Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
22.1.16 12:53

@janicka1211 … děkuji za podporu, snad ano, moc moc moc si to přeji :-) Četla jsem, že ty už jsi měla ket vícekrát a pak to nedopadlo. To je mi líto :-( Tak Ti přeji ať Ti to teď výjde. MUSÍ TO VYJÍT, není možné aby se to nepovedlo. Chci se zeptat, ty jsi měla taky to PGD vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
22.1.16 12:55

@Keitt80 Nene, neměla jsem PGD… Možná to byla chyba, ale nenabídli nám to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.16 13:03

@janicka1211 … tak doktoři asi ví, co dělají… Já měla hodně potratů přirozenou cestou a při jednom těhu gen vadu, takže tohle jsem si vyžádala. Ikdyž vyšetření genetiky a jiná vyšetření byla na 100% dobrá. Tohle je moje 1 IVF a taky poslední… Tak věřím, že NÁM TO VÝJDE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
22.1.16 13:10

@Keitt80 Tak já už dvě děti z předešlýho manželství mám. S nynějším manželem mám za sebou 1 ZT pak dlouho, dlouho nic. Potom IUI, nic. Pak IVF, ET pozitivní tt a nakonec biochemko. Ket to samé. Takže nás čeká poslední KET a víc do toho nejdu. Stálo to dost peněz a ještě víc psychický síly, kterou pomalu bohužel ztrácím. Takže jsem rozhodnutá, že tenhle poslední pokus prostě VYJÍT MUSÍ!!! :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.1.16 13:26

@Janička 1211 Taky toho máš už hodně za sebou co? Mít pozitivní TT, a pak nakonec biochemko je podle mě horší než mít pořád negativní test, což je můj případ. A co teprve potraty… Určitě to slyšelas už mockrát, ale buď ráda, že už nějaké děti máš.
My máme ještě 4 zamražená embrya, ale pokud to nevyjde, tak do dalšího ivf taky nepůjdeme. Z finančních důvodů, nás tohle ivf vyšlo na cca 55tisíc plus další peníze za KETy. Je to fakt děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.16 13:29

@janicka1211 jak říkám musí nám to VŠEM VYJÍT A ROK 2016 MÁ BÝT PŘÍZNIVÝ, musíme věřit, naděje umírá poslední :-) tak hodně sil a myslet pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.1.16 14:45

@Keitt80 já vím, že jsem neměla spěchat, mělas pravdu :lol:,když já si nemohla pomoct.Ale uklidňuji se, že bylo brzy, prostě jsem to jen zkusila. Jednou nám to přece vyjít musí. Moc na Tebe budu myslet, ať máš zítra pořádné .Děláš dobře, prostě jsme těhotné a basta :pankac: @Janicka1211 jsem 6 den po KET.Asi bylo určitě brzo, alespoň se tím utěšuji. A jak píše Keitt 80 jsme těhotné a užíváme si to.Test ne test.
@ilia.katka:
www.emimino.cz/…l/iliakatka/ to jsi kousek za mnou, já byla na KETu 16.1.Naopak, já nemám vůbec žádné příznaky. Utrogestan už se mnou také nic neděla, asi zvyk.Jak jsem tak pročítala diskuze asi je to hodně individuální, hlavně, aby výsledek byl pozitivní. Tak držím palce a hodně štěstí nám všem. Už to přeci musí vyjít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.1.16 14:55

@Janička1211 ta zhroucená psychika po neúspěchu je strašná. Také pak nemám na nic síli, ale teď jsem se rozhodla chvíli bojovat.Je to sice strašně náročné, ale já to miminko prostě hrozně moc chci. Musíme si ho nějak vybojovat. A kdy jdeš na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
22.1.16 21:58

@Mabame @Janička 1211 @Keitt80 @Bublina 83 děkuji, doufám, že to bude gut. Dnes jsem si zkusila test a už to byla opravdu jasná dálnice. Tj. 14. den po KET. Velmi slabě viditelnou čárku (nebo možná jsem si ji tam přála vidět) jsem měla 8. den po KET. Pak jsem testovala 11. a 12. den a to byla už lépe a docela dobře viditelná, ale jen za čerstva.

@Mabame příznaky nemám vůbec žádné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.1.16 08:33

@f-l-e-a tak to gratuluji, ať vše zůstane v pořádku a miminko roste :-)

@Mabame, @Janička, 1211 @f-l-e-a … jinak já dnes testla a je negativní, ani náznak :-( Jsem z toho rozhozená, tak jsem doufala, že budou 2//. Už jsem ukápla slzu, nevím zda se to může ještě krví změnit, ale budu malinko doufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.1.16 11:57

@Keitt80 to je mi líto, roním slzy s Tebou.Moc jsem na Tebe myslela a držela pěsti, aby se zadařilo. To je tak nespravedlivé. Naděje umírá poslední, uvidíš z krve. Třeba ještě není nic ztraceno. :hug:
@f-l-e-a to je super, že alespoň někdo má pozitivní test.Moc,moc Ti ještě jednou gratuluji.Ja se teď bojím testovat, možná zkusím pondělí, ale nevím, mám strach. Také mi stále nic není, jen mě malinko začínají jakoby pálit prsa.Tak nevím jestli je to dobré či špatné znamení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
23.1.16 12:08

Ahoj holky, tak se hlásím ze včerejší návštěvy z CARu. Ovulace bude dnes, nebo nejdéle zítra. Z PRAVÉHO vaječníku 8o 8o 8o Prý se mi odměňuje za to, že minulý cyklus odpočíval a byl anovulák. No odměňuje se opravdu perfektně :palec: a dává o sobě dost vědět. Asi polezu bolestí po zdi… :zed: Jinak KET naplánovaný na středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
23.1.16 13:09

@Keitt80 vím, jaké to je zažít zklamání… Nechci Ti dělat plané naděje, ale šance tu ještě je. Nevím, zda můj případ bude mít šťastný konec, ale také jsem měla druhou čárku až hodně pozdě oproti dřívějšku. A vlastně až krev mi dala prozatím jednoznačnou odpověď. Držím pěsti!

@Mabame opravdu necítím nic. A rozhodně je to o hodně jiné než když jsem otěhotněla minule, ale to zase bylo čerstvé embryo po kompletní hormonální IVF smršti. Jak píšeš, tak ta prsa mě také pálila a jakoby svědila tuším 11. den po KET, od té doby mám klid. Jen mě napadlo, že se mi začal zalévat obličej pupínky. No, vizuálně nic moc příjemného… Pokud to zvládneš, tak vydrž netestovat co nejdéle. Já testovala brzy a zbytečně se pak strachovala. Kdybych testovala až ten doporučený 14. den, tak mám jasno a nemusím mít obavy okolo. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
23.1.16 13:11

@Janička 1211 dobré zprávy! Ty máš tedy KET v nativním cyklu bez léků? Já musím s estrofemem, bez něj bych se transferu nedočkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
23.1.16 13:46

@f-l-e-a Ano, bez léků. jen zítra večer mám nasadit utroš. Já měla estrofem při posledním KETu, 4× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí