Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabriela1234 ano, taky jsem si myslela, že to je podle poslední MS. Jinak testuješ o den déle než já, tak nám to spolu bude utíkat. Držím ti palce
Jo a co ten utroš, zavádíš??
Moc děkuji za info ![]()
@Gabriela1234 samozřejmě je lepší zavádět, protože se využije větší procento účinných látek. Někteří dr doporučují jen polykat
taky toho máš dost za sebou. Ale teď už to uteče a budou nás čekat jen samé krásné věci- nevolnosti, únava, strie, velký pupky, oteklý nohy a spoustu dalších těhotenských neduhů
![]()
@Petruš Z. Petruš ty jsi byla na transféru 23.1. a máš testovat 5.2. Jo? Jak to tedy ti doktoři počítají, když já jsem třeba byla na transféru 24.1. a testovat mám až 9.2.
Že by to vypočítávali z poslední ms?
A ještě bych měla otázku. Pozná se nějak konec těhu teď v ranním počátku? Jako, že bych měla velké bolesti či krvácení apod? Nebo se to těhu může ztratit a nic žena neví či nepozná do kontrolního testu či UZ?
@Gabriela1234 Gabčo Prosím tě jaký kalkulačky jsou nejlepší?
@HankaAdelka testovat by se mělo 14 dni po transferu. Ranné těhotenství se kolikrát nepozná, když se netestuje moc brzy.
@HankaAdelka píše:
@Snažilka8383 ahojkyJak se máš? Jsi taky čekající? (A na transfér nebo na testík nebo…?)
Já mám od včerejška u sebe morulku. Je to můj 5. transfer a 4. IVF ![]()
@Snažilka8383 Asi budu vypadat hloupě, ale co je morulka? ![]()
už vím… jsem trouba
![]()
Příspěvek upraven 31.01.16 v 00:09
@HankaAdelka Vůbecto není hloupý. Je to 3denní embryo. 5denní je blastocysta. Ty máš kolikadenní?
@Janička 1211 píše:
@Snažilka8383 tak to budeš testovat chvilku po nás
Moc vám držím palce. Doufám, že mi půjdete dobrým příkladem ![]()
@Snažilka8383 tak nevím kolika denní blastocystu
ale na punci jsem byla 22.1 a na transféru 24.1. Takže 6ti denní embrio
![]()
@HankaAdelka ne, takže tří denní. Kdyby bylo šestidenní, šla bys na transfer až 27.1. Ale dělají se jen pětidenní.
@Janička 1211 já myslela, že se ptáš na celkem dní
jsem z toho nějak zmatená. Tak to jóó ![]()