Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bublina 83 Ne ne, buď ráda, že ho nemusíš. Jsou to kortikoidy proti zvýšené imunitě. Není to na podporu imunity ![]()
@Bublina 83 Prednison je myslím na předpis, je to kortikoid.
@HankaAdelka opovaž se testovat dřív
Všechno má svůj čas, tak dodržíme termíny ![]()
@Bublina 83 po těch všech neúspěších už můžu jen úspěšně radit. I když, to bych si fandila. Vím, že nic nevím ![]()
Ti test nic neukaze dyt je jeste brzo akorat budes
a to nechces tak testy nekam zahrabej a uzivej si ten dobry pocit ze to bude ok ![]()
@Mabame to je mi moc líto
určo vydržím. Moc děkuji za podporu. ![]()
Mě prednison dali v Praze po transferu půl tabletky každé ráno. Jen mě trochu zarazilo, že je tam psáno, že podání přípravku v těhu není vhodné.
![]()
@HankaAdelka píše:
@Mabame to je mi moc lítourčo vydržím. Moc děkuji za podporu.
Mě prednison dali v Praze po transferu půl tabletky každé ráno. Jen mě trochu zarazilo, že je tam psáno, že podání přípravku v těhu není vhodné.
![]()
Ta půlka tabletky je strašně malé množství, skoro stopové. Já všechno co beru se nesmí brát v těhu
ale úspěchy jsou, tak co ![]()
Holky já asi testnu ráno než půjdu na krev až, abych věděla co mě čeká a nebulela tam zas jakmalej jarda. Dřív se asi neodvážím. Krev pak může jen mile překvapit, pokud test z moči je negativní.
Přoc předepisujou prednison? teda holky, brala jsem 4 roky medrol a už to v životě nechci brát, je to hrůza.
@HankaAdelka já brala Prednison od půlky cyklu 1 tbl. ráno a v lékárnê mě také upozorňoval, když jsem si kupovala těhotenské testy, ža se nesmí brát v těhotenství. Předpokládám, že ty dávky jsou tak malé a lékaři v při IVF je dávaji skoro pokaždé, tak doufám, že až tolik škodlivé to není. Když si vezmu kolik všech léků během jednoho procesu do sebe nacpeme, tak jeden Prednison je asi nic. A lékaři snad vêdí co činí ![]()
@Vitalka Mám ho od imunoložky. Trochu ještě APA syndrom a slabé protilátky proti zona pericula nebo jak se to píše
Beru ho jen před plánovaným těhotenstvím ne v kuse a už vůbec né roky.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď