Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuzanaxx píše:
@Petruš Z. Imunologii mi dělala ještě praktička, ta je OK. Jak to řešíte v práci? Pořád lítám do CARu v pracovní době, protože jinak to nejde, ale už je mi to hloupé. Měla jsi od začátku protokolu neschopenku?
Tak to je dobře, že máš imuno za sebou. Jinak já mám nepřetržitou pracovní dobu, takže někdy ta návštěva v CAR vyšla na volno, nebo jsem si volno vzala a šla do práci jindy. Někdy to nešlo jinak než na propustku, ale to je párkrát. Při stimulaci jsem byla na PN, nedala bych to, noční a ten stres a riziko, že se mi může něco stát. Ale záleží na práci. V kanceláři bych se toho nebála.
My dopláceli 17 tis. a 1. ket je zdarma, tak zatím to jde, i když zatím jsme projeli tak 6 tisíc.
@Gabriela1234 máme spostu center. Ale kamošky co chodí do soukromejch center říkaly, že je jsou to továrny na děcka s neosobním přístupem a nadšený taky nejsou. Z Reprofitu, kterej byl nejoblíbenėjší všichni dobří doktoři odešli a jsou tam jen zajíci bez praxe, takže těm se mi svěřovat po tom co mám za sebou nechce.
A ty vaříš zabijačku? Měla bys odpočívat ne? Já uklidím trochu, něco uklohním k jídlu ale hlavně se povaluju. A musím říct, že dokud je termín testu daleko, tak si tu pohodu užívám ![]()
@Gabriela1234 ty brďo vy máte uklizečku? To je super. To jsem u nás já
Ale teď je mi bordel doma i prádlo ukradený, právě si říkám, že mám na lenošení nárok, zavřu se do ložnice kde je pořádek a hotovo ![]()
Holky pecte na uklid a zehleni me taky preteka kos s nevyzehlenym pradlem a mam nohy nahore
to nam neutece ![]()
Ja zadny novinky nemam jsem porad doma a citim se porad stejne jako by nic
co ty? ![]()
To náš starej pes by se chtěl nahřívat v posteli dokonce, ale má smůlu. Vyprat ted postel nemůžu, tak chudák smutně chodí kolem. Kočky nepelichaj moc ne? Holky já ještě 9 dní do testu. Kolik vy?
Uklízečka je dobrá, ale já bych to doma nesnesla. Cizí paní. Fakt ne. Jsem dost citlivá co se týče soukromí. Vlastně ani tchyně mi tu nesměla uklidit. Taky jsem v minulém těhu dlouho nic nesměla, ale musel to zvládnout chlap. Nebo když občas přijela mamka. Teď sem tam zametu, vyžehlím a tak. Taky máme barák, ale naštěstí v patře jsou ložnice, takže spíš čistá zóna, „žijeme“ dole
Jinak vypere chlap, pověsí to. Myčku naloží, vyloží a je to. Koupelnu a záchody zatím zvládám ![]()
@Snažilka8383 do testu 4 dny
Holky, někde jsem četla, že týden po transferu by se nemělo luxovat, vytírat a žehlit. Prý se tím namáhá spodní část břicha, což je nežádoucí. nikdy mě to nenapadlo. Já osobně taky mezi nějakou činností polehávám, ale většina holek říká, že když ležely, tak se nezadařilo a když po transferu najely na normální režim, byly těhotné snad všechny. Tak co myslíte???
![]()
8 dni do testu
taky jsem to cetla ze se nesmi uklizet, zehlit atd.taky nic nedelam ![]()
Takže: Peťa -Bublina - Janička -Snažilka. Uděláme hada ![]()
Jako bylo by krásný nic nedělat, semtam se projít. Ale kdyyž so čoklík cvrkne, choďte kolem toho Balatonu smrdutýho než přijde manžel z práce.
@Snažilka8383 a nebo doktoři mají na všechno stejnou odpověď. Co my víme, co se učí tolik let ve školách viď? ![]()