Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem se dneska objednala do CARu na kontrolu..naivně jsem si myslela, že když mi má příští čtvrtek dojít utrogestan, že mě vezmou do středy ale pošlou mi jen recept a objednali mě až na 22.2…to bude nekonečný
@Vitalka To záleží na doktorovi. Já byla ty poslední dny třikrát obden na UZ. Pokud tě pozvala jen na jednu kontrolu, tak asi bude všechno v pořádku. ![]()
@Tofik Určo je moc brzo. Některé těhu dokonce psali, že se jim druhá // objevila až 16den. ![]()
@medmenka Já bych taky neplatila, ale nechce se mi jen na krev jet 150 km daleko
, proto jsem chtěla nejdřív jít jako samoplátce tady u nás a dnes ráno mě napadlo, že mi to může napsat moje gyndařka
a je to. Zítra jen zavolám výsledek do CARu.
@Petruš Z. @medmenka Budu Vám holky držet palečky, ať Vám ta krev dopadne dobře ![]()
@medmenka to jo…
děvčata samozřejmě pro své vymodlené těhotenství vydržím všechno ale…jak to zvládáte takovou dobu bez sexu? už je to víc než 3 týdny a do kontroly nás další 3 čekají…
@eliska-st píše:
@medmenka to jo…děvčata samozřejmě pro své vymodlené těhotenství vydržím všechno ale…jak to zvládáte takovou dobu bez sexu? už je to víc než 3 týdny a do kontroly nás další 3 čekají…
Jsou to muka, ale myslím, že pro manžela víc
My musíme používat kondom téměř rok, protože se nesmíme množit přirozeně
takže už to je šílený. A pak od října jsem měla hysteroskopii, pak stimulace, pak jsem měla i mykozu, takže jsem to odmítala i před ketem, aby náhodou něco. No děs tohleto ![]()
@Petruš Z. tak to naprosto chápu, že si raději zajdeš u vás jako samoplátce. Mít CAR 150 km daleko tak to udělám naprosto stejně ![]()
@HankaAdelka moc děkujeme ![]()
Holky mám dotaz k tomu sexu- máte ho zakázaný, nebo jste si ho zakázaly samy, případně z jakého důvodu. Děkuji za odpovědi
Mě na tohle téma nikdo nic neříkal ![]()
@Janička 1211 tak já ho mám zakázaný když by se povedlo, tak určitě do 13tt důvod mi přesně nebyl vysvětlen. ![]()
Já ho měla zakázaný prakticky při všem. Při stimulaci… no při všem. Při stimulce to bylo přímo proto, protože jak jsou ty vaječníky nafouklý a plný těch vajíček, tak při divočejším sexu může dojít k protržení. To mi bylo právě řečeno, že se to může stát i při běhání. A asi taky aby opravdu náhodou nedošlo třeba k protržení prezervativu
No a před KETem mi bylo řečeno, ať se chovám jako při stimulaci, tak jsem to zase vzala se vším. A teda teď mě to fakt nenapadna, protože ten Utrogestan je blééé ![]()
Tak ja to nechci pokouset tak ze radsi nic. Nez se zjistilo ze mam mimodelozni tak jsem spinila a doktor mi to tenkrat zakazal. V centru mi nic o sexu nerikali ![]()
@Petruš Z. Jak jsem psala, tak o sexu od stimulace nikdo nemluvil. Žádný zákazy, rozkazy ani příkazy. Jen vždy upozornění na první tři dny po transferu, pak už se prý nic nezmění. No a tak pátrám po informacích a když už jste ten sex zmínily, tak jsem se poptala.