Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já věřím, že to vyjde….a budeš nejšťastnější na světě…
dnes mě to u toho doktora tak nakoplo, že já už věřím tomu, že to všechno zvládnu….
Já nejsem typ, který strach nedává najevo před ostatnímá, já o tom musím mluvit a mám neuvěřitelné štěstí, jakou rodinu mám, protože mě neskutečně podporují a dávají mi tím sílu…
a ještě patří díky Vám všem, i když Vás neznám, tak tady ráda čtu, kdo našel pozitivní test, kdo je šťastnej, je mi líto toho, kdo je nešťastnej, ale hlavně mám pocit, že si už nikdy v hlavě neřeknu, jak je svět nespravedlivej, že nemůžu mít dítě a jaka jsem v uvozovkách chudinka, protože nejsem jediná..a jsem ráda, že se snažíme a i kdyby to napoprvé nevyšlo, já udělám vše možný i nemožný abych mohla miminko mít
Holky zachovejte klid.. já včera plašila, že mi zmizeli příznaky, a dnes se všecko zas ozývá a mám velikánské bříško
ono je to fakt jak na lodi, nevím jestli je to tím utrogestanem, ale každý den se cítím úplně jinak
nedejte na příznaky ![]()
@medmenka díky za zeptání… nechci vám tu ale kazit pozitivní energii. Bohužel pro mě leden nebyl úspěšný, tedy pravděpodobně, tak na 95%. V děloze je pouze prázdný gestační váček, v tuto chvíli už by tam minimálně měl být vidět žloutkový váček, ideálně i plod se srdíčkem. Nabrali mi krev na HCG, výsledek budu mít zítra, podle HCG se ještě uvidí, zda tomu ještě dáme šanci a nebo vysadím léky a budu čekat na spontánní odchod embrya. Nicméně jsem při vyšetření začala špinit, tak uvidím, co a jak. Tajně doufám, že by to ještě mohlo být dobré, ale racionálně vím, že nebude, maximálně se to oddálí. Byla bych moc ráda, kdyby to vše proběhlo rychle a já mohla jít hned v příštím, max. přespříštím cyklu na další KET. Musíme jen dosledovat HCG do nuly… Moc Vám, děvčata, držím pěsti a přeji, ať se dočkáte vytoužených // a nakonec i
.
Bublina 83- u předcházejících 5ti pokusů vždycky, teď zatím vůbec ne ![]()
F-l-e-a - držím ti palce, tohle mě totiž potkalo při mém posledním pokusu a bylo to něco šíleného.. v kolikátým měsíci jsi? pořád sem tomu nechtěla věřit a až o 3 týdny jsem to protahovala a nedokázala se s tím smířit, k čemu hůř, samovolně to neodešlo, začala jsem neskutečným způsobem krvácet a jela o víkendu po hodinách krvácení na revizi.. už to nikdy nechci zažít a pevně věřím že nazažiji, a ty.. netrácej naději přej si a doufej budu ti držet palce!
@cristine děkuji, ale už od samého začátku jsem to porovnávala s úspěšným pokusem bylo vidět, že to není úplně ono. I když se nějaké naděje chytám, tak si myslím, že to opravdu není reálné. U KET/IVF je prostě jasné, kdy došlo k oplodnění, jaké je stáří embrya a můj dnešní nález se s tím moc neslučuje. Nechci to zase zbytečně protahovat a živit naději, aby to pak nebylo horší. Mohu se jen zeptat, Ty jsi vysadila léky a přesto to neodešlo a nebo jsi čekala na další vývoj?
@Petruš Z. @Evenka Holky, to mě moc mrzí
Věřím, že to příště vyjde, musí! ![]()
@f-l-e-a Máš pravdu, kdy došlo k oplodnění je jasné, ale kdy došlo k uhnízdění zas až tak 100%ní nebude. Zatím se snaž myslet aspoň trochu pozitivně, dokud opravdu nebude jasno.
@f-l-e-a ježišmarja, to mě mrzí
bože, to by člověka ani nenapadlo co se všechno může stát. Ach jo, ta příroda nám dává. Jsme s Tebou
![]()
@Tiffany1 můj manžel prská, že si to hodně musíme platit, ale u IVF hodně platí i pojišťovna a já zase zastávám názor, že tohle není nemoc neslučitelná se životem. Zaplaťpánbu že mi pojišťovna hradí léky, které skutečně k životu potřebuju, bez nich bych už tady nebyla. A nějaké umělé oplodnění…můžu si taky zvolit adopci a nic mě to stát nebude.
@Vitalka perfektní! Tfuj tfuj tfuj, ať se daří i nadále. No, po odběru záleží jak snášíš narkózu a potom se má hodně pít myslím. břicho bolet trošku bude, tak odpočívat
Budete mít ICSI nebo je necháte přirozeně oplodnit?
@Snažilka8383 @Gabriela1234 já mám v plánu dát test v neděli. To bude 12.den. Posledně už jsem měla dušíka a pak to sílilo
@f-l-e-a Je mi to taky moc líto
Určitě to vyjde příště. Je to smutný. Ach jo. Držím palečky.
Držte se holky. ![]()
Tak teď se o to víc bojím.
Člověk má tak nějak větší respekt.