Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
17.1.16 13:20

@cristine no jo, tak to je opravdu hodně brzy na testování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.1.16 13:23

@Bublina 83 - přesně jak píše Janča ten výkon je hned, vzbudíš se asi po půl hodině a cca po hodině až 2 jdeš v doprovodu domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
19.1.16 09:08

Tak co holky jak se máte a jak jste pokročili v cestě za štěstím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
19.1.16 10:32

cristine

Ahoj ve čtvrtek odběr vajíček se tesim a drobet se bojím :think: co ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
19.1.16 12:14

@cristine Já stále čekám na páteční UTZ a rozhodnutí, kdy bude transfer. Tak doufám, že budou jen samé dobré zprávy :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
19.1.16 13:23

Janička 1211

To čekání je masakr co taky už se tesim až to budu mít za sebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
19.1.16 13:34

@Bublina 83 Tak tohle ještě není tak hrozné čekání, docela to utíká… Ale to čekání od transferu na testík, to bude doba… :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
19.1.16 14:46

Zdravím vás. Dnes jsem 11. den po KET. O víkendu jsem špinila, tak jsem myslela, že je konec, už jsem to i obrečela. Pak ale na testu včera slaboučká čárka, dnes o něco silnější, tak jsem si zajela do CARu na krev. Moje dr. mi při transferu říkala, že se mohu zastavit už klidně 10. den, tak jsem to „statečně“ vydržela do 11. dne. No a výsledek je asi ne moc povzbudivý. HCG = 40j. Mám velký strach, že to opět skončí jako biochemické. Ve čtvrtek jedu na kontrolní odběr. Nechci být pesimista, chytám se kde jaké naděje, ale zároveň nepociťuji takovou radost a euforii nad testem a výsledkem z krve jako při prvním úspěšném těhotenství. Tehdy jsem si byla jistá, že jsem těhotná a ani mě nenapadl opak, nyní to tak bohužel nevnímám. Jen nejistota a rozporuplné pocity… a další čekání. Všem vám přeji mnoho síly do bojů, které Vás čekají. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.1.16 13:43

Ket leden 2016

Ahoj všem,

já byla na Ket z 1. IVF s PGD 11.1.2016 v Gyn­centru v Ostravě. Teď jsem ve stádiu čekání, na krev mám jít 25.1.. Sice jsem se dnes testovala, výsledek negativní, ale věřím, že to výjde. Dr. mi říkala, že test můžu provést 10 den, ale někde jsem četla, že den Ket se nepočítá. Nepíchala jsem si Pregnyl jen beru Utrogestan 2-2-2. Jsou to nervy, ale počkám a test si zopakuji až v sobotu :-)

Přeji nám všem ať to výjde :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.1.16 15:26

Ahoj všem, můžu se přidat, hledala jsem diskuzi k tématu a konečně jí našla. Nikdy jsem nepřispívala, ale teď mám nějak potřebu se podělit. Jsem dnes 4 den po KET.Jen mě znepokojuje, že nemám žádné příznaky. Před tím jsem měla 3×IVF s čerstvými embryi, ale nikdy to nedopadlo.Ale pokaždé mě bolelo břicho a prsa. Teď necítím vůbec nic.Jak jste na tom Vy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.1.16 17:18

@Mabame Ahoj :-) určitě bych se tím vůbec neznepokojovala a možná je i trochu brzo na příznaky. Uvidíš, že to dobře dopadne. Já jsem také po ket, dnes je to 9 den, den ket nepočítám a příznaky mám, pobolívá mě břicho a mám citlivější prsa, ale řekla bych, že to bylo tak více intenzivní od 5 tého dne, a testík zatím negativní. Takže myslet pozitivně :-) držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.1.16 19:24

@Keitt80 Děkuji za podporu.Moc jsi mi pomohla.To jsme kousek od sebe, to je fajn, že mám nějakého přeskokana :lol: Já jsem 5den zítra. Testovat se zatím bojím, možná zkusím také 9den.
KolikTi jich vkládali? Mně jen jedno. :lol:
Také Ti moc držím palce. A všem, co tady bojujem za miminko, abychom se konečně dočkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.1.16 19:34

@Mabame … jo my snažilky musíme držet při sobě :-) Děkuji, já si počkám do soboty, doufám že tam budou 2 //. S testováním počkej, ten 10 den mi doporučila dr., ale podle diskuzí je raději lépe později, ale to se dobře říká. To čekání je hrozné, já se dala na učení AJ :-) Vkládali mi 1, jinou možnost jsme neměli po vyšetření PGD nám zůstalo pouze jediné zdravé… příroda. Ale vidím, že ty už máš zkušenosti s IVF hojné. Ty sis nenechala vyšetřit genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
20.1.16 19:46

@Mabame také si myslím, že na příznaky je brzy. To, že ses dříve cítila jinak po transferu bych přisoudila spíš předchozí silné hormonální stimulaci před ET, zatímco KET je oproti tomu nic.

Zítra jsem 13. den po KET a jdu opět na krev. Doufám, že hodnoty vystřelí hodně nahoru. Moc tomu ale nevěřím, mám pocit, že to bude opět nepokračující těhotenství. Pokud to má být špatné, tak doufám, že budu moci jít na KET hned v únoru. Ale nepatrnou naději na úspěch si ještě dávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
20.1.16 19:48

@Keitt80 držím Ti pěsti a přeji, aby se // objevily. Já byla na KETu 8.1., takže jsem už o pár dní v předstihu. Mohu se zeptat, jak dlouhou jsi měla kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí