Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@f-l-e-a budu se držet Tvé rady a rozhodně nebudu na test spěchat. Blažený stav nevědomí. Já po IVF ještě nikdy neotěhotněla, takže vůbec nevím co mámm očekávat. A když jsem byla před osmnácti lety těhotná přirozeně, tak si začátky moc nevybavuji.Ale určitě mi dlouho také nic nebylo.Ty pupínky v obličeji budou asi hormony, viď? Já vydržim cokoliv i pupínky jen aby bylo konečně miminko.
@Janička 1211 to je super, že už máš KET ve středu. Jaké to je v přirozeném cyklu? Já ho mám s Estrofemem 3×denně a Utrogestanem a Prednisonem.Ten přirozený je lepší? Já si připadám jak chemická laboratoř ![]()
@Mabame První KET jsem taky měla s těmito léky. Teď bude od zítřka jen utrogestan. Je to normální…Ale je fakt, že nemusím myslet na léky… Beru jen 3× denně listovku a B-komplex. V přirozeném cyklu je to určitě lepší, když je to bez těch chemických s…k, ale nevím, zda uspěšnější… ![]()
@Janička 1211 máš pravdu, bez té chemie je to určitê lepší. Je jí strašně moc co do sebe musíme nacpat. Já mám první Ket. A Tobě to teď nabídli s minimem léků a nebo sis o to řekla? Mě se nikdo neptal. Místo listovky beru Femibion.
@Mabame mě to dr. řekl, že teď to uděláme v nativu. A listovku mám nařízenou z imunologie, 3× denně 400mg. Takže nic jiného brát nemůžu, abych se nepredávkovala ostatníma vitamínama.
Ahoj holky taky jste po odberu meli nafoukle bricho? Od vcerejska jsem jak vzducholod jim bilkoviny piju ale bricho neplaskne jsem z toho na nervy. ![]()
@Bublina 83 buď v klidu, je to normální a trvá to asi týden. Ale kdybys měla bolesti, zavolej si do CARu
@Mabame … jsi hodná, že jsi na mě tak myslela
děkuji
Ještě neházím flintu do žita, pořád doufám, že to klapne. Uvidíme jak dopadne krev, jak jsem psala i Tobě, pokud mi to 100% nevyvrátí, šance je pořád. Tak věřme, doufejme, a nestresujme
! A ty počkej s testování, co jen to půjde. Ikdyž to čekání je děs… ale proč zbytečný stres, už tak toho musíme prožívat tolik ![]()
@f-l-e-a… máš pravdu, počkám na krev a uvidím a pak budu dělat závěry
Naděje umírá poslední. Přeji Ti, ať miminko roste a vše je jak má. Držím palečky ![]()
@Janička 1211…Ket ve středu a přirozeně je skvělá zpráva, já brala taky jen utrogestan 2-2-2 a vitamíny. Tak hlavně klid a pohodu, přeji ať se zadaří!
@Bublina 83 já jsem nafouklá pořád, myslím, že je to přirozený stav ![]()
Počítala jsem to jen z hlavy, ale 11.2. by to mělo být 14 dní po KET. OD začátku tohoto cyklu mám šťastné jedničky a dvojky, tak to sakra MUSÍÍÍ vyjít!!! Cyklus začal 11.1., 22.1. dobré zprávy o ovulaci. 1.2. máme výročí svatby a to bude správný čas na uhnízdění. No a dokonce jsem i dceru porodila 20.1.2001. KET sice bude 27.1., ale když to sečtu, tak je to 10, takže opět 1. No není to krása??? NO MÁM TO NAPLÁNOVANÝ LUXUSNĚ ![]()
@Janička 1211… výjde to! Máš to perfektně naplánované
Já jsem v plánování také dobrá. TO PROSTĚ MUSÍ VYJÍT A BASTA ![]()
@Janička 1211 plánování by mi také šlo. Ty číselné kombinace máš moc hezké, to by bylo, aby nebylo
Ket v nativu zní dobře. Mně už to teď musí být jedno, jestli beru hromadu léků, hlavně, aby to teď vyšlo. Mně nikdo imunnologii nevyšetřoval. Tak vlastně ani nevím, jak na tom jsem ![]()
@Keitt 80 držím se Tvé rady a testovat určitě dřív nebudu.Jen to čekání je fakt dlouhé, kdyby měl člověk alespoň nějaký náznak, že je vše tak jak má být, ale ta nejistota je ubíjející. Nicméně se stále ujišťuji, že jsem těhotná. To je dobře, žes to nevzdala, šance je vždycky ![]()
@Bublina 83 souhlasím s Keitt, být nafouklá, je po těch všech lécích úplný standart. A je jedno jestli je to při Opu a nebo jen při Ket.
… takže dnes je pro mě smutný den. Krevní test potvrdil, to co jsem si v hloubi duši myslela
NEVYŠLO TO… ale co život jde dál, dnes to bude bolet, ale zítra tady bude nový den, nová síla a nové sny…
@Mabame … tak vidíš, někdo má příznaky těhu a není a někdo nemusí nic pozorovat a těhu výjde. Takže se nevzdávej a věř
do poslední chvíle jako já ![]()
Tak Vám holky přeji, ať máte veselé zprávy a zadaří se!!! Nemůže se všem takhle sr-t ![]()
Ahoj holky po dlouhe době se ozývám
já se každým dnem jen modlím..jsem ráda že nás tu je už hafo a dá se podělit o cokoliv, ja jsem dnes 10.den a na testu je dušík..celý vínekd jsem pořád jen četla o pregnylu a testování a tak..a ted už si jen přeji a doufám a nechci nic zakriknout..též jsem zkoumala těhu příznaky protože ještě do soboty sem vlastně necítila vubec nic..pak trochu bříško a prsa..budu ted asi testovat každý den, abych uklidnovala sama sebe že to sílí, dnes jsem upadla na schodech tak mi bylo zas do breku..ale nesmíme zoufat holky..jak říkáte, 2016 bude úspěšný rok a ti naši broučci se prostě zakousnou a do porodu už se nepustí at se děje cokoliv. těším se na vaše příspěvky ![]()
@Keitt80 je mi to líto, vím, že to zabolí, ale ráda vidím, že myslíš pozitivně do budoucna. To je důležité a příště to dopadne lépe! Drž se a držím pěsti, aby i k vám brzy přišlo štěstí.