Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.16 21:37

@Bublina 83 tak ať se ti tabulka pěkně dělá: 5.2. Evenka +Petruš Z., 9.2. HankaAdelka + Bublina 83, 10.2. Snažilka 83, 11.2. Janička 1211, 12.2. Gabriela 1234 + medmenka. Mám to dobře? Zapomněla jsem dámy někoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.2.16 21:45

Snažilka8383

Tabulku chce delat Janicka 1211 :mrgreen: ale krasne jsi to rozepsala jsi dobra :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 21:46

@medmenka může to být tím. Můj trnansfer byly jatka. Chtěli mě dát nakonec i narkózu, ale jedla jsem, tak jsem si to užila naživo. Bulela jsem že embryo určitě už nepřežije, skoro hodinu to trvalo :( Špinila jsem tudíž první 2 dny. Tak nezoufej.

Jinak s tím tloustnutím. Vždycky jsem stimulace snášela dobře a váha mi spíš klesla. Ale za poslední rok, co chodím jen na KETy jsem přibrala skoro 10 kilo. Hrůza. Jesrli neotěhotním, tak stejně jako těhule už vypadám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 21:47

@Bublina 83 Promiň, mám ve vás guláš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.2.16 21:54

Vitalka

Vysajou ale pri stimulaci jen boli bricho nejak extra se nenafouknes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.2.16 21:56

@Snažilka8383 tak to jsi teda pěkně užila, já jsem také utrousila slzy, doktor už byl hotovej a já ještě víc byla jsem zpocená až na pr… Pak se čekalo až krev odteče, ale hlavně aby to za to vše stálo.
A s tloustnutím to u mě bylo dost podobné, při stimulaci na IVF ani kg navíc, jen tedy pak ohss to jsem byla jak koule ale nakonec jsem se vrátila na svou váhu, ale za poslední 2 roky co podstupuji KETY v řízeném cyklu jsem přibrala 11 kg. a bohužel se mě drží :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.2.16 21:59

Vitalka

To nevadi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 22:08

@medmenka prej „až na pr*eli“ :mrgreen: To je přesný. Ale jelikož mě pověsili v zápalu boje na jakejsi kladkostroj, tak mi v mým případě tenpot tekl za krk :lol: Tak to máme i s tim tlostnutím dost podobný. Vždycky jsem litovala holky co z těch hormonů přibraly doslova přes noc a teď jsem je plíživě dohnala. Ale zas si říkám, až budem mít nevolnosti a lítat kolem děcka, tak to shodíme raz dva. Jen aby to nebylo až v důchodě a místo mateřské nebrali penzi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
1.2.16 22:14

@Snažilka8383 sakra, ty máš přehled :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.2.16 22:23

@Snažilka8383 tak to je úplně hororové 8o a jak je možné že máš tak složité transfery? Já mám otočenou dělohu a ještě nějakou zatáčku jak říkají a tentokrát jsem měla domeček pro embrya totál zavřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.16 22:29

Tak to já holky kvůli srovnání ms musela tři měsíce brát antikoncepci a po ní jsem nabrala šílených 12kg + ta stimulace mi taky dala zabrat. Takže jsem jak bečka :D Nutno dodat, že se na jídlo jen podívám až už mám kila nahoře. Ale si říkám, že když to vyjde, že to moje „utrpení“ s váhou za to stojí. Hold pak si dám do těla, abych to schodila :dance:
1IVF jsem taky měla bez narkózy, ale mě brali jen dvě. Teď už s narkózou 6. Ale vůbec si nepamatuju, že bych jim sama přelézala ze stolu na postel. 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.2.16 22:41

Ty jo, holky, tak teď jsem zase trošku v šoku. Já jsem myslela, že vajíčka vždy odsávají v narkóze i kdyby tam byly třeba jen 2??? a pak prý ten transfer bolet neměl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 22:43

@medmenka ty mě dokážeš rozesmát, ikdyž to je spíš k pláči :lol: Neopičím se ale mám to taky. Šikmo dělohu, zatáčku a problematickej čípek. Kcyž o tom tak uvažuju, nemůže být problém i v tom? Pochybuju že maj spermie kompas a beranidlo :think:
@HankaAdelka tak se na něj jen nedívej a nadlábni se. Mám vyzkoušený, že se mi váha zvyšuje ať žeru nebo nežeru a cvičím jak o život. Takže určitě lepší varianta je pochutnat si. Výčitky jsou blbý, ale bude jaro a do nějaké plachty se vždycky vejdem ;)

Dobrou holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 22:46

@Vitalka jo holka, středověk neskončil… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.16 23:24

@Vitalka odsávání těch dvou vajíček mě bolel, ale dalo se to vydržet. Nejdříve se mě zeptali jestli chci uspat nebo ne. A já nechtěla. Ale to bylo před 6lety. Teď nevím, jestli to tak dělají. ;) A transfér už vůbec nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí