Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
5.2.16 17:52

@Tiffany1 Z mého pohledu si myslím, že pojišťovna proplácí docela dost. Samozřejmě záleží jaký konkrétní problém ten pár má. Ale např. u mého 1IVF jsem zjistila, že jsem platila za léky asi 5 tis. a 60 tis. platila pojišťovna. Ale to bylo před 6lety. Takže někdo zaplatí méně někdo více. Až na schůzce s doktotem vlastně zjistíš kolik zhruba budeš potřebovat podle problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.2.16 17:58

@HankaAdelka

já jsem byla úplně mile překvapená, že jsem doposud za léky platila strašně malé doplatky ( puregon + ogralutran na týden 700) a dnes ještě 2 orgalutrany a jednu injekci Ovitrelle a 3 krabičky utrogestanu necelých 500 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136

@Vitalka No vidíš, to je skvělé :potlesk: Neboj odběr nebolí. Jen jsem byla taková malatná po tom uspání. :D Jo a pak máš dlouho nafouknuté břicho :D ale to za nekolikddní přejde. No a transfér je pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157

Ještě se vás chci zeptat, jestli měl někdo před odběrem tu otrivelle injekci? jestli byla v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.2.16 18:07

@Vitalka ono to vážně záleží na tom co ti predepisou. Mě napsali puregon (1×900 a pak ještě 2×300) a Orgalutran 6× 0,5ml a 2× pregnyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.2.16 18:15

@HankaAdelka

To jsi toho měla víc, já měla celkem puregon 1×900 1×300 4×Orgalutran 1×Ovitrelle.
Jsem zvědavá od úterka na ten Utrogestan jak to budu snášet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.16 18:31

Holky je to trapný, ale začínám se bát. Víkend uteče a pak už v pondělí 10. den bych klidně mohla testovat, ikdyž nebudu. Počkám na krev. Jak jste na tom vy? Mě trošku pobolívá břicho jakoby na MS, a úplně mě přestaly bolet ty prsa z hormonů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.2.16 18:35

@Snažilka8383

určitě to bude dobré, neboj….až budu testovat já, tak se koukne na výsledek nejdřív přítel, aby to se mnou neseklo :) a buď v klidu, mě nebolej prsa vůbec z těch hormonů, ani mě nebolí když to dostanu atd….takže klid a za chvíli už nám všem budou růst bříška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.2.16 18:39

@Vitalka Tak já celkem všechny léky snasela dobře. I ten Utrogestan. Ale asi záleží na tom, jestli si ho budeš zavádět nebo polykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.2.16 18:44

@HankaAdelka
Právě že ho chci raději zavádět…to si můžeš vybrat nebo ti doktor řekl, co by pro tebe bylo lepší? já díky tomu, že jsem měla Crohna, tak moc nechci aby mi léky procházely trávicím traktem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.16 18:47

Holky jste hodný. Člověk ty slova naděje prostě potřebuje slyšet. Doma nechci rodině dátnajevo strach a dělat jim starosti.
@Vitalka ty máš ještě kus cesty před sebou, ten hezčí. Toto čekání na zázrak už nemám ráda. To si radši píchám injekce, protože vím, že můžu udělat něco pro úspěch. A manžela na výsledky tentokrát neberu. Musím se s tím srovnat sama aby mě zas neviděl bulet a mohla jsem být oporou spíšjá jemu tentokrát. @Gabriela1234 obdivuju tvoji odvážnost. Já kdybych ale neviděla 11. den ducha, byla bych předčasně zklamaná, znám se.

Příspěvek upraven 05.02.16 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.16 18:51

@Vitalka polykat utrouš není dobrý na játra a motá se z něj při polykání děsně hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.2.16 18:51

Tak já mám testovat až v úterý. Ale bojim bojim. A všechno mě přestalo bolet. Asi strachy. :D Teda až na tu hlavu, ale ta mi přestala sama od sebe bolet asi před hoďkou. Což se mi ještě nikdy nestalo. 8o A volala jsem do CARu v TP a doktorka mi dovolila paralen na bolesti. Nic jiného. A jen ve vážných případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.16 18:53

@Vitalka polykat utrouš není dobrý na játra a motá se z něj při polykání děsně hlava. A účinek je lepší při zavádění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.2.16 18:59

Gabriela1234

Tak ja zitra jsem taky 11 dni po transferu a uz me to napadlo zitra testovat ale jsem na vazkach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí