Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
31.1.16 08:57

@Gabriela1234 Kočko, to není zamlklý těhotenství, ale biochemický. Zamlklý těhotenství je jasně prokázaný těhotenství, jen se plod přestane vyvíjet a může se to stát v kterémkoliv týdnu. Obojí znám v vlastní praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 09:29

Holky čím to je, že při umělým oplodnění, když už se tokonečně povede, končí hodně případů takhle blbě (zamlklý těhu, biochemko nebo mimoděložní)? U přirozenýho početí tak černýstatiatiky nejsou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 11:13
@Gabriela1234 píše:
Jo, to já, myslela jsem, že pak je to perinatální ztráta, ale to jde o slovíčka, pokaždý je to na :zed: (nemám slov).
hlavně, pozor, řádí chřipky, holky, nevím jak vy, ale jsem zalezlá doma, co to jenom jde.

Jo řádí. Kolega co sedí vedle mě v kanclu ji má, takže apoň týden po transferu jsem doma. Snad nevadí rýma typu trochu zacpanej nos. To totiž mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
31.1.16 12:03

@Gabriela1234 mě nic není. Tak ti nevím, jestli ti nemám závidět to, že ti je blbě :mrgreen: Ale mě nic nebylo ani pri prvním těhu. Jen lehká celodenní nevolnost. :mrgreen:
A co vy holky? Jak se při dnešku máte? :mavam: Ještě 9 dní mě čeká do testu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.1.16 12:40

Ahoj, mně je dobře, jen mne pobolívá nebo spíš popichuje v podbřišku. Jsem vařila a tak, tak už radši ležím :mrgreen: Jinak nevolnosti mě postihujou až tak kolem 7tt, kdy už bije srdíčko. Dřív určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 12:58

Mě bolí v kříži a břicho. Ale to je z toho nepovedenýho transferu. Potřebovala bych jít plavat. Taky vám to zakázali kvůli infekci? Nevíte, kdy nejdřív se může začít plavat? Až je potvrzené těhu, po prvním trimestru nebo později? Samozřejmě s ochranným tamponem na koupání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.1.16 13:19
@Snažilka8383 píše:
Mě bolí v kříži a břicho. Ale to je z toho nepovedenýho transferu. Potřebovala bych jít plavat. Taky vám to zakázali kvůli infekci? Nevíte, kdy nejdřív se může začít plavat? Až je potvrzené těhu, po prvním trimestru nebo později? Samozřejmě s ochranným tamponem na koupání :think:

Mě ani nenapadlo jít plavat, právě kvůli tomu, že bych určitě něco chytla. Jsem běhací a to nemůžu, takže chodím na procházky. Myslím, že plavat můžeš pokud nejsou problémy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
31.1.16 13:33

Já blindila se synem do 16tt a zhubla jsem 7 kg. Pak jsem je zase nabrala a dobrý :lol: To motání hlavy může být z utrouše, někde jsem to četla.
Baštím už pár měsíců Femibion 1. Taky už chci ať je hezky. Člověk může být na zahradě celý den, i kdyby jen sedět a číst knížku ;) a hlavně syn to venku miluje, tohle období nemá moc rád. Sázíme pak cibule a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 13:53

Jo to motání hlavy mi dělá utrogestan, když ho polykám místo zavádění. Jsem jak opilá pak, ale jeto fajn, nejsem pak tak vystreslá. Jinak beru superfolin -chytré miminko. Prej je hodně dobrej a levnější než jiné populární značky. Ale kdybych otěhotněla, nechala bych si pak doporučit něco silnějšího od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
31.1.16 13:56

Ahoj holky, tak mě není vůbec nic :,( :,( Jen mě bolí v podbřišku občas v kříži, ale to může být z utroše. Po minulých transferech už mě i prsa bolela. Chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.1.16 13:58

HankaAdelka

Me taky nic neni zatim nevim jestli je to dobre nebo spatne :think: prvni tri dny po transferu drobet bolelo bricho jinak dobry. :palec: tak jeste 9 dni a pak se uvidi ;) kdo testuje driv tak drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
31.1.16 14:00

Janička 1211

Neves hlavu kazdy tehu je jiny treba je jeste moc brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
31.1.16 14:04

@Bublina 83 já testuju až za 11 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.16 14:11

@Janička 1211 jakto že tak za dlouho? Odkdy máš prcka u sebe? Na krev v našem CARu zvou 12. den, takže já za 10 dní, ale tys byla na trasferu dřív než vpátek, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.1.16 14:17

Dobré odpoledne všem, chvíli jsem tu nebyla a nestíhám dočitat, jak jste se rozepsaly :lol:
@Janička 1211 jak Ti dnes je? :mavam:
@Petruš Z. PGD ani PGS jsme neměli. Nikdo nám to nenabídl. O to si musíš říct a nebo to některá centra dělají automaticky?
@HankaAdelka o alergii na spema už jsem slyšela. Asi to budou pak muset řešit imunologové. Vždyť ona může být alergie úplně na všechno. :zed:
@snažilka 8383 koukám, že si také přešla do této diskuze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital