Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabriela1234 Jak já ti přeju, aby to bylo v pořádku a to mimi jsi tam měla
Teď jsem se dočetla, že ten progesterol je v tom našem utrouši ![]()
Takže logicky pokud se pořád doplňuje progesteron, tak MS nepřijde…
@Gabriela1234 Nene, teď mám cyklus v nativu, takže jen ten progesteron.
Holky ještě bych chtěla znát Váš názor na mamatest 10? Teď jsem projížděla hodně recenzí a překvapilo mě, že je to tak 50na 50. A já si myslela, že je jeden z nejlepších. ![]()
Možná bude lepší si koupit dva různé značky, co myslíte?
Holky, mamatest určitě ne, má málo barviva a dělá falešně pozitivní výsledky. Nejlepší jsou Dr. Max. Jo a testovat stejnou značkou pro porovnávání, zda sílí.
Tak jsem malinkato zašpiněla. Jen taková ta růžovo hnědá ale nevypadá to na krev. Čert ví co to je, když vkládáme ten utrouš. Ale celý den mě bolí břicho jako při ms, zak teď budu jen doufat, že se ta mrška ms nerozjede úplně ![]()
@Gabriela1234 zítra mám teprv testovat a pak podle výsledku volat do car
@Gabriela1234 to máš hezky naplánované. Koukám, že se nenudíš ![]()
Ahoj holky výsledky krve zítra po 11 hod.
jinak test dnes opět / tak že žádná změna. Nevíte za jak dlouho se dostaví MS po vysazení estrofemu a agolutinu? ![]()
@Gabriela1234 Jé děkuji ti. Před 6lety jsem byla na 1.IVF a úspěšně. A teď na druhém. Byla ksem 2×mimoděložně těh a tak jsem přišla o oba vejcovody. A co ty?
@Bublina 83 Ach jo. To je mi líto beruško
a kde si byla na krvi, v CAR? Nebo u svý gynek? Nebo u praktického lékaře?
Holky asi mi z toho už jebne to jsou lepší ty zákroky nez to čekání. U svého gynekologa zítra musím volat do IVF jak mi dopad test.
@Bublina 83 myslíš, že je to ztracené??? Mě po vysazení dorazila za dva dny. Ty jsi dostala agolutin??