Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
29.1.16 13:26

@Evenka to je fakt listopad byl nějaký nicotný. Únor bude určitê úspěšnější. V pondělí se jdu objednat na další KET a to by bylo, aby nebylo. A jak se cítíš? Přeji pohodové uhnizdování :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.1.16 13:32

@Vitalka neboj to zvládneš, hlavnê musíš věřit, že všechno dobře dopadne. Poprvně je to vlastně hrozně fajn, když nevíš co tě čeká a hlavně je člověk plný očekávání a naděje a vůbec si nepřipouští neúspěch. Těš se, bude to dobré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.1.16 13:36

@Mabame No snad jo, snažím se myslet pozitivně…bylo ti po injekcích zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.1.16 13:48

@Vitalka mně nikdy nic nebylo, všechno snáším hroznê dobře, jen prostě neumím dostat embryo do fáre těhotenství. Po transferu se prostě nic nekoná. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
29.1.16 14:07

@Mabame to je zajímavý. Máš nějaké vyšetření?? Já se do fáze těhotenství dostanu, ale tak na týden… Proto mooooc věřím, že teď už to vyjde :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.1.16 14:08

@Mabame snad to budu snášet dobře, jsem takovej dojímavej cíťa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.1.16 15:21

@Janička 1211 právě, že žádné vyšetření nemám. Oni v těch cetrech to moc asi neřeší a mně nikdy nenapadlo, že bych mohla mít problém. Dvakrát už sem totiž těhotná byla, spontánně, s jiným partnerem.Ale to už je dávno a s tímhle současným nám to nejde ani spontanně ani uměle. Takže vůbec netušíme kde je zakopaný pes.Ale teď už asi začnu trvat na nějakém vyš. Už mi dochází síly a trpělivost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.1.16 15:22

@Vitalka neboj zvládneš to, jsem také cíťa, ale na cestě za miminkem jsem ochotná vydržet cokoliv :lol: Jsme silné ženské a dáme to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
29.1.16 15:46

@Mabame tak než půjdete do dalšího IVF, nech se poslat na imunologii. Dělá se v Plzni a Praze. Třeba ti najdou něco, co se dá vyléčit léky a bude stačit IUI. Já už taky dvě děti mám z předchozího manželství (18 a 15) a teď se už třetí rok nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.1.16 17:46

Vitalka

Jo takove pocity jsem mela nedavno :lol: neboj to zvladnes :palec: neni se ceho bat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.1.16 23:11
@Petruš Z. píše:
Dobře, myslím pozitivně ;) Trochu mě chvílemi pobolívá podbřišek, když něco dělám. A co ty?

Me poboliva bricho stejne. Pevne verim, ze je to dobre znameni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.1.16 23:22
@Mabame píše:
@Evenka to je fakt listopad byl nějaký nicotný. Únor bude určitê úspěšnější. V pondělí se jdu objednat na další KET a to by bylo, aby nebylo. A jak se cítíš? Přeji pohodové uhnizdování :mavam:

Dekuji moc. Presne tak, letos to bude sama tehulka! Nemam az tak cas se pozorovat, jsem ucetni a tyto tri mesice jsou velmi hekticke. 8o Ale nejake priznaky bych dokazala najit. :potlesk:
At ti dalsi ket vyjde a co nejdrive se pochlubis //. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.1.16 12:36

@Bublina 83
No tak dnes druhý den hormonů a břicho mě zatím moc nebolí, nebo to asi nedokážu moc odhadnout, protože jsem na bolesti břicha hodně trpěla, když jsem byla nemocná…ale občas mě rozbolí hlava tak, že slyšim jako z dálky když na mě někdo mluví a dnes jsem rozbila hrnek a totálně jsem se rozbrečela :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
30.1.16 12:47

@Vitalka Hlavně opravdu hodně pij, ta hlava může být z toho. Já už nevěděla, co pít, není to zrovna mé oblíbené pořád něco popíjet, tak mi dr. poradila pít vývary a to bylo lepší. Hlavně když je chladněji. A musíš se šetřit a odpočívat, nedělat nic náročného, ale to jsi určitě byla poučena. To zvládneš. A rozbrečet se kvůli hrnečku? Prosim tě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.1.16 12:52

@Petruš Z.
Můj nejoblíbenější hrnek a já to obrečim, ach ty hormony :D vždycky jsem pila strašně málo, dnes jsem vypila zhruba už 2 litry tekutin a jsem úplně hotová, jak na to nejsem zvyklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí