Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
5.2.16 09:35

@Bublina 83 ale každej CAR to má jinak. Někde to stojí třeba jen 3 tisíce jsem slyšela. Ma Tvůj CAR na webu ceník? A to jsme ejště měli štěstí, že jsme si při IVF zaplatili kompletní PK u všech, jinak bychom platili ještě 2000 za PK. Mazec..Ty děti jsou prostě drahý, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.2.16 09:38

@cristine já taky na sobě nic moc nepociťuju jako na začátku. Jen včera jsem si všimla, že jsem se zadýchala do schodů, což se mi normálně nestává. Ale otázka..hrozně se pozoruju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.16 09:53

@f-l-e-a a @ Evenka holky držím vám co můžu, ať to klapne.

Jinak tam maj opravdu 7000 za léky. Snadby šlo domluvit, že je nechci a budu brát ty co v současném centru.

Holky to břicho mě bolelo pokaždé a pokaždé blbý. Ale asi to nic neznamená. Menstruační bolest popisujou i holky, co pak byly ťehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.2.16 09:54

Tofik

Jsem hledala cenik a nenasla ale zkusim si to zjistit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
5.2.16 10:33

Tofik- já se zadýchávám i když ujdu pár metrů a nebo když telefonuju to je sranda.. lapám po dechu..nejraději bych se každý den testovala, ty dvě čárky mě přece jen trochu uklidňují, ale to by bylo stovky testů, tak se chystám třeba na uklidněnou zas v neděli.. testovala jsem znovu asi v úterý a jen dojela moc testovacím proužkem nahoru už se tam objevovala čárka asi do 15 sekund.. to se mi ještě nestalo, byla sem ráda a teď je ta čárka po několika dnech tmavší než na ta co se tam objeví vždycky tak pořád chodím do poličky a utěšuju se pohledem na to :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.2.16 11:49

@cristine No tak já se snažím nenervovat. Stejně s tím nic neudělám. Buď tam mimísci (nebo aspoň jeden) jsou/je a nebo ne. Jiná varianta bohužel není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.2.16 11:50

Holky naše, kde jste s těma krásnýma zprávičkama??? Safra, tady je to úplně jako detektivka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
5.2.16 12:03

Ahoj děvčata. Dnes jsem se zase ráno probudila s bolestí hlavy. Nevíte co na to? Asi z toho zešílím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.2.16 12:11

Tofik

Tak v Plzni stoji KET 7 tisic stejne jako u vas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.2.16 12:28
@Bublina 83 píše:
Tak v Plzni stoji KET 7 tisic stejne jako u vas ;)

V Českých Budějovicích stojí KET 3300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.2.16 12:30

Janička 1211

8o to si delas srandu tak to tam mate nejaky lepsi ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.2.16 12:38

@cristine jsem byla teď na procházce s kámoškou a jít a mluvit u toho :jazyk: nemám dech. Tak doufám, že to bude dobrý znamení :dance:
@HankaAdelka já myslím, že teď si klidně můžeš vzít ibalgin nebo co si bereš klasicky. Podle mého (myslím si to) se takhle brzy k mimískům stejně nic nedostanu, pže jsou živi z gestačního váčku. Příroda je chytrá. Když ženská otěhotní a ani o tom neví, tak je nějakou dobu to dítě ještě takto chráněno před škodlivinami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
5.2.16 12:58

@Bublina 83 no fakt nedělám. Chtěla jsem RO naskenovat, ale nějak mě zlobí tiskárna, tak jsem to nafotila. Snad něco uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.2.16 13:10

Janička 1211

Je to jsi zlata je to citelny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
5.2.16 13:24

Holky, tak já vás nepotěším, hcg je méně než 0,1 :( Už jsem volala do CARu a 17.2. mám pohovor se svojí dr., kdy půjdem do dalšího KETu. Nevíte, za jak dlouho mi přijde ms? Brala jsem Estrofem, Estrahexal a Utrogestan. Kdyby do týdne, bude to fajn.
Na všechny ostatní myslím, ať vám to vyjde a samozřejmě vás budu pořád sledovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí