Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janička 1211 Tak to jsem moc ráda. Tak teď se Šetři a mysli jen pozitivně
a kdy máš testík?
@Janička 1211 Tak držím palečky a odpočívej… jak se cítíš?
@HankaAdelka Vydržím, lepší se těšit 14 dní než být po pár dnech zklamaná ![]()
@HankaAdelka nechám ho na 11.2. Sice to asi bude 15dní, ale když jsou tam ty jedničky a dvojka…
@Petruš Z. Díky, docela mě bolí v podbřišku, ale to mám vždycky po utrogestanu.
@Janička 1211 píše:
@Petruš Z. Díky, docela mě bolí v podbřišku, ale to mám vždycky po utrogestanu.
Není za co, mě bolel podbřišek dva dny po, teď už jen nárazově. Odpočívej.
Janii co k tomu říct, prostě je ti to souzeno
gratuluji
![]()
@Janička 1211 Já byla zas strašně nafouklá ![]()
@Petruš Z. Přesně tak ![]()
@HankaAdelka mně právě ze začátku vůbec nic nebylo a na ms mě začalo bolet až včera. Takže tak. Já jsem po IVF ještě nikdy neotěhotněla, tak ani nevím co bych měla pociťovat ![]()
@HankaAdelka nafouklá jsem taky.asi před dvěma hodinama jsem měla křeče v podbřišku. Uklidňuju se tím, že je to z toho roztáhlýho močáku.
@Petruš Z. Já taky a docela brutálně
Chlap se mi směje, že si mám přinést cihly na peřinu, abych v noci nelítala
![]()
@Mabame já jsem IVF prodělala před 6lety a mám diky tomu holčičku
ale to mi nic nebylo a taky se říká, že každé těhu je jiné. Takže se pokouším uklidňovat právě tím. Dva dny zpět jsem měla slabé bolení v podbřišku a dneska už ne. Tak to snad bylo jen to „uhnizďování“ jak některé těhulinky píší. Občas člověk zapanikaří.
Musíme prostě pevně věřit, že to bude v pořádku ![]()
@Janička 1211 a @Petruš Z. Některé maminky psali, že ten pocit nafouknutého balónu trvá i týden
![]()
@Janička 1211 píše:
@Petruš Z. Já taky a docela brutálněChlap se mi směje, že si mám přinést cihly na peřinu, abych v noci nelítala
![]()
@HankaAdelka děkuji za podporu.To je skvělé, že seTi povedlo IVF na poprvé. Já vím, že každá máme jiné příznaky, ale ten test je asi jasným ukazatelem. Příznaky nepřiznaky. Holt se začinám psychicky připravovat na další pokus. Tobě přeji pohodové zahnizďování. Kdy budeš testovat? ![]()