Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@medmenka @Gabriela1234 to máte dobrý
Mně akorát břicho bolí a jsem dýchavičná. A dnes ráno teda ta motejlice, ble
Holky, já jsem nafouklá snad od první návštěvy v CARu
a taky po listovce jsem docela přibrala.
@Gabriela1234 @Tofik ano, po listovce. Beru klasickou, 400mg 3× denně.
@Gabriela1234 píše:
Nemůžu odolat a začala jsem něco dělat na zahradě, tu něco ostřihnu, tam něco ostřihnu a jsem úplně grogy! Dělá se mi blbě a houpe žaludek. Fakt, nevědět o embryu, tak si myslím, že jsem nějak divně nemocná
to já funguji naprosto normálně až na tahání těžkých věcí, příznaky žádné jen odulá a zpomalená. ![]()
@Gabriela1234 no jo, jenže já to tak mám nařízený z imunologie. V normálním případě totiž stačí 400mg denně
@Bublina 83 Net : [Doba zahnízdění bývá u žen různá, většinou nastává až kolem data očekávané menstruace. Proto nemá cenu dělat si tento test dříve.] Tak to já právě myslela, že se uhnizďuje dříve.
Net : Hodnota hCG v těle budoucí maminkyběhem prvního trimestru velmi rychle narůstá. Jeho množství v krvi se zpočátku zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Proto je možné, že těhotenský test může být negativní a druhý den již naopak pozitivní. Pokud těhotenský test ukáže zřetelné dvě čárky, je téměř stoprocentní jistota, že jde o těhotenství.
@Gabriela1234 oni tam píšou, že zahnízdění bývá u každé ženy jindy. Ale u většiny až kolem data ms. Tak jen doufám, že jsem ten případ ![]()
Ja taky porad cekam ze uz se to uhnizdilo ze budu spinit a jsem cista jak lilie
no uvidime ![]()
@Bublina 83 Některé ženy vůbec nešpiní. Já taky u prvního nešpinila.
Ahoj holky, tak jak se máte? Já si užívám poslední den a zítra jedu na odběr a fakt se těším
Jinak po 9 dnech píchání hormonů mám 4 kg nahoře….ale pořád si říkám, že to pak vychodím ![]()
@Vitalka tak ono je to různý, ale teď už budeš mít hormony pořád, takže radši počítej s tím, že to vychodíš po porodu
![]()