Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nebo, aspoň to je muj názor. Tak jsem si rikala, ze se zeptám těch, co o tom vědí nejvic, nez někoho, kdo zná teoretickou stránku veci…tak snad jsem vas tim neobtezovala a dekuji za odpovědi… Moc, moc, moc vám fandím. Vždycky napínavé cekam, jak to dopadne. Ale bylo mi blby napsat, kdyz nejsem ve stejne situaci…
Ja nevim ja bych takovy kraviny tady v teto diskuzi asi neresila
stejne deti chceme a nikdo nam to nezaplati jen my.Ze jo ![]()
A jeste se zeptám.. Nekde jsem četla, ze u nas žena sama nemuze podstoupit uměle oplodnění, ale v cizině ano? A naše CAR pomáhají to sprostredkovat… Proc to u nas nejde? Prece neznamená, kdyz nenasla ženská normálního chlapa, ze nemuze byt normalni mama
. Asi jsem moc zvedava, ![]()
Tak pardon… Přeji hodne úspěchu s miminka ma, at se vám vsem splní sny…
@Gabriela1234
To ano… na druhou stranu znala jsem par, byli spolu 8 let, narodilo se mimco a bylo po rodině. A pokud ta žena prokáže, ze bude schopna se o dite postarat. Mluvím treba o ženách, co uz moc času nemaji a kariéru uz dohnaly.
To teda nebyl muj pripad
Tak a uz vám fakt nebudu rušit diskuzi. Dekuju moc za odpovědi paaa ![]()
Holky, dobrý
na ultrazvuku mi řekli, že mám kolem 8 folikulů, možná jich prý bude ještě víc (mám bohužel jen jeden vaječník), ale že jsou ukázkový
a v pondělí jedu na odběr, tak jsem na to zvědavá..ale mám fakt radost, že ty hormony fungovaly ![]()
Vitalka- gratuluji
vidíš
snad by se ani nemohlo stát, že by nefungovali
jsi na dobré cestě, v pondělí budeš mít první krok za sebou
![]()
Moc děkuji holky…bylo Vám po tom odběru zle, nebo Vás bolelo břicho? Hlavně, aby mi aspoň 1 vajíčko vydrželo do transferu ![]()
@Evenka @Petruš Z. Ach jo, to mě moc mrzí holky
Co na to říct? Určo to vyjde příště
Tak at ti vydrzi a hodne se jich spoji
me bylo poprve po narkoze spatne ale to prezijes a drobet budes nafoukla ![]()