Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.2.16 18:02

Holky já vás obdivuju. Mě bolí od transferu podbřišek a z hormonů prsa tak, že sex by mi byl teď příjemnej asi jak vrtání zubního nervu bez umrtvení. A s bílým hrudkovitým výtokem z utrogestanu by to bylo pro naše drahoušky určitě rajcovní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.2.16 18:16

@cristine moje gynekoložka taky objednává až na 7-8 TT, aby už byla jistota, že bude něco vidět a bylo srdíčko. Jinak v CARu u nás se chodí na krev a UTZ tři týdny po transferu a když tam miminko je, tak ještě za 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 18:22

@cristine je to asi těžký vydržet, ale teď budeš pořád muset čekat. Na :srdce:, na konec trimestru, na výsledky plodovky,… Pokud se budeš nervovat, moc tomu nepomůžeš. Všechno má svůj čas a nic neuspěcháš. Neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.2.16 18:53

@cristine já jsem při 1. těhu byla na kontrole až měsíc od transféru a pamatuji se, že jsem si odnesla malou tečku na obrázku :D Tak vydrž. Ted už budeš čekat jen na to hezký. A nebo to zkus na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.2.16 19:08

@cristine u nás v CARu se taky objednává za 3 týdny po pozitivní krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.2.16 19:09

@medmenka Ascorutin jsem brala u syna a je v pohodě :mrgreen: Jinak dr. v CARu mi říká, že nemám číst příbalový letáky, že výsledky jsou a hotovo a já jí věřím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
4.2.16 19:20

Holky díky :) máte pravdu budu čekat a doufat :( alespoň to trošku utíká když tu čtu zážitky od vás, jak se cítíte a jak postupujete, držím palce všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.2.16 19:38

@Petruš Z. já je také raději nečtu, to manžel je detektiv všechno musí vědět, příbalový leták od Prednisonu jsem stopila, ale i tak jsem si vyslechla co je to za svinstvo. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.2.16 19:56

@medmenka Aha. @HankaAdelka Já a příbalové letáky. Sestra mi v CARu při předávání Estrofemu řekla, hlavně nečtěte příbalový leták. No, mě by to jinak nenapadlo, ale když mě upozornila, tak jsem teda po týdnu nakoukla a zrovna s emi udělalo šoufl :jazyk: Ale nedá se nic dělat. Když chci dítě a jinak to nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 21:26

Holky můžu se vás zeptat, kolik doplácíte za balení estrofemu? Už jsem se pokukovala, kolik v případě neúspěchu budu platit v novém centru a za balíček léků při přípravě na KET (utrogestan + estrofem + cosi co teď neberu) stojí 7000! Přitom já teď platím pár stovek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.2.16 21:28

Tak to já ty letaky čtu. Jednou se mi po jednich antibiotikách udělalo zle a od tý doby čtu.
Dneska odpo mě začala dost bolet hlava :( Jindy bych si vzala nějakou pilulku, ale dneska to rozhraním pitím (vodou) My v rodině dost trpíme na migrény. A musím říct, že to vůbec nepomáhá. Ještě že ta moje beruška je hodná a hrála si celý den v pokojíčku.
Ještě 5 dní do testu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.2.16 21:29

@Snažilka8383 8o 8o Cože??? Já za krabičku utrogestanu platim 21,– a estrofem nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 21:43

@Janička 1211 Právě. Zlodějna. Sice to bude 5. IVF, ale léky by pojišťovna přece měla hradit ne? Nemyslím ty na stimulaci :think: Budu se jich nato muset přeptat. Stačí, že si člověk musí platit všechno ostatní už sám. Snad to klapne a nebudu setím muset zabývat.

Dobrou všem. Zas máme za sebou další den a zítra držím testovatelkám palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.2.16 22:49

@Snažilka8383 já mám doma docela dost velkou zásobu estrofemu, také jsem na něj nic nedoplácela vždy mi ho napsali tolik že tu mám několik krabiček. Utrogestan jsem tentokrát platila 44,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.2.16 08:03

Ahoj holky tak jak se dnes mate? :) Jsem to vcera asi drobet zakrikla zacina me pobolivat bricho jako bych to mela dostat. :think: Co vy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí