluju a pridavam se (pomalu, opatrne a zatim anonymne) k vam. Dnes teprve 4+3. K doktorce pujdu az nekdy na zacatku cervence, nespecham. Jo a doma mam 2,5 letou dracici, tak bude veselo. ![]()
Taky se nechci radovat moc nahlas, ale zkrátka z toho radost mám ať dělám co dělám
Nějak podvědomě věřím a tuším, že se udrží a zůstane se mnou ![]()
Ahoj holky, včera jsem tady dávala ty testy no ale dnes jsem začala krvácet a tak si myslím že mimi odchází, byla jsem tedy na hcg a uvidím jaká bude hodnota, příští týden také na hcg a uvidí se, ale myslím si určitě že samovolny potrat, tak vám všem držím palečky ať vám to dopadne dobře a nam to snad vyjde příště ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, včera jsem tady dávala ty testy no ale dnes jsem začala krvácet a tak si myslím že mimi odchází, byla jsem tedy na hcg a uvidím jaká bude hodnota, příští týden také na hcg a uvidí se, ale myslím si určitě že samovolny potrat, tak vám všem držím palečky ať vám to dopadne dobře a nam to snad vyjde příště
To mě mrzi. Já dnes malinko měla růžový hlen
snad je to v pořádku a bolelo břicho jak na ms ![]()
Tak to mě taky mrzí, ale příroda ví co dělá a příště už to vyjde, držím moc palce a hlavně psychickou pohodu. ![]()
Jo a holky, trpíte některá na bolesti hlavy takhle v rané fázi? ![]()
@sloubabe
Bolesti hlavy tolik ne, spíš podbřišek a jsem strašně unavená a hladová. ![]()
@sloubabe já mám jen mírné bolesti hlavy, nic strašného a to když málo piju, což teď bych pila pořád
@Elkapelka tak jsem to měla taky včera ale nechci strašit, nakonec se mi to rozjelo jak MS dneska a i kousky odcházejí tak je to jasný
Ale abych tě uklidnila tak u první dcery jsem taky takhle ze začátku spinila ale vše bylo ok a dceři už budou 2 roky, takže je to fakt individuálni ![]()
@sloubabe děkuji moc, tím že mám aspoň malinkou tak to snasim o chloupek líp jak kdybych měla čekat první, moc děkuji
A přeji ať všichni porodite zdravé miminka mějte se tu krásně ![]()
Jeee tak žízeň mám pořád taky
a unavená jsem taky. Obdivuju ženský co to opravdu dokážou tři měsíce skrývat, na mě je hned vidět, že jsem mimo ![]()
A podbrisek mě bolí téměř nonstop, občas mě teda napadne, aby MS nakonec nedorazila, ale snad ne ![]()
@Anonymní píše:
@Elkapelka tak jsem to měla taky včera ale nechci strašit, nakonec se mi to rozjelo jak MS dneska a i kousky odcházejí tak je to jasnýAle abych tě uklidnila tak u první dcery jsem taky takhle ze začátku spinila ale vše bylo ok a dceři už budou 2 roky, takže je to fakt individuálni
@sloubabe děkuji moc, tím že mám aspoň malinkou tak to snasim o chloupek líp jak kdybych měla čekat první, moc děkuji
A přeji ať všichni porodite zdravé miminka mějte se tu krásně
Já ho měla jen jedno a to na toaletaku, pak už nic, tak snad, testy mi krásně sílily, dokonce i clearblue ukazoval včera 3+ tak snad to byl jen nějaký výkyv
@sloubabe jo podbřišek mě bolí dnes taky skoro nonstop, tak se taky modlím ![]()
@Elkapelka Joo tak to je určitě vše v pořádku, když testy síly tak je to super ![]()
@Anonymní píše:
@Elkapelka Joo tak to je určitě vše v pořádku, když testy síly tak je to super
Doufejme, 9.6. mám kontrolu a pozítří svatbu, takže ani nemůžu odpočívat ![]()