Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petruš Z. píše:
Holky, tak já vás nepotěším, hcg je méně než 0,1Už jsem volala do CARu a 17.2. mám pohovor se svojí dr., kdy půjdem do dalšího KETu. Nevíte, za jak dlouho mi přijde ms? Brala jsem Estrofem, Estrahexal a Utrogestan. Kdyby do týdne, bude to fajn.
Na všechny ostatní myslím, ať vám to vyjde a samozřejmě vás budu pořád sledovat
Moc mě to mrzí
až vysadíš léky tak do 14 dní by měla dorazit mrcha. Příště už to prostě musí klapnout.
![]()
@f-l-e-a Myslím na tebe a držím všechny palce ať už tam je srdíčko a je všechno pořádku
![]()
@Janička 1211 Tak devcatka, krev je negativni. Ja opravdu verila, ze to vyslo. Musim to rozdychat.
@Petruš Z. Jejda, to neeeeeee
to mě moc mrzí
Tak ti budu držet palce na příště. Po vysazení utroše a estrofemu dorazila MS za dva dny. Pokaždý. Ten prostřední lék neznám.
@Evenka Cože??? taky ne??? Co se to děje??? Ach joooo v
moc mě to mrzí. A já se těšila na krásné zprávy, když je venku tak krásně…
@Evenka Jsme na tom stejně
My tomu věřili všichni. Chjo. Zrovna včera jsem měla pár návštěv a že to vyjde a tak. I ráno v laborce jsem potkala známou, která to ví od nás z práce a že to bude dobrý. Chjo. Ale už jsem se rovnou objednala do Gennetu. Já to nevzdám.
@medmenka díky a díky za info
@Janička 1211 děkuju, Estraxehal jsou náplasti, je to jako Estrofem.
@f-l-e-a držím palce ![]()
Jsme tu vlnu pěkně zkazily. Jak mě to mrzí. Prý má být rok 2016 úspěšný. Zatím nevím v čem
Jsem zatím v klidu, ale ono to na mě asi přijde ![]()
@Petruš Z. @Evenka moc mě to mrzí… Věřím, že na vás budou brzy čekat dobré zprávy.
@Bublina 83 to máš pravdu. Ale teď jsi na řadě ty a @HankaAdelka tak snad se to povede vám
@Petruš Z. jen se vykřič a vyplač aspoň mě to pomáhá nabrat vždy sílu do dalšího boje, důležité je to nevzdávat, hold máme tu cestu za miminkem složitou. ![]()
@medmenka díky, jsem jak na trní. Už jdu pomalu obléknout dcerku, sebe, a pak vyrážíme. Čekám dobré zprávy, nic jiného nechci slyšet…