Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nebudeme delat zavery uvidime pristi tyden
prestavam lovit duchy ![]()
Treba je to nejaky louda
urcite to bude v poradku
drzim palce
@HankaAdelka to je právě ono, včerejší výsledek UTZ neodpovídal stáří. Byl tam jen prázdný gestační váček. Nejhorší je teď ta nejistota, zda se ještě upínat k nějaké naději. A nebo je lepší to samovolně ukončit a neprodlužovat trápení… Nechci vás tu tím zatěžovat, jen to kromě manžela nemám komu říct a je mi z toho smutno. Jsem z toho zmatená, zklamaná a v nejistotě. Tak se případně omlouvám.
@f-l-e-a Přesně tak. Proto tu jsme. Aby jsme se navzájem podpořili. Kdo jiný než my zde, nás může plně pochopit. Rodina tě sice podrží a pohladí, ale přeci jen to více pochopí ta, která si tím také prošla
Si pamatuji, že při dcerce mi taky nedokázali spočítat týdny podle UZ. A to jsem si myslela, jak je to jednoduché, když mají přesný datum „početí“
Hold se mimiskové vyvíjí podle svého.
No a když mi to nevyjde, nechám si příště dát dve, a když nevyjdou ty dvě tak pak tři
Ne, Kecám. Dvě stačí.
F-l-e-a-vidíš já ti to říkala vzrostlo to krásně, odpočívej bude to dobré
a o nějaké revizi ani neuvažuj
ani o tom nemluv a nemysli na to ![]()
@Bublina 83 píše:
Jani neopoustej nas my uz nebudeme negativni
Tak dobře, já teda zůstanu, ale už tu chci vidět jen samé pozitivní zprávy, které zítra rozjede @Tofík
![]()
@f-l-e-a Kočko, já myslím, že to krásně stouplo
ono se miminko mohlo zavrtat trochu dal, než všichni počítají. Zatím bych se hodila do klidu, nikdo není podle tabulek.
![]()
@Janička 1211 tak to abych si dala pozor. No ale já bych testovat neměla, když nemáme lovit duchy
Jdu na kontrolu v úterý
@Tofik tak když jdeš na kontrolu v úterý, tak netestuj, ať se zbytečně nestresuješ. Pokud si vzpomínám, tak jsi to stejně měla zakázaný ![]()
@Janička 1211 no posledně ano, teď nikdo nic neříkal. Asi zjistili, že je to zbytečný. Že ženský stejně testujou
@Tofik píše:
@Janička 1211 tak to abych si dala pozor. No ale já bych testovat neměla, když nemáme lovit duchyJdu na kontrolu v úterý
no paráda
to je hodná holka
jen ještě vydrž ![]()
Také máte holky nafouklé břicho?? Já mám pocit že jsem celá taková odulá, nateklá ![]()