Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
28.1.16 12:03

@Janička 1211 :D já mám ten samý problém :D :D :D
@Mabame To je mi moc líto :( Ale určo to vyjde příště :palec: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.1.16 14:37

@HankaAdelka doufám,alespoň se o to pokusím. Jen nevím za jak dlouho můžu jít po neúspěšném KET na další. Zase další čekání. To mě také pěkně ničí. Nicméně, celé tohle je jedna velká zkouška trpělivosti a nekonečných nadějí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
28.1.16 14:50
@Mabame píše:
@HankaAdelka doufám,alespoň se o to pokusím. Jen nevím za jak dlouho můžu jít po neúspěšném KET na další. Zase další čekání. To mě také pěkně ničí. Nicméně, celé tohle je jedna velká zkouška trpělivosti a nekonečných nadějí :lol:

Ja mela neuspesny ket v listopadu a v lednu uz mam v sobe dalsi embryjko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
28.1.16 14:59

@Mabame pokud máš ještě mrazáčky, můžeš jít na KET hned další měsíc. Pokud by šlo o další IVF, tak za 2-3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
28.1.16 21:03

@Mabame Jj. Jak píše Janička asi po dvou měsících. Trpělivost… tak tu já zrovna nemám. A bojím se, že jestli mi tohle těhu nevyjde už další nebude. Ne že bych já nechtěla. Ale další finance a nervy s tím už ten Můj chlap asi nedá. A taky už jsem v pokročilém věku. Tak nějak je to jiné než před lety. Ale jsem ráda, že tenhle pokus mám a moc moc si přeju, aby to vyšlo. Aby Nám všem to vyšlo! :hug: A jak se říká, naděje umírá poslední. :D Ještě 12 dní do testu :jazyk: To vůbec neutíká… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
29.1.16 09:32

HankaAdelka

To vydrzime musime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
29.1.16 09:42

@HankaAdelka tak to jsme na tom stejně. Já jsem měla ve středu taky můj poslední KET. A asi se dám na modlení, aby to vyšlo :hug: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
29.1.16 10:47

@Evenka je skvelé, že jsi moc dlouho nečekala. A kdy máš testovat? Já byla na ET začátkem listopadu a teď v lednu KET a nic. Přeji Ti, ať alespoň u Tebe se dostaví pozitivní výsledek :lol:
@Janička 1211 to jsi mě potěšila, že na KET můžu jít další měsíc. Nechce se mi čekat. Ještě máme zamraženo, tak doufám, že vydrží rozmrazování a alespoň jedno mi budou moct zavést. A pak už také konec. Vzhledem k věku a financím. Tobě moc moc držím palečky, vím jak Ti je. :mavam:
@HankaAdelka jsem na tom stejně jako Ty a Janička, věk a finance mi nedovolí pokračovat. A s trpělivostí jsem také na štíru. Ze'začátku to jakš takš jde, ale jak se blíží finále, jsem úplně šílená. Moc se za Vás modlím ať máte pozitivní testíky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.1.16 11:11

@Mabame Jdu na krev 5.2. Listopad nejak nebyl naklonen poceti. :( Ale tento rok ma byt velmi plodny, tak se mame na co tesit. Preji ti uspesny ket a krasne miminko. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
29.1.16 11:18
@Evenka píše:
@Mabame Jdu na krev 5.2. Listopad nejak nebyl naklonen poceti. :( Ale tento rok ma byt velmi plodny, tak se mame na co tesit. Preji ti uspesny ket a krasne miminko. :andel:

Taky jdu na krev 5.2. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
29.1.16 12:02

@Petruš Z. A jak se citis Petrus? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.1.16 12:05

Holky, tak dnes jsem si píchla svojí první injekci a vůbec nevím, co mě čeká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
29.1.16 12:11
@Evenka píše:
@Petruš Z. A jak se citis Petrus? :mavam:

Dobře, myslím pozitivně ;) Trochu mě chvílemi pobolívá podbřišek, když něco dělám. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
29.1.16 12:13
@Vitalka píše:
Holky, tak dnes jsem si píchla svojí první injekci a vůbec nevím, co mě čeká :)

A co máte v plánu? První IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.1.16 12:54
@Petruš Z. píše:
@Petruš Z. píše:

Přesně tak… IVF..hrozně zvláštní pocity, mám strach, i se těším…vůbec to nejde popsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí