Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já vás obdivuju. Mě bolí od transferu podbřišek a z hormonů prsa tak, že sex by mi byl teď příjemnej asi jak vrtání zubního nervu bez umrtvení. A s bílým hrudkovitým výtokem z utrogestanu by to bylo pro naše drahoušky určitě rajcovní ![]()
@cristine moje gynekoložka taky objednává až na 7-8 TT, aby už byla jistota, že bude něco vidět a bylo srdíčko. Jinak v CARu u nás se chodí na krev a UTZ tři týdny po transferu a když tam miminko je, tak ještě za 14dni
@cristine je to asi těžký vydržet, ale teď budeš pořád muset čekat. Na
, na konec trimestru, na výsledky plodovky,… Pokud se budeš nervovat, moc tomu nepomůžeš. Všechno má svůj čas a nic neuspěcháš. Neboj ![]()
@cristine já jsem při 1. těhu byla na kontrole až měsíc od transféru a pamatuji se, že jsem si odnesla malou tečku na obrázku
Tak vydrž. Ted už budeš čekat jen na to hezký. A nebo to zkus na gyndě.
@cristine u nás v CARu se taky objednává za 3 týdny po pozitivní krvi.
@medmenka Ascorutin jsem brala u syna a je v pohodě
Jinak dr. v CARu mi říká, že nemám číst příbalový letáky, že výsledky jsou a hotovo a já jí věřím ![]()
Holky díky
máte pravdu budu čekat a doufat
alespoň to trošku utíká když tu čtu zážitky od vás, jak se cítíte a jak postupujete, držím palce všem ![]()
@Petruš Z. já je také raději nečtu, to manžel je detektiv všechno musí vědět, příbalový leták od Prednisonu jsem stopila, ale i tak jsem si vyslechla co je to za svinstvo.
![]()
@medmenka Aha. @HankaAdelka Já a příbalové letáky. Sestra mi v CARu při předávání Estrofemu řekla, hlavně nečtěte příbalový leták. No, mě by to jinak nenapadlo, ale když mě upozornila, tak jsem teda po týdnu nakoukla a zrovna s emi udělalo šoufl
Ale nedá se nic dělat. Když chci dítě a jinak to nejde..
Holky můžu se vás zeptat, kolik doplácíte za balení estrofemu? Už jsem se pokukovala, kolik v případě neúspěchu budu platit v novém centru a za balíček léků při přípravě na KET (utrogestan + estrofem + cosi co teď neberu) stojí 7000! Přitom já teď platím pár stovek ![]()
Tak to já ty letaky čtu. Jednou se mi po jednich antibiotikách udělalo zle a od tý doby čtu.
Dneska odpo mě začala dost bolet hlava
Jindy bych si vzala nějakou pilulku, ale dneska to rozhraním pitím (vodou) My v rodině dost trpíme na migrény. A musím říct, že to vůbec nepomáhá. Ještě že ta moje beruška je hodná a hrála si celý den v pokojíčku.
Ještě 5 dní do testu ![]()
@Snažilka8383
Cože??? Já za krabičku utrogestanu platim 21,– a estrofem nic
@Janička 1211 Právě. Zlodějna. Sice to bude 5. IVF, ale léky by pojišťovna přece měla hradit ne? Nemyslím ty na stimulaci
Budu se jich nato muset přeptat. Stačí, že si člověk musí platit všechno ostatní už sám. Snad to klapne a nebudu setím muset zabývat.
Dobrou všem. Zas máme za sebou další den a zítra držím testovatelkám palce! ![]()
@Snažilka8383 já mám doma docela dost velkou zásobu estrofemu, také jsem na něj nic nedoplácela vždy mi ho napsali tolik že tu mám několik krabiček. Utrogestan jsem tentokrát platila 44,–
Ahoj holky tak jak se dnes mate?
Jsem to vcera asi drobet zakrikla zacina me pobolivat bricho jako bych to mela dostat.
Co vy? ![]()