Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.16 13:17

@ceris jsem ráda že jsem doma. Rozhodně jen neležím, pomáhala jsem kamarádovi uklízet byt při stěhování, vařím, chodím se psem a tak. V práci bych senesoustředila a za neustálé googlování těqhu příznaků by mě ještě vyhodili :-) Ty chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.16 13:20

@Tofik Tak to u mě nehrozí, ležet a nožky nahoru :mrgreen: Vždyť to znáš. Mám doma jednoho prcka. A taťka je pracovně mimo domov. Takže nožky nahoru jedině večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.16 13:25

A tak jsem si koupila čokoládu a půlku jsem spořádala na jednou. Mám být v klidu no né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.2.16 13:29

Ahoj holky, tak jsem po odběru a mám 9 vajíček :) mám fakt radost :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 13:32

@Vitalka paráda!! Tak teď všechny pěkně napíchnout a pozorovat a za pár dní šup k mamince :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 13:32
@HankaAdelka píše:
A tak jsem si koupila čokoládu a půlku jsem spořádala na jednou. Mám být v klidu no né? :mrgreen:

bodejť :lol: tak asi dneska dopadnu taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 13:35

@Gabriela1234 jak jde učení? A jaká zkouška Tě čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.2.16 13:56

Vitalka

Tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 13:57

@Gabriela1234 To je ta teorie jak psát odbornou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
8.2.16 14:04

Snažilka8383 Tak to se rozhodně nenudíš, na zítřek se taky něco najde a pak už jdeš na to.. Já do práce chodila tak na půl, u nás to jde, dělala jsem něco z domova, občas tam na půldne zajela, abych se právě doma nezbláznila. Mám z dneška blbý zprávy - hcg kleslo, takže je to jasný. Mám vysadit Utrogestan a v pátek mám jít znovu na krev. Se asi bude čekat, jestli to odešlo samo nebo co vlastně. Kéž by samo, abych mohla brzy na ket, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.2.16 14:09
@Vitalka píše:
Ahoj holky, tak jsem po odběru a mám 9 vajíček :) mám fakt radost :dance: :dance: :dance:

tak to je pěkná úrodička, paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
8.2.16 14:11

@ceris to je mi líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 14:12

@Gabriela1234 tak to mě vůůůbec nebavilo. Ještě jsme na to měli chlapa z Akademie věd, který si myslel, že tohle je to nejdůležitější :jazyk:
@ceris to mě mrzí :hug: Já už si taky přeju, abych mohla co nejdřív vysadit prášky. Zítra jdu na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.16 14:17

@Vitalka Tak to je super. To jsem ráda. :potlesk:
@ceris beruško, to je mi moc líto. Snad to vyjde příště :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
8.2.16 14:18

@ceris to je mi líto… jestli ta hodnota není nijak vysoká, tak by to mělo po vysazení léků odejít v klidu samo. Kolikátý jsi ten po KET? Při minulém biochemickém jsem vysadila léky (HCG ten den bylo asi 30 j.) a do dvou dnů jsem krvácela, jen to tedy první den dost bolelo. Tím nechci strašit, ale jen že nejsem na bolestivou MS zvyklá a toto mě zaskočilo. A když jsem se bavila s dr., tak říkala, že na další KET mohu jít hned, záleží jen na tom, jak se budu cítit, že kdybych nebyla ve stimulovaným cyklu a nebyla více sledována, tak bych o těhotenství prakticky vůbec nevěděla a pro tělo to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí