Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
31.1.16 17:00

@Vitalka a ty máš nějaký imunitní problém, že si měla Medrol dlouhodobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
31.1.16 17:11

Po slouhé době nestíhám číst příspěvky :) já měla taky prednison a stojim za nazorem že lepší se na to vše moc neinformovat, kdo nic neví nemusí se bát a tak věřím doktorovi. Jedla jsem ho do TT a ted už vysadila a mám jen utrogestan, na kontrolu mě objednali až na 17.února což je začátek 5.týdne po transferu..je to věčnost ale jen doufám že mě v pozitivním těhu budete následovat :) měla jsem ducha už 8.den, ale myslím že se vůbec nevyplatí testovat dřív jak 10. to tam byl pořád duch, až vlastně 12d byla pěkná čárka a 14d HCG 970..tak ted už jen doufám že toho 17.2.uvidím srdíčko a bude se mu dařit až do října..držte se holky, myslím na vás a těším sena řadu pozit. těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
31.1.16 17:15

Holky, brala jsem medrol, protože jsem se léčila s crohnem a v životě už to brát nebudu….je to to nejhorší co může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.1.16 17:17

@cristine moc gratuluji k těhotenství a též doufám, že si s Tebe vezmeme příklad a budeme Tě následovat. Mně to Bohužel tento měsíc nedopadlo, naposledy jsem testovala 11 den a neměla jsem na testu ani ducha. Ještě to zkusím pro jistotu zítra naposledy, to budu 16 den a volam do centra a domluvím si další ket. A ten doufám už bude konečně úspěšný. Přeji Ti pohodové těhulkování a brzy UZ se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.1.16 17:20

@Vitalka to chápu no on asi celá Crohnova choroba nic moc a Medrol k tomu. A teď jsi v poho i bez léků, nebo máš jinou léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
31.1.16 17:24

Jsem skoro 8 let po hodně náročné operaci a jsem naprosto v pohodě, žádná dieta, a pohoda…..teď ještě aby mi vyšlo to mimčo….myslela jsem si, jaký budu problémový pacient a můj dr. mi řekl, že jsou v centru horší případy, tak nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.1.16 17:25

@cristine potichu gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.1.16 17:31

@Vitalka Crohna znám, je to manželovo kámoš :( Naštěstí bere jen léky, žádnou dietu nikdy neměl a nejhorší měl jen ten začátek než přišli na to, co to je. Bere Entocort a Pentasu. Tenkrát hodně zhubl, to bylo šílený. Teď už je zase kus chlapa a nikdo mu nevěří, co má za nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 17:32

@cristine Moc gratuluji a přeji krásný průběh těhotenství. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
31.1.16 17:37

Já jsem se s tím léčila 4 roky….např. rok antibiotika v kuse, medrol v šílených dávkách a váha 40 kg na 170 cm….byl to hnus, ale teď už je to dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.1.16 17:43

cristine

Je to je hezky doufam ze te budeme brzy nasledovat. :) ;) tak at se dari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.1.16 17:46

@Vitalka manžel bere léky pořád, ale tu nejnižší dávku, udržovací. To jsi si musela protrpět, mně stačilo, jak mu bylo. Pořád jsem tenkrát bulela a nevěděla, jak mu mám pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
31.1.16 17:54

Tak já taky lékařům věřím. Jen si já pako vždycky čtu příbalový leták a pak se nestačím divit :mrgreen: a hlavně neumím polykat tabletky. Takže jakmile jsou trošičku větší mám v krku klapku a musim je půlit či čtvrtit a nebo se hooodně přemlouvat abych to spolkla a u toho vypiju litr vody :D :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
31.1.16 17:59

@cristine moooc gratuluji :hug: :kytka:
To že jsi měla HCG 970 ve 14d ti řekla doktorka? Přesný číslo může zjišťovat z krve ne? Ale to se musí poslat na rozbor ne? Bože už je to tak dlouho, že už si nepamatuju jak to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.1.16 18:16

Já už zabíjačky nemusím. Jak je to každý rok, tak se mi to už hnusí. Vepřový není mé oblíbené maso :mrgreen: ale jako prdelačku si dám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí