Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@cristine to vypadá nadějně! 10. den dušík je dobrá zpráva, jen tak dál! ![]()
@cristine …tak super zpráva, ať čárka sílí a vše se dobře vyvíjí
Držím palec ![]()
@Bublina 83, @f-l-e-a … žádné příště už nebude, už na to nemám energii, věk a bohužel ani peníze
, ať se Vám holky zadaří ![]()
Ahoj holky. Jsem tu nováček
a jsem ráda, že si tu můžu s vámi vyměnit zkušenosti.
Jsem po 2. IVF s transférem 24.1. Takže mě čeká jen čekání, jestli se povedlo. (Při 1. IVF se zadařilo) Je možné, že bych měla hned tak krátce po transféru slabé bolesti v podbřišku? U prvního těhu jsem nic necitila. ![]()
Jinak bych všem chtěla popřát hodně moc štěstí. ![]()
@HankaAdelka Ahojky vsem, ja jsem taky po transferu 22.1. Prvni et v cervnu se podaril, ale v 10.tydnv ZT. Druhy ket v listopadu nevysel. U prvniho jsem od tretiho dne spinila a hodne me bolelo bricho. U druheho nic. Ted me obcas poboliva bricho, zadne spineni. Tak nevim, je to dobre? ![]()
HankaAdelka, Evenka
Výtám vás holky to je super že už je nás tolik co jsme na stejné lodi. No k těm bolestem, myslím, že to vubec nemusí nic znamenat, je to hrozně moc individuální, já po IVF měla první dny také bolesti ale byli to nejspíš dozvuky stimulace, pak dlouho nic a asi od 7.dne se to zase zacalo ozvývat. je to ale fakt hrozně individuální, já když měla 1.IVF měla sem hyperstimulák a měla hrozný bolesti na pak po KET jsem měla bolesti také vždy jinak a vždy jsem špinila nebo krvácela, ted je to poprvé kdy jsem se zatím obešla bez krvácení(dnes 11.den)tak doufám v to, že to nejtěžší mimisek zvládnul a ted už bude jen v pořádku se vyvíjet ![]()
@cristine Gratuluji k miminku. ![]()
Ja kdyz jsem doktorovi oznamila, ze jsem tehotna, ale ze spinim, tak rekl, ze to neni dobre, ale srdicko tlouklo jako o zavod, tak mi naridil jen se setrit. Mimi se krasne vyvijelo a pak najednou konec. Ale zase vidim, ze plno devcat spinilo a maji krasna miminka. Tak jsem z toho zmatena. ![]()
Příspěvek upraven 26.01.16 v 10:34
Ahoj tak už jsem také po et 23.1. transferovaná 2 embrya ve fázi blastocysty. V mrazáku sice nic ale já tvrdím že pokud bylo to správné/á embryo/a zavedena tak nebude potřeba. Od té soboty jsem až do teď ležela a teď už to moc neovlivním takže teď už jim budu jenom věřit mimískům…hodně štěstí všem
mimochodem od té soboty mám v sobě takový zvláštní vnitřní klid.. ![]()
To je úžasný cristine a eliska-st
určo to už bude v pořádku. Moc moc Vám to holky přeju. I ostatním čekajícím ![]()
Nikdy jsem nad tím neuvažovala až teď, ale jakto, že se těhotenství počítá od 1.dne poslední ms? I přes to, že my, které chodíme na umělé oplodnění a víme přesné datum početí.
Možná hloupá otázka ![]()
@cristine Můžu se zeptat, jestli si testovala dřív jak 10.den? Jestli tam byl nějaký dušík už dřív. Já dnes testovala (7.den) a nic. Vím je to ještě brzy, ale u většiny, kdo měli zavedenou blastocystu po 5 dnech, tak už měli 7.den čárku. Později je to spíš výjimka si myslím.
Ahoj holky gratuluji k mimiskum me dnes zavedli jedno tak jsem zvedava
jak nam to vsem dopadne. ![]()
Byla jsem na transféru teprve v neděli 24.1. a testik mi byl doporučen udělat až 9.2. Takže na mě je ještě brzy. A co vím od jiných maminek/těhulinek tak je potřeba počkat aspoň do 10 dne. Ale možná je to individuální a možná podle toho kdo co prodělal.
Rada nad zlato co?
Některé těhulky zkoušeli testíky každý den a pozorovali tak postupně dušíka jak se vyvíjel v jasnou čárku
Jsi teprv 7 den, tak máš ještě na čárku čas. Já u prvního těhu taky zkoušela driv než jsem měla a nic. A pár dní na to, tam už dušík byl. ![]()
@Bublina 83 to je super. Tak budem čekat na ten náš Den spolu.
Já se nemůžu dočkat. Připadá mi to jako celá věčnost. A jsem ráda, že si Volné chvilky můžu spestřit zde a tím trošku vypnout ![]()
Tak to je hezky jak to pekne vyslo
. Hlavne nesmime testovat driv a vydrzet
beres nejake leky injekce? Ja mam agolutin do zadku, clexane do bricha a estrofem.
Ahojte
. Ja mela KET 23.1. Tak sem obcas kouknu, co a jak
Jinak me bolel podbrisek v nedeli ve cer a pak v pondeli. Dnes jen chvilinku. Uvidime. Ale jak uz tu nekdo psal, mam z toho dobry pocit ![]()