Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
4.2.16 12:15

@Janička 1211 přesně tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.2.16 12:16

Tak jsem se dneska objednala do CARu na kontrolu..naivně jsem si myslela, že když mi má příští čtvrtek dojít utrogestan, že mě vezmou do středy ale pošlou mi jen recept a objednali mě až na 22.2…to bude nekonečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.2.16 12:20

@eliska-st pořád na něco čekat co?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.2.16 12:21

@Vitalka To záleží na doktorovi. Já byla ty poslední dny třikrát obden na UZ. Pokud tě pozvala jen na jednu kontrolu, tak asi bude všechno v pořádku. :palec:
@Tofik Určo je moc brzo. Některé těhu dokonce psali, že se jim druhá // objevila až 16den. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.2.16 12:30

@medmenka Já bych taky neplatila, ale nechce se mi jen na krev jet 150 km daleko :roll:, proto jsem chtěla nejdřív jít jako samoplátce tady u nás a dnes ráno mě napadlo, že mi to může napsat moje gyndařka :palec: a je to. Zítra jen zavolám výsledek do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
4.2.16 12:31

@Petruš Z. @medmenka Budu Vám holky držet palečky, ať Vám ta krev dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.2.16 12:31

@medmenka to jo…

děvčata samozřejmě pro své vymodlené těhotenství vydržím všechno ale…jak to zvládáte takovou dobu bez sexu? už je to víc než 3 týdny a do kontroly nás další 3 čekají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.2.16 12:37
@eliska-st píše:
@medmenka to jo…děvčata samozřejmě pro své vymodlené těhotenství vydržím všechno ale…jak to zvládáte takovou dobu bez sexu? už je to víc než 3 týdny a do kontroly nás další 3 čekají…

Jsou to muka, ale myslím, že pro manžela víc :roll: My musíme používat kondom téměř rok, protože se nesmíme množit přirozeně :zed: takže už to je šílený. A pak od října jsem měla hysteroskopii, pak stimulace, pak jsem měla i mykozu, takže jsem to odmítala i před ketem, aby náhodou něco. No děs tohleto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.2.16 12:38

@HankaAdelka díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.2.16 14:29

@Petruš Z. tak to naprosto chápu, že si raději zajdeš u vás jako samoplátce. Mít CAR 150 km daleko tak to udělám naprosto stejně ;-)

@HankaAdelka moc děkujeme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.2.16 15:20

Holky mám dotaz k tomu sexu- máte ho zakázaný, nebo jste si ho zakázaly samy, případně z jakého důvodu. Děkuji za odpovědi :hug: Mě na tohle téma nikdo nic neříkal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
4.2.16 15:28

@Janička 1211 tak já ho mám zakázaný když by se povedlo, tak určitě do 13tt důvod mi přesně nebyl vysvětlen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
4.2.16 15:43

Já ho měla zakázaný prakticky při všem. Při stimulaci… no při všem. Při stimulce to bylo přímo proto, protože jak jsou ty vaječníky nafouklý a plný těch vajíček, tak při divočejším sexu může dojít k protržení. To mi bylo právě řečeno, že se to může stát i při běhání. A asi taky aby opravdu náhodou nedošlo třeba k protržení prezervativu :mrgreen: No a před KETem mi bylo řečeno, ať se chovám jako při stimulaci, tak jsem to zase vzala se vším. A teda teď mě to fakt nenapadna, protože ten Utrogestan je blééé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.2.16 15:51

Janička 1211

Tak ja to nechci pokouset tak ze radsi nic. Nez se zjistilo ze mam mimodelozni tak jsem spinila a doktor mi to tenkrat zakazal. V centru mi nic o sexu nerikali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.2.16 15:51

@Petruš Z. Jak jsem psala, tak o sexu od stimulace nikdo nemluvil. Žádný zákazy, rozkazy ani příkazy. Jen vždy upozornění na první tři dny po transferu, pak už se prý nic nezmění. No a tak pátrám po informacích a když už jste ten sex zmínily, tak jsem se poptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí