Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bublina 83 Ahojky, ja byla odevzdat krev a cekam na vysledek, takze se mam trochu nervozne.
Pobolivani v pndbrisku je dobre znamemi, neboj. ![]()
@Evenka už jsem na tebe myslela, jestli to mas už za sebou v
tak držím palce, ať pokracuješ ve vlně pozitivních zpráv ![]()
@Snažilka8383 Já také doplácím za estrofem 0 a za utrogestan cca 35Kč. Musí v tom být něco jiného, možná jsi to špatně pochopila. Nejlepší bude se v centru přímo zeptat.
Jinak dnes jsem do rána špatně spala, furt jsem se převalovala, asi to bude z nervozity z dnešního UTZ. Pořád na to myslím a moc doufám, že uvidíme srdíčko a budeme si moci aspoň trošku oddechnout. Včera jsem už počítala kolik zbývá hodin, než pojedu… Fakt blázen! Ale jedu až odpoledne, takže si ještě nějakou hodinku počkám. Tak se zatím zaměstnávám pečením chleba, přípravou oběda a úklidem. I moje princezna mi furt říká, že dnes pojedeme za paní dr. a budeme poslouchat srdíčko miminka. Tak snad ano. ![]()
Holky, mě bolelo celou dobu, ale teď nějak víc… Tak já nevím…
TESTOVÁNÍ PO KET:
4.2. @Tofik
5.2. @Evenka + @Petruš Z.
9.2. @HankaAdelka + @Bublina 83
10.2. @Snažilka8383
11.2. @Janička 1211
12.2 @Gabriela1234 + @medmenka
TI, CO NAŠLY NA TESTU :
@cristine
@eliska-st
TĚHULKY POTVRZENÉ DR. :
@Snažilka8383 A není to 7000 za celý KET, ale bez léků? V mým CARu jsem platila 7200 za KET a léky zvlášť. Byla to záležitost stokorun
@Bublina 83 Mě občas trošku píchne, ale dnes zatím od rána nic.
Evenka @f-l-e-a tfuj tfuj tfuj, určo to dobře dopadne, jsme s vámi!
![]()
@Bublina 83 Prostě to tam tak maj. Nějakých 1200 nebo kolik je za katetr, něco za rozmrazení a sledování a pak ten zbytek. Každý CAR si ty částky vymýšlí sám. Těžkej byzbys, no. Ale co nám zbejvá, než jim ty prašule dát. Sami si dítě neuděláme ![]()
Tak to je pekny jsem necekala takovou palku
jsem cekala ze to bude min.
F-l-e-a– držím palečky zrčitě tam bude ![]()
Janička 1211- z toho si nic nedělej vidíš ty se nervuješ že tě bolí břicho a já že už druhý necítím moc žádné příznaky
určitě bude obě ok
a rostou nám tam malí broučci, jen se prostě občas ozvou a občas ne ![]()
@Snažilka8383 při KET jsem platila stejně jako Tofik 7200Kč. Nevím, jak se pohybují ceny jinde, ale myslím, že to bude zhruba na stejné úrovni.