Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
6.2.16 08:44

Snažilka8383

11 den po transferu, v pondeli jdu na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.2.16 08:47

@Bublina 83 Ahoj, tak to ale ještě nemusí znamenat neúspěch…může bejt brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 08:54

ceris

Ahoj uz tomu moc neverim ze se to zmeni uvidime :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.2.16 08:56

Holky, tak jsem radši volala do CAR. A mám prý vydržet, že jestli nemám hrozný křeče atd., tak že to bude dobrý. Tak prostě musím vydržet do pondělní krve a věřit, že se stane zázrak a hcg poroste. Moc nevím, co bude dál, když neporoste, nebo jen málo. Nevíte, co se pak bude dít? Vysadí se utrogestan a bude se čekat, až ze mě embryo odejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.2.16 08:57

@Bublina 83 To chápu, taky nejsem zrovna optimista. Šla jsem na krev s tím, že je jasný, že nic. A je to jinak. Tak nikdy nevíš, ale je mi jasný, že to ti teď stejně na náladě nepřidá. Achjo. Ale fakt může bejt brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 09:02

ceris

Diky jses hodna :hug: Doufam ze ti hcg vylitne a budes to mit vse v poradku drzim palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.2.16 09:05

@Bublina 83 Díky. Já jsem obecně spíš pesimista, takže spíš počítám s variantou, že se to napoprvé nepodaří. No - v pondělí budem vědět obě, snad, něco.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
6.2.16 09:16

Snažilka8383- ahoj za mě rozhodně 5denní, podle mě i kdyby někdo argumentoval, že je to o penězích tak už i právě proto protože po 3 denní není nic jistý a pokud nějaký nejsou v pořádku tak by se přestali vyvýjet v tobě a podle mě to jsou pak vyhozený peníze za marný KETY.. to je můj názor.. a navíc když se na to koukneš z biologickýho hlediska je to proti přírodě z přirozeného cyklu se blastocysta dostane do dělohy 5-6 den pokud se nemýlím.
ceris - je vážně spousta holek co špiní a krvácí, mě vždycky v caru říkali ležet ležet ležez..pokud jsem začala krvácet, a četla jsem na netu, že v prvním trimestru je to prostě docela častý a nemusí to nikdy nic znamenat a hcg tam bylo i když málo ale tak zas prý záleží který den se mimi uhnízdilo :) uvidíš že poroste :)

Bublina 83- já stejně pořád za tebe doufám, je spousta diskusí kdy holky píšou že jim vyskočilo hcg až později a někomu třeba 14.den negativní test a pak bylo potvrzeno až z krve, nevěš hlavu buď pozitivní.. já vím, že je to ukrutně těžký.. odpočívej relaxuj, víknd uteče jako voda a v pondělí uvidíš že hcg bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
6.2.16 09:19
@HankaAdelka píše:
@Evenka @Petruš Z. Ach jo, to mě moc mrzí holky :-( Co na to říct? Určo to vyjde příště

Díky. Co na to říct? Že příště se to prostě povede ;)

@Vitalka Super, nezáleží na množství, ale na kvalitě :palec: Hned po odběru mi vůbec nic nebylo. 10 minut po probuzení z narkozy jsem mohla domů. Byla jsem úplně fit. Upozornili mě, že do dvou dnu dozraje zbytek folikulů a může přijít bolest, takže pořád hodně pít. Jo, dr. měla pravdu, ale nebylo to nic hroznýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
6.2.16 09:21
@Vitalka píše:
Ještě se vás chci zeptat, jestli měl někdo před odběrem tu otrivelle injekci? jestli byla v pohodě?

Ano, měla jsem jí. Nic to není. Je to na naplánování té ovulace. Za 36 hodin po píchnutí přijde. Musíš si jí píchnout, jak ti dr. řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
6.2.16 09:22

Cristine, díky moc za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
6.2.16 09:26

Gabriela1234- kolikátý jsi teď teda týden? není měsíc po MS na srdíčko brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
6.2.16 09:27

@f-l-e-a Moc mě to mrzí, drž se :hug: Já jsem bohužel příklad toho, že když se jim těhu hned od začátku nelíbilo, tak prostě nedopadlo. U mě se nikdy žádný zázrak nekonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 09:29

cristine

Diky budu se snazit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
6.2.16 09:29
@Tofik píše:
@Petruš Z. @Evenka Holky, to mě moc mrzí :hug: :hug: Věřím, že to příště vyjde, musí! :hug:

děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital