Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
1.2.16 17:37

@Snažilka8383 já jsem se tenkrát bavila na svým 1IVF s paní co jsme lezeli spolu na dospávacím pokoji a ta byla z Chorvatska a říkala, že je na IVF už po 9. Tak to mě utkvělo v paměti.
Holky přinesla jsem si z krámu svý oblíbený sušenky a ejhle ble nechutnaj mi. To samý včera s kremrolí, kterou mi koupila mamča ke kávě. A když nad tím tak uvažuji, tak ani to kafe s mlékem nic moc. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 17:39
@Bublina 83 píše: :lol: Had je dobrej :palec:

Někdo se na test těší, ale já jsem ráda, že nejsem prvá 8)

Příspěvek upraven 01.02.16 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.16 17:40

Já 8 dní do testu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 17:50
@Snažilka8383 píše:
Takže: Peťa -Bublina - Janička -Snažilka. Uděláme hada :mrgreen:

Had má další článek: Peťa - Bublina +
HankaAdelka - Snažilka - Janička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.2.16 17:57

Mě řekli, že normálně můžu fungovat. Jen neběhat maraton či tahat těžký věci. No a vytírat či luxovat, lést po výškách, nebo jiné hodně náročné věci taky nee. Tak jsem si říkala, jak těžký nákup můžu vzít. Do kolika kilo si myslíte, že už je to moc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
1.2.16 18:05

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Ve čtvrtek 28.1. jsem byla na ketu již devátém v pořadí a jsem ve fázi čekání a strachu jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
1.2.16 18:18

@medmenka zdravím Tě… pamatuji si Tě z Iscare diskuse a je mi moc líto, že stále čekáte. Přeji hodně štěstí! Čtu, že jsi byla na nativu, mohu se zeptat, jak se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 18:27

@HankaAdelka Podle mě tak těžkej, abys nezatínala břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 18:42

@medmenka ahoj. Tebe znám z diskuzí, co jsem četla před svými dvěmi KETy a myslela, že už jsi ve skupině maminek :( Tak to mě mrzí. 9. KET, to jsem se svým 5. žabař. Můžeš připomenout v čem máte problém?

Jinak baby aktualizuju zase hada, už je to anakonda: Peťa - Bublina + HankaAdelka - medmenka -Snažilka - Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
1.2.16 18:56
@Snažilka8383 píše:
@medmenka ahoj. Tebe znám z diskuzí, co jsem četla před svými dvěmi KETy a myslela, že už jsi ve skupině maminek :( Tak to mě mrzí. 9. KET, to jsem se svým 5. žabař. Můžeš připomenout v čem máte problém?Jinak baby aktualizuju zase hada, už je to anakonda: Peťa - Bublina + HankaAdelka - medmenka -Snažilka - Anička

Ja cekam na patecni krev. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
1.2.16 18:58
@Gabriela1234 píše:
Petruš, měla jsem to taky tak, jenže - když řeknu manželovi, aby uklidil, on uklidí, podle svého, hlavní trasy a tak to byl zbytečný stres, nebudeme se přece kvůli tomu hádat. A tak to beru, že si zase někdo přivydělá, když není zbytí, a můžu jí říct, jak a co má uklízet, což u muže je trochu problém.

Tak samozřejmě že s úklidem manžela taky nejsem vyloženě spokojená, ale prostě zavřu obě oči a je to :lol: @Snažilka8383 had je fakt dobrej, proč jsem sakra první :mrgreen: :lol:
Jinak já teda žehlila a zametla jsem, jinak by syn neměl v čem do školky a nebaví mě chodit po drobečkách a prostě jsem se hlavně nudila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
1.2.16 19:01

@Gabriela1234 na nákupy taky nechodím, taky se bojím chřipky. Přemýšlím, že nechám syna doma než něco přitáhne.
@medmenka ahoj, jednou to prostě vyjde, musí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.2.16 19:04

Snažilka8383

Ja ti ten test nejak zatim neprozivam :think: zatim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
1.2.16 19:07

@Evenka Teď jsem si tě našla, že jsi měla KET den přede mnou :-) A jak se cítíš a test jsi si dělala? Jestli už to někde píšeš, tak promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
1.2.16 19:44

Holky, já se úplně ztrácím v tom, kdo kdy má testovat… Jan mám držet palce, když si to nepamatuju?? :zed: :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí