Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vitalka Už teď máš vypito 2 litry? To je asi zase moc. Já když jsem jela po pár dnech stimulace na kontrolu, tak se mě dr. ptala, kolik toho vypiji. Říkám, že přes 3 litry, fakt jsem se bála toho hyperstim. syndromu. Ona že to je zase moc, že tím přetěžuji organismus. Pila jsem hlavně vodu, protože tu jsem pila vždy, to mi zakázala, že vody trochu, pak minerálky, vývar, džus, čaj. Teď při přípravě na ket jsem taky musela dost pít. První den jsem na to zapomněla, v práci byl rachot, takže nebyl ani čas a večer mi bylo hrozně, tak mi to pak došlo.
@Petruš Z.
Já jsem si nakoupila jemně perlivý aquilly, vodu bez bublin piju jen v létě, když jsou vedra. Pak piju čaje a kafe
a fresh džusy.. ![]()
@Vitalka Já piju vodu z vodovodu, tzv. kohoutkovou
Máme dobrou vodu, tak proč kupovat. Perlivý nemám ráda, nějak mi to nejede
Fresh džusy, mňáááám.
@Evenka to máš dobré, že můžeš chodit do práce, asi je to lepší než nic nedělat a jen se pozorovat. Jenže já mám psychicky náročnou práci a na směny, takže to se nedá být moc v klidu. Uvidím co teď se mnou lékaři vymyslí. Mám strach, ale zároveň bych chťěla ket hned.
@Janička 1211 máš pravdu, imunologie by se hodila, jen se bojím, aby to nebylo těmi embryii, můj muž nemá úplně ideální spermio. A IUI nám s jeho kvalitou nedoporučili vůbec. A Vám se nedaři proč?
@Mabame jo tak to nikdo neví. Ty moje protilátky se právě dají vyřešit IVF, ale proč pokaždý otěhotním a po týdnu je konec, to prostě nikdo neví.
@Janička 1211 no vidíš, to jsi na tom lépe než já, já se nedostanu ani k těm dvěma čárkám
Já jen žertovala, ve výsledku jsme na tom obě stejně, ach jo. Neboj Tobê to teď vyjde a já se připojím hned jak to půjde. Musí to vyjít, všem to vyjde, když se nevzdají. Mám silácký řeči, už mi dochází síly a dnes mám depku jako trám. Neúspěch mě vždycky hroznê srazí na kolena ![]()
Ja brecim taky porad staci v tv nejaky dojak
hormony delaji svoje ![]()
@Mabame vím, že jsi žertovala, ale jinak nevím, kdo je na tom líp… Asi ten, kdo nenajde nic, než ten, kdo ty vytoužený // najde a pak je konec…
Ale teď mi to už vyjde a všem ostatním taky. Doktoři se v porodnicích strhají
![]()
@Janička 1211 obojí je špatně, ale stejně bych ty dvě čárky ráda vidêla a pak chci tu hezkou fotečku z UZ se
Vždyť preci nechceme tolik
Vyjde to určitě všem, protože to všechny moc chceme a porodnice ať se těší na fronty rodiček
.Tak pěkně hnízdi a pohlad bříško ![]()
@Vitalka To zvládneš. 1. IVF jsem prožívala úžasně. To, že máš trochu strach nebo jsi nervózní a těšíš se je zcela normální.
Držím palce ať ti to vyjde.
Já jsem začala bulet snad u všeho, což jindy nedělám ![]()
@Evenka to bude určo dobré znamení. Vždyť se tam tvoří něco nového, tak to musí být aspoň malinko znát, ne? ![]()
Ty jó. Tak to já jsem ráda, že vypiju půl litru. Vůbec se nemůžu donutit vypít víc. Jako bych měla v krku klapku
![]()
Vyjde nám to všem! Je pro to příznivý rok ![]()
@Mabame Chce to se opklopit pozitivně naladěnými lidmi
a bude to v pořádku. Depku mívám i Já a teď v posledních dnech víc než jindy. A to pak zavolám třeba ségře a ta mě rozveselí. Není divu po tom co všechno prožíváme
![]()
Ahoj holky. Můžu mezi vás? V naší diskuzi už skoro všichni přešli do skipin pro mámy a je mi tam smutno ![]()