Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
6.2.16 15:08

medmenka

Nebudeme delat zavery uvidime pristi tyden ;) prestavam lovit duchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 15:11

f-l-e-a

Treba je to nejaky louda ;) urcite to bude v poradku :) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 15:13

Janička 1211

Jani neopoustej nas my uz nebudeme negativni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
6.2.16 15:14

@HankaAdelka to je právě ono, včerejší výsledek UTZ neodpovídal stáří. Byl tam jen prázdný gestační váček. Nejhorší je teď ta nejistota, zda se ještě upínat k nějaké naději. A nebo je lepší to samovolně ukončit a neprodlužovat trápení… Nechci vás tu tím zatěžovat, jen to kromě manžela nemám komu říct a je mi z toho smutno. Jsem z toho zmatená, zklamaná a v nejistotě. Tak se případně omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
6.2.16 16:43

@f-l-e-a Přesně tak. Proto tu jsme. Aby jsme se navzájem podpořili. Kdo jiný než my zde, nás může plně pochopit. Rodina tě sice podrží a pohladí, ale přeci jen to více pochopí ta, která si tím také prošla :hug: Si pamatuji, že při dcerce mi taky nedokázali spočítat týdny podle UZ. A to jsem si myslela, jak je to jednoduché, když mají přesný datum „početí“ ;) Hold se mimiskové vyvíjí podle svého.
No a když mi to nevyjde, nechám si příště dát dve, a když nevyjdou ty dvě tak pak tři :mrgreen: :D Ne, Kecám. Dvě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
6.2.16 17:56

F-l-e-a-vidíš já ti to říkala vzrostlo to krásně, odpočívej bude to dobré :) a o nějaké revizi ani neuvažuj :) ani o tom nemluv a nemysli na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
6.2.16 18:04
@Bublina 83 píše:
Jani neopoustej nas my uz nebudeme negativni :andel:

Tak dobře, já teda zůstanu, ale už tu chci vidět jen samé pozitivní zprávy, které zítra rozjede @Tofík :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
6.2.16 18:09

@f-l-e-a Kočko, já myslím, že to krásně stouplo :palec: ono se miminko mohlo zavrtat trochu dal, než všichni počítají. Zatím bych se hodila do klidu, nikdo není podle tabulek. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.2.16 18:36

@Janička 1211 tak to abych si dala pozor. No ale já bych testovat neměla, když nemáme lovit duchy ;) Jdu na kontrolu v úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
6.2.16 18:58

@Tofik tak když jdeš na kontrolu v úterý, tak netestuj, ať se zbytečně nestresuješ. Pokud si vzpomínám, tak jsi to stejně měla zakázaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.2.16 18:59

@Janička 1211 no posledně ano, teď nikdo nic neříkal. Asi zjistili, že je to zbytečný. Že ženský stejně testujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.2.16 19:01
@Tofik píše:
@Janička 1211 tak to abych si dala pozor. No ale já bych testovat neměla, když nemáme lovit duchy ;) Jdu na kontrolu v úterý

no paráda :lol: to je hodná holka :mrgreen: :mrgreen: jen ještě vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.2.16 19:04

Také máte holky nafouklé břicho?? Já mám pocit že jsem celá taková odulá, nateklá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.2.16 19:07

@medmenka nemám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.2.16 19:13

@Tofik no já právě hrozně :nevim: