Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No to mas pravdu uz budeme na rade se docela bojim predem ![]()
@Petruš Z. @Evenka holky je mi to líto
Nezbývá než bojovat dál a obrnit se trpělivostí.
Holky to mě moc mrzí
ale roku 2016 ještě není přeci konec, určitě se to povede.. a vy ostatní nenechate si ztratit naděje.. vám ostatním už to musí vyjít a holky se k nám přidají do měsíce.. pozitivně myslet, a prostě si přát a doufat..
Dobrý den, mohla bych se zeptat, kolik stoji jedno uměle oplodnění od A az do Z? Vubec nemam zkušenosti… A nic moc o tom nevím… Proste injekce, vitaminy, odběr vajíček, transfer… Tak nějak vsechno:). Moc dekuji za odpovedi
@Gabriela1234 píše:
To mě moc mrzí!!! Chceš jít hned na druhý pokus?
Já určitě
Není na co čekat, ale možná bych to zkusila v nativu.
@Tiffany1 píše:
Dobrý den, mohla bych se zeptat, kolik stoji jedno uměle oplodnění od A az do Z? Vubec nemam zkušenosti… A nic moc o tom nevím… Proste injekce, vitaminy, odběr vajíček, transfer… Tak nějak vsechno:). Moc dekuji za odpovedi
Nás to stálo 17 tis. Zatím…
Takže to mam chápat, ze jeden pokus. Stoji kolem 20.000.-? A pak ale kdyz mate nějaká treba zmrazenA, tak je to méně, ne?
@Gabriela1234
Me to zajima čisté jako průzkum.
Neplanuji uměle oplodnění. A cenu bych asi řešila jako posledni aspekt…
Spis, ze jsme v jedné diskuzi narazili na to, proc stat na toto nepřispívá, kdyz z těch deticek vychovate kvalitní, pracující lidi, tak se to tomu státu 100 násobné vrati, kor v době minimální nezaměstnanosti a nedostatku prac., sil…
Tak proto ten dotaz ![]()