Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
20.1.16 19:50

@Keitt80 ano,mám už toho za sebou docela dost. Nechci se jen tak vzdát, ale jako samoplátce už toho moc nenadělám. Mám omezené možnosti jak finanční, tak věkové. Genetiku nám nevyšetřovali, nikdo nám to v CAR nenabídl. Nám teď rozmražovali 3embrya a přežilo jen jedno.Tak ho přemlouvám ať se mu u mně líbí :lol:
Také bych měla zaměstnat hlavu, učení AJ je dobrý nápad, obdivuji Tě. Mně jazyky nejdou a nebaví. Budu se nad sebou muset zamyslet :lol:
A Ty máš kolikátý pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.1.16 19:54

@f-l-e-a ahoj, tak to jsi v předstihu pár dnů, nevím jaké mají být hodnoty z krve, ale doufám, že budou takové jaké mají být :-) Pokud ne tak nezoufej, pokud máš ještě nějaké v mrazáku tak máš ještě další naději. Nám už žádné nezbylo… takže buď to vyjde nebo ne… Mi zaváděli 5 denní blastocystu :-)

Držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.1.16 20:02

@f-l-e-a také Ti děkuji za útěchu. Jsem po KET poprvé, tak trošku plaším a ještě jsem nikdy po IVF neviděla na testu druhou čárku, tak vlastně ani nevím jaké příznaky mám očekávat. Jen mi přijde, že je mi teď úplně jinak, vlastně nijak.Tak jak píšeš je to jiné, protože je to KET :lol: Čtu si Tvůj příspěvek a koukám, že to také nemáš jednoduché. Budu Ti držet všechny palce ať Ti HCG naroste do požadovaných hodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.1.16 20:22

@Mabame Určitě se nevzdávej, pokud není 100% určen negativní výsledek, tak je pořád 100% šance :-) Je to mé první IVF, před tím jsem měla 3 potraty do 10 týdne a jedno ukončené těhu v 16 týdnu z důvodu genetické vady. Měla jsem všechna možná vyšetření od genetiky po hysteroskopii a na nic nepřišli. TAkže když jsem šla do CARU, vyšetření PGD všech 46 chromozomů byl můj požadavek. Hlavu jsem zaměstnala, na jazyky také moc nejsem, ale prý se to dá naučit… tak uvidíme :D Ale i tak zjišťuji informace, kdo kdy a jak, proto jsem tady. A doufám, že teď to výjde, prej rok 2016 má být úspěšný tak věřím, že NÁM VŠEM to dobře dopadne :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
21.1.16 13:57

Tak holky, prý to vyšlo! Pořád tomu nějak nemohu uvěřit! Dnes hodnota hcg přes 90. Takže za 2 dny se více než zdvojnásobila. :dance: Pořád jsou ty hodnoty nízké, ale rostou jak mají. V pondělí zajedu ještě jednou na krev a když to bude gut, tak už budu jen doufat, že za 14 dní bude něco vidět na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.1.16 14:37

@f-l-e-a :dance: :dance: :dance: super zpráva, jsem moc ráda, že to je tak jak má být. Dnes jsem na Tebe myslela :) tas si užívej těhotenství a hýčkej se :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
21.1.16 16:31

@Keitt80 Tak to je super, že máte vyšetřenou genetiku a tudíž vybrali to správné embryo. A jak se cítíš? Máš nějaké příznaky? Já také spíš zaměstnávám hlavu brouzdáním po diskuzích, nic jiného mi moc nejde :lol:
@f-l-e-a jé to je skvělá zpráva hrozně moc Ti gratuluji. A jak se cítíš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.1.16 19:33

@Mabame… u mě pořád stejné příznaky, pobolívání břicha, i když dnes trochu více a hodně citlivá prsa. A co u Tebe? Už se nějaký ten náznak ukázal?… zaměstnat hlavu je asi to nejlepší, jinak by člověk z toho čekání mohl i zešílet :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
22.1.16 10:22

cristine,Janicka1211

Ahoj holky, jak jste na tom? My celkem dobry 21 vajicek odebrano,18 dozratych a 15 spojenych :) tak mam radost :dance: uvidime jak to bude dal v utery transfer tak snad se zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
22.1.16 10:28

f-l-e-a

Ahoj tak to gratuluji hlave aby bylo vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.1.16 11:47

@Keitt80 to je fajn, že už něco pociťuješ. Já nic ani prsa, ani břicho nebolí. Dnes ráno jsem zkusila test, ale úplně bílo. Budeš zítra testovat? Já už nemám odvahu. Hlavně to čekání je najednou strašně dlouhé. :zed:
@Bublina 83 gratuluji, to je úrodička, tak ať se pěkně všechna rýhují :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.1.16 12:07

Ahoj holky, může se k vám přidat? :mavam: Všem držím pěsti, ať nám to vyjde. Zasloužíme si to, po tom, čím jsme prošly ne? :D a gratuluji @f-l-e-a :potlesk:

Já byla na KETu 19.1., takže jsem dnes 3.den. Příznaků mám plno (píchání v podbřišku, bolení jako před MS, občas bolesti v bederní páteři atd), ale to jsem měla i při předchozích KETech :? Co minule nebylo, tak je motání hlavy. Už skoro tři dny v kuse, a to piju přes 2 litry denně. Asi za to může utrogestan, je to nejčastější vedlejší účinek. Ikdyž minule mi nic z něho nebylo. Ale nikdy mě nebolely prsa, ani teď, tak myslím, že to spíš nevyšlo, protože citlivá prsa má většina žen na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.1.16 12:40

@Mabame … test si udělám zítra ráno, to bude 12. den po ket, den ket nepočítám, tak doufám, že budou 2 //. Já jsem Ti říkala, že máš počkat :-) Já také po tom negativním testu se do toho testování moc nehrnu, trošku se bojím zklamání, tak si říkám, že těhule jsem a užívám si to :-)

@ilia.katka Ahoj, také Ti přeji, ať Ti to výjde :-) Mě se dnes také začala točit hlava a trošičku nevolno při vaření, tak nevím no :-) Může to být také z toho Utrogestanu nevím, a hlavně v noci nemůžu nějak spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
22.1.16 12:43

@Bublina 83 Já jedu dneska na UTZ kvůli ovulaci, tak uvidím, jak na tom jsem a případně domluvíme POSLEDNÍ KET… :,(

@f-l-e-a Potichoučku gratuluji :potlesk:

@Mabame Jak dlouho jsi po KET?? Nemůže být ještě brzy na test??

@ilia.katka Nemysli negativně a vítej :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
22.1.16 12:45

@Keitt80 Zítra tam už bude dálnice ;) Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...