Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petruš Z. já zkušenost nemám, ale prý po návštěvě v CARu vysadíš léky, pokud něco bereš, abys dostala MS a další měsíc můžeš znovu. To je mi líto, že máš bílo
Ale třeba časem zjistíš, že tenhle měsíc pro Tebe nebyl ten pravý. Já chtěla jít už v listopadu, ale nedopadlo to a v prosinci jsem musela do nemocnice, takže bych o to možná i přišla. Tak jsem si říkala, že to bylo dobře.
TESTOVÁNÍ PO KET:
4.2. @Tofik
5.2. @Evenka + @Petruš Z.
9.2. @HankaAdelka + @Bublina 83
10.2. @Snažilka8383
11.2. @Janička 1211
12.2 @Gabriela1234 + @medmenka
TI, CO NAŠLY NA TESTU //:
TĚHULKY POTVRZENÉ DR. :
Příspěvek upraven 02.02.16 v 09:51
@Tofik Tak my čekali od října, takže už jsme se načekali dost. No jo no. Ale fakt ještě že máme syna a jedna výhoda je fakt velká, že budu moct hned na další KET ![]()
@Tofik no tak když máš testovat první, tak to musíš začít… Koukej nám tu vlnu pořádně naladit a rozjet
![]()
@Janička 1211 já ofiko nemám testovat sama vůbec, mám se za týden dostavit do CARu s ranní močí a vezmou mi krev. Tohle testování bude jen moje domácí
@Janička 1211 píše:
@Petruš Z. Tak snad jo… Budeš testovat ještě v pátek??
Musím, takové mám instrukce z CAR a musím ten den i na krev.
@Gabriela1234 Mně se posledně 10. den ukázal dušík. Ale každý to má jinak. Nicméně jak jsem psala, jen to jen na mé triko a možná to vydržím i později. Nesmím mít doma test, jinak budu nervózní a ani rána nedospím. I když tentokrát moc nervózní nejsem, tak nějak si od začátku říkám, že tam prostě je. Snad se nebudu mýlit
@Gabriela1234 Tak přijde mi to brzy, protože normálně když jsem čekala, jestli budu těhu z přirozenýho početí, tak jsem testovala max. 2 dny před ms a spíš v ten den, dříve ne no. Ale četla jsem, že holky už mají 10. den ducha
Jinak já nikdy asi žádný příznaky před ms nemám nebo si toho nevšímám. A ten utrouš to stejně asi nepustí ne?
@Petruš Z. Já myslím, že je fakt zbytečný testovat dřív. Já minule nevadržela a testla už 7ý den. Byl tam duší. a pomalu sílil. Ale 13ý den už byl konec. Takže kdybych to nechala na 14ý den, tak se nic nedozvím a jsem v klidu, že to prostě nevyšlo. To samý máš teď ty, jen opačně…
Holky aby jste zachovali klid tak přikládám moje testy.. já pořár sleduji diskusi a i když už jsem po testu je pro mě neskutečné čekání na srdíčko a na KO jdu až 17.února.. to je celá věčnost ![]()
@Janička 1211 Když já fakt myslela, že to vyšlo a že když si myslím, že jo, tak už tam bude něco vidět. No jsem ponaučená pro příště ![]()