Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
1.2.16 23:27

@Snažilka8383 Jj, nějaký stan najdu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
2.2.16 06:15

Holky, pravidelně chodím do fitka. Nezvedám 120 kg na bench, jen chci nějak vypadat. S pohybem teď budu mít asi konec, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
2.2.16 07:28

@medmenka a mohu vědět, kolik se v nativu podařilo vajíček? Měli jste PK? Já také špinila, docela dost. Bylo to 7. a 8. den - obrečela jsem to. Byl zrovna víkend, volala jsem do CARu, zda je možné, že už by byl takhle brzy konec a rozjela se MS a tam mi řekli, že to bohužel možné je, ale že si mám hned po víkendu dojet na krev a tam už bylo něco málo HCG. Teď jen doufám, že je vše tam, kde má být a že drobek v pořádku roste. Jinak já zas pro změnu měla dost komplikovaný odběr vajíček, který se konal v září a teď vlastně jsem byla na KET jako náhradu za neuskutečněný ET. Pan primář v nemocnici kam mě dovezli mi říkal, že jsem utekla hrobníkovi z lopaty. V noci po odběru mě totiž odvážela rychlá, operace, pár dní na JIP a to vše proto, že při odběru se jim podařilo omylem napíchnout nějakou žílu na vaječníku, ta praskla, natrhl se vaječník a začala jsem krvácet do břicha. Břicho jsem měla děsně nafouklé, nemohla jsem dýchat, jak to tlačilo na plíce a pak jsem začala upadat do bezvědomí. Nebýt mojí dcerky, která z nepochopitelných důvodů začala v 1h v noci ze snu strašně křičet, tak bych možná do rána vykrvácela a ani se nevzbudila. A to vše navíc bylo přesně v den 2. narozenin naší princezny. Když mě operovali, tak odsáli více jak litr krve z dutiny břišní. No, je to sice teprve pár měsíců, ale už mi to přijde, jako by se to ani nestalo. Ale byla jsem na tom nejdřív hodně špatně fyzicky, pak se dostavila psychika. Navíc mi pan primář řekl, že by doporučil už do dalšího těhotenství nejít a být ráda za to, že mám zdravé dítě a že to děťátko má stále maminku… :-( No jo, ale člověk rychle špatné zapomíná a touha po dítěti je prostě silná a doufám, že prostě nemohu mít pořád smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
2.2.16 07:34

@Zuzanaxx já přestala cvičit a běhat den před KET. Už si na to netroufnu. Měla jsem komplikované 1. těhotenství, které jsem od 9. týdne proležela doma a v nemocnici a nakonec stejně předčasný porod. Takže to nechci pokoušet, ale na druhou stranu, pokud je tělo zvyklé na určitou zátěž tak bych mu kolem transferu dala trošku odpočinku a potom po domluvě s dr. bych možná jen tak zlehka něco provozovala. Spíš ale jen nějakou jógu či tak. Případně to člověk chvíli vydrží a pak po porodu se člověk dokáže dostat rychle do formy. Nebo aspoň já jsem nikdy neměla tak super postavu jako po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
2.2.16 08:10

@f-l-e-a právě, jsem zvyklá. Ale zase ne hloupá, takže jsem počítala, že do do odběru budu makat a hubnout a pak už jen vesele přibírat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.2.16 08:14

Ahoj snažilky, mohu se přidat? Před týdnem jsem byla na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
2.2.16 08:31

@Tofik :mavam: :mavam: :mavam: To víš, že můžeš :dance: :dance: Napiš mi kdy budeš testovat. Chystám se dělat tabulku, aby jsme měly přehled kvůli palečkům… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.2.16 08:37

@Janička 1211 :mavam: tady je to aktuálnější, viď ;) Testovat se chystám ve čtvrtek nejdřív. Zítra jdu do města, tak když to stihnu, koupím testík. Ale věřím, že symptomy mluví za vše. Pomalu si říkám, že ani nemá smysl si ten test kupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
2.2.16 08:44

@Tofik To si piš. Teď tady bude úplná vlna Tsunami s // :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
2.2.16 08:44

@Evenka Taky jdu v pátek na krev, ale dnes jsem testla a nic, tak asi nic. No co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
2.2.16 08:46

Holky, já to nevydržela a na testu bílo :zed: Takže já tu vlna se // určitě nezačnu.
Nevíte, jak je to s dalším KET? Už s tím nějak nepočítám, že by se to do pátku změnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
2.2.16 08:47

@Zuzanaxx já chodím běhat a jak při stimulaci, tak před KET jsem měla vysloveně zákaz běhat. Prostě nic vysilujícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
2.2.16 08:47

@Petruš Z. a kolikátý jsi den po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
2.2.16 08:49

@f-l-e-a Teda holka, to sis užila :( Já občas taky přemýšlím, že zbytečně pokouším osud když už máme syna. Ale prostě mi to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
2.2.16 08:49
@f-l-e-a píše:
@Petruš Z. a kolikátý jsi den po KET?

10. den a to už jsem všude četla, že nějaký náznak byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí