Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eliska-st moc moc gratuluji
jak se cítíš? sem ráda že už se mám s kým rovnat a za chvíly se budem porovnáat všecky
už se těším.. všem to prostě vyjde ![]()
@Tofik Za mě doporučuji Orofar sprej nebo tablety. Zarazí i začínající angínu. Alkoholu bych se ale nebála. Nám v caru řekli, že 1-2 sklinky vína jsou ok, jen se neopít. Ale mě to s výčitkama stejně nechutná, tak abstinuju dobrovolně.
@Snažilka8383 díky. Já nepiju vůbec, pže beru léky pořád. Ale na tuhle bolest v krku, aby se to nerozjelo musím použít něco radikálnějšího.
Ahoj u me zadne zmeny
uz me ani neboli bricho jen pocitam dny do testu
co ty jak jsi na tom?
Ahoj holky, u mě taky nic nového. Jen jsem včera našla hlen, který byl stejný jako ovulační… Tak nevim, co to má být.
@HankaAdelka
ahojky, tak už jsem píchla orgalutran a není to taková pohodička jako puregon, jehla silnější a teď mám vyrážku a strašně to svědí
co ty?
@Vitalka Jo, to si pamatuji. Orgalutran byl nepříjemný. Doktorka mě hned upozornila, že bývá kožní reakce, ale že zase brzy zmizí. Měla jsem to kolem vpichu chvíli červené a pak to zmizelo.
@Gabriela1234 a jak jsi dlouho po transferu? Je dobře, že si tě ohlídají ![]()
Dobré ráno holky. Dnes se mi zdál sen, že jsem si dělala test a nevyšel. Bylo to divný, píchala se jódová tekutina d prsa, a když prso zbělalo, bylo to OK. Jinak se o mě furt pokouší fýma, je mi zima, ale břicho nevím, bolí mě furt z toho transferu a prsa z extrahexalu. Co vy? Držíte se pozitivně naladěné?
@Petruš Z.
Jo přesně…
ještě zítra a v pátek na ultrazvuk….jsem zvědavá, co mi řeknou.. Jak to chodí? oni udělají spodem ultrazvuk a řeknou kolik tam je zhruba vajíček a kdy půjdu na ten odběr??? a pak se píchaj furt ty samý hormony nebo dostanu něco jinýho?
Gabriela1234- teď měteda mateš, protože jápořád marně počítám ve kterém jsem jakobytýdnu, jelikožjsem menstruai neměla
odsátí bylo 10.1. a transfer 15.1. holky tak poradíte jaký je to týden? našla jsem super kalkulačku ale nevím co do ní zadat:(