TP únor 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
3.6.21 08:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jestli je tohle pozitivní tt, tak se k vám přidávám též. Trochu jsme to neplanovali, tak jsem z toho zatím taková nesvá. Zpoždění mám 5 dni.
Zatím anonym, nikdo to jeste neví :mrgreen:

To je nejlepší, když to jde takhle samo. Já na pozitivní test čekala 2 roky. Na psychiku je to mnohem horší :oops: ale zase sem z toho byla vyjukana, ale nadšením :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 09:40

Zdravim holky, vsem moc gratuluju a pridavam se (pomalu, opatrne a zatim anonymne) k vam. Dnes teprve 4+3. K doktorce pujdu az nekdy na zacatku cervence, nespecham. Jo a doma mam 2,5 letou dracici, tak bude veselo. :)

• Citovat
  • Upravit
85
3.6.21 18:14

Taky se nechci radovat moc nahlas, ale zkrátka z toho radost mám ať dělám co dělám :oops: :D Nějak podvědomě věřím a tuším, že se udrží a zůstane se mnou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 18:31

Ahoj holky, včera jsem tady dávala ty testy no ale dnes jsem začala krvácet a tak si myslím že mimi odchází, byla jsem tedy na hcg a uvidím jaká bude hodnota, příští týden také na hcg a uvidí se, ale myslím si určitě že samovolny potrat, tak vám všem držím palečky ať vám to dopadne dobře a nam to snad vyjde příště :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2190
3.6.21 19:15
@Anonymní píše:
Ahoj holky, včera jsem tady dávala ty testy no ale dnes jsem začala krvácet a tak si myslím že mimi odchází, byla jsem tedy na hcg a uvidím jaká bude hodnota, příští týden také na hcg a uvidí se, ale myslím si určitě že samovolny potrat, tak vám všem držím palečky ať vám to dopadne dobře a nam to snad vyjde příště :srdce:

To mě mrzi. Já dnes malinko měla růžový hlen :zed: snad je to v pořádku a bolelo břicho jak na ms :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.6.21 19:19

Tak to mě taky mrzí, ale příroda ví co dělá a příště už to vyjde, držím moc palce a hlavně psychickou pohodu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.6.21 19:22

Jo a holky, trpíte některá na bolesti hlavy takhle v rané fázi? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 19:32

@sloubabe
Bolesti hlavy tolik ne, spíš podbřišek a jsem strašně unavená a hladová. :D

• Citovat
  • Upravit
2190
3.6.21 19:32

@sloubabe já mám jen mírné bolesti hlavy, nic strašného a to když málo piju, což teď bych pila pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 19:33

@Elkapelka tak jsem to měla taky včera ale nechci strašit, nakonec se mi to rozjelo jak MS dneska a i kousky odcházejí tak je to jasný

Ale abych tě uklidnila tak u první dcery jsem taky takhle ze začátku spinila ale vše bylo ok a dceři už budou 2 roky, takže je to fakt individuálni :oops:

@sloubabe děkuji moc, tím že mám aspoň malinkou tak to snasim o chloupek líp jak kdybych měla čekat první, moc děkuji

A přeji ať všichni porodite zdravé miminka mějte se tu krásně :srdce:

• Citovat
  • Upravit
85
3.6.21 19:42

Jeee tak žízeň mám pořád taky :D a unavená jsem taky. Obdivuju ženský co to opravdu dokážou tři měsíce skrývat, na mě je hned vidět, že jsem mimo :zed:
A podbrisek mě bolí téměř nonstop, občas mě teda napadne, aby MS nakonec nedorazila, ale snad ne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.6.21 20:25
@Anonymní píše:
@Elkapelka tak jsem to měla taky včera ale nechci strašit, nakonec se mi to rozjelo jak MS dneska a i kousky odcházejí tak je to jasný

Ale abych tě uklidnila tak u první dcery jsem taky takhle ze začátku spinila ale vše bylo ok a dceři už budou 2 roky, takže je to fakt individuálni :oops:

@sloubabe děkuji moc, tím že mám aspoň malinkou tak to snasim o chloupek líp jak kdybych měla čekat první, moc děkuji

A přeji ať všichni porodite zdravé miminka mějte se tu krásně :srdce:

Já ho měla jen jedno a to na toaletaku, pak už nic, tak snad, testy mi krásně sílily, dokonce i clearblue ukazoval včera 3+ tak snad to byl jen nějaký výkyv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.6.21 20:25

@sloubabe jo podbřišek mě bolí dnes taky skoro nonstop, tak se taky modlím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.21 20:44

@Elkapelka Joo tak to je určitě vše v pořádku, když testy síly tak je to super :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2190
3.6.21 20:50
@Anonymní píše:
@Elkapelka Joo tak to je určitě vše v pořádku, když testy síly tak je to super :srdce:

Doufejme, 9.6. mám kontrolu a pozítří svatbu, takže ani nemůžu odpočívat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital