Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak konečně se dneska cítím lépe, sice pořád špiním, ale už to není tak hrozné i kříž mě zatím dneska nebolí. Ale to čekání bude ještě hóódně dlouhé.
@HankaAdelka pokud utrogestan užíváš spodem tak je naprosto normální že máš výtok.
@Gabriela1234 jéé, tak to jsme úplně stejně! Já byla minulé úterý.
Dneska na mě padla depka, bojím se, že to nevyjde. Břicho vůbec nebolí, teplota taky nic, prsa taky ne, jen trošku na pohmat…jakoby ty příznaky úplně vymizely
Dneska jsem si koupila test a mám pokušení testit hned teď, abych věděla na čem jsem.
@HankaAdelka jj, je to normální, neboj. Pořád jsem běhala na záchod a zkoumala jestli teče bílá nebo jiná hmota ![]()
@Gabriela1234 to jsi dobrá. Já bych to nevydržela. Já jdu příští úterý do CARu na krev a s močí na test.
Všem moc moc děkuji za gratulace ještě bych řekla že si to moc neuvědomuju..ale to přijde podle vložené kalkulačky jsem dnes 4+1 tedy v 5.týdnu…to je tak krásný!!!
Mně v CARu říkali, že se to při IVF počítá jinak. Neřekli mi teda jak. Ale o těch pár dní to nebude moc velký rozdíl.
@eliska-st až uvidíš prcka na monitoru, tak si to uvědomíš ![]()
Dnes je blbej den
ani ja se necitim zrovna nejlip. Muj gynekolog uz me objednal na krev uz 8.2. Pritom mam testovat9.2. Aktivista ![]()
@Bublina 83 aspoň to budeš vědět dřív
asi je dneska nějaká špatná konstelace na psychiku
Já jdu 9. k doktorovi. To tady máme dost podobný ![]()
@Tofik píše:
Mně v CARu říkali, že se to při IVF počítá jinak. Neřekli mi teda jak. Ale o těch pár dní to nebude moc velký rozdíl.
@eliska-st až uvidíš prcka na monitoru, tak si to uvědomíš
Mě zase říkal dr, že je to stejné
a co ten test, budeš zkoušet???
@Janička 1211 já když jsem si posledně počítala termín porodu na kalkulačce dle poslední MS, tak mi to vyšlo jinak než jim. Test věřím, že vydržím aspoň do zítřka. Na ráno
@Evenka píše:
@Petruš Z. Petrus, zkousela jsi testnout?
Ne ne, pockam na ten patek ![]()
Ja uz nevim kdy tedy testovat bud nedele nebo pondeli. Jsem dneska zmatena ![]()
Holky, dodržme pěkně poctivě plánované termíny…
Je to těžké, co??
A víte, co vám povim?? Mě to tentokrát neláká, ani ruka nesvrbí a to mám testy doma
![]()