Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janička 1211
já mám ten samý problém
![]()
@Mabame To je mi moc líto
Ale určo to vyjde příště
![]()
@HankaAdelka doufám,alespoň se o to pokusím. Jen nevím za jak dlouho můžu jít po neúspěšném KET na další. Zase další čekání. To mě také pěkně ničí. Nicméně, celé tohle je jedna velká zkouška trpělivosti a nekonečných nadějí ![]()
@Mabame píše:
@HankaAdelka doufám,alespoň se o to pokusím. Jen nevím za jak dlouho můžu jít po neúspěšném KET na další. Zase další čekání. To mě také pěkně ničí. Nicméně, celé tohle je jedna velká zkouška trpělivosti a nekonečných nadějí
Ja mela neuspesny ket v listopadu a v lednu uz mam v sobe dalsi embryjko. ![]()
@Mabame pokud máš ještě mrazáčky, můžeš jít na KET hned další měsíc. Pokud by šlo o další IVF, tak za 2-3 měsíce.
@Mabame Jj. Jak píše Janička asi po dvou měsících. Trpělivost… tak tu já zrovna nemám. A bojím se, že jestli mi tohle těhu nevyjde už další nebude. Ne že bych já nechtěla. Ale další finance a nervy s tím už ten Můj chlap asi nedá. A taky už jsem v pokročilém věku. Tak nějak je to jiné než před lety. Ale jsem ráda, že tenhle pokus mám a moc moc si přeju, aby to vyšlo. Aby Nám všem to vyšlo!
A jak se říká, naděje umírá poslední.
Ještě 12 dní do testu
To vůbec neutíká… ![]()
@HankaAdelka tak to jsme na tom stejně. Já jsem měla ve středu taky můj poslední KET. A asi se dám na modlení, aby to vyšlo
![]()
@Evenka je skvelé, že jsi moc dlouho nečekala. A kdy máš testovat? Já byla na ET začátkem listopadu a teď v lednu KET a nic. Přeji Ti, ať alespoň u Tebe se dostaví pozitivní výsledek ![]()
@Janička 1211 to jsi mě potěšila, že na KET můžu jít další měsíc. Nechce se mi čekat. Ještě máme zamraženo, tak doufám, že vydrží rozmrazování a alespoň jedno mi budou moct zavést. A pak už také konec. Vzhledem k věku a financím. Tobě moc moc držím palečky, vím jak Ti je. ![]()
@HankaAdelka jsem na tom stejně jako Ty a Janička, věk a finance mi nedovolí pokračovat. A s trpělivostí jsem také na štíru. Ze'začátku to jakš takš jde, ale jak se blíží finále, jsem úplně šílená. Moc se za Vás modlím ať máte pozitivní testíky ![]()
@Mabame Jdu na krev 5.2. Listopad nejak nebyl naklonen poceti.
Ale tento rok ma byt velmi plodny, tak se mame na co tesit. Preji ti uspesny ket a krasne miminko. ![]()
@Evenka píše:
@Mabame Jdu na krev 5.2. Listopad nejak nebyl naklonen poceti.Ale tento rok ma byt velmi plodny, tak se mame na co tesit. Preji ti uspesny ket a krasne miminko.
Taky jdu na krev 5.2. ![]()
Holky, tak dnes jsem si píchla svojí první injekci a vůbec nevím, co mě čeká ![]()
@Evenka píše:
@Petruš Z. A jak se citis Petrus?
Dobře, myslím pozitivně
Trochu mě chvílemi pobolívá podbřišek, když něco dělám. A co ty?
@Vitalka píše:
Holky, tak dnes jsem si píchla svojí první injekci a vůbec nevím, co mě čeká
A co máte v plánu? První IVF?
@Petruš Z. píše:
@Petruš Z. píše:
Přesně tak… IVF..hrozně zvláštní pocity, mám strach, i se těším…vůbec to nejde popsat ![]()