Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, já četla na mnoha diskuzích jak holky testujou a testujou
ale pak jsem zároveň měla strach aby mi na testu nebyl vidět pregnyl, já dělala první test 8.den a pak 10. 11. a ten 10 se od 11. moc neliší
doporučuji kdo vydrží až fakt tak ten 10 den, a jsou i případy kdy holky testovali a měli ducha třebaaž i později.. to je různé ![]()
Ale ne vsechny si pichaji pregnyl. Ja treba ne, ale i tak s testovanim nebudu pospichat ![]()
Ahoj holky, moc vám děkuji za držení palečků na zítřejší KET. Oplatím vám to u testování ![]()
@Bublina 83 Já už zaplať Pánu Bohu injekce nemusím. Užila jsem si jich dost před ovulací. Teď už jen Utrogestan 2-0-2 a půl prášku Prednisonu každé ráno. ![]()
@cristine My vydržíme
testovat budem až tak jak máme, že jo?
To už je rozdíl asi jen 5 dnů.
@Janička 1211 Určo to dopadne dobře, držím palečky ![]()
@Petruš Z. kdy budeš testovat?
@HankaAdelka testovat bych měla v pátek 5.2. Jestli to vydržím, nevím ![]()
@Janička 1211 taky držím palce
Holky taky na všecky myslím a moc moc držím palce at se to povede, mě čárka krásně pomaloučku sílí dnes jsem 12 den a v pátek jedu na krev, musí nám to všecko vyjít
budou se nás určitě držet jak klíšťátka.. všecky si to už zasloužíme ![]()
@cristine To je krásný. Držím palce ať jde vše tak, jak má a krev ať jen potvrdí to, co už víš ![]()
@Keitt80 to,je mi líto, žeTi to nedopadlo.Jsem na tom obdobně. Dnes jsem 11den a na testu ani náznak. A začalo mě bolet břicho jako na ms. Takže opět velké zklamání. Už mi také dochází síly. Ještě dočerpáme ty zbylé zamražené a pak také končím. A Ty už jsi pevně rozhodnutá nepokračovat a nebo se ještě rozmyslíš? @Janička1211 držim vše co mám ať alespoň Ty se můžeš radovat z úspěchu.
@f-l-e-a Tobě přeji pohodové těhulkování
A všem ostatním pozitivní testy ![]()
@Petruš Z. Vydrž. Říkej si třeba, že kdybys to zkusila dřív, že by to bylo zbytečné. ![]()
@Mabame To je mi moc líto
Ty jsi to poznala díky bolestem břicha jako na ms? Já jsem od několika maminek vyčetla, že jim taky pobolévala bříška a ony psali, že to je náznak uhnízdění. Tak teď jsem z toho zmatena ![]()
@Janička 1211 Jak ti je? Všechno v pořádku?
@HankaAdelka díky za optání
všechno v pohodě a zase mi vycházeli ty jedničky
dneska jsem byla jediná a na posteli č.1 ![]()