Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je to testováno od 8do 14.dne já nevydržela čekat po těch mnohočetných zmařených pokusech, ale radost jsem měla 14.den když mi řekli hodnotu hcg a teď se zas každý den strachuju ![]()
@cristine Hezká sbírka
Chápu, pro mě pozitivní test taky ještě nic neznamená. Držím palce a hlavně ať ti to uteče. A jak se cítíš?
@cristine pěkný!! To já posledně 7. den totál bílo. Proto jsem poučená, že já nejdřív 10. den po. No a taky si říkám, že další nekonečné čekání teprve přijde. Ale když už tam jsou dvě čárky, tak tam bude i
U všech!! ![]()
Petruš Z. mám to jak na houpačce.. ale zatím žádné zvláštní příznaky a o to víc jsem neklidná, jen mě bolí prsa..snažím se pořád nějak tak poléhávat když mohu i když vím, že tím ničemu nepomůžu, ptala jsem se setry zda mohu něco dělat a ona ať teď už dělám co chci jen ne náročnou práci, že to už stejně záleží jak se bude vyvíjet.. tak počítám minuty.. po minulém ZT se modlím, že teď už to vydržíme až do konce..
@cristine já u syna zvracela a bylo mi zle, prostě šíleně a od té doby mi při těhu bylo zle, ale ne tolik a nikdy to nedopadlo, takže to beru jako takový ukazatel, který se bohužel zatím vždy ukázal jako správný. Ležení určitě nemá smysl, ale válet se určitě můžeš. Věřím, že vám to vyjde ![]()
@cristine to jsou nervy viď. kDYBYCHOM TAK MOHLY NAKOUKNOUT, CO SE TAM DĚJE ![]()
@Petruš Z. píše:
@Evenka Taky jdu v pátek na krev, ale dnes jsem testla a nic, tak asi nic. No co nadělám.
Petrus, jeste to nevzdavej. Kdyz jsem cekala svou treti dceru pred 16 lety, duch se mi objevil s tydennim zpozdenim. Nechapala jsem to, mela jsem tehu potvrzene z krve a prouzek nikde.
Drzim palusky. ![]()
@Evenka Díky, ale tady by se to mělo ukázat včas
nehážu flintu do žita, to ne, ještě tomu samozřejmě dávám šanci.
TESTOVÁNÍ PO KET:
4.2. @Tofik
5.2. @Evenka + @Petruš Z.
9.2. @HankaAdelka + @Bublina 83
10.2. @Snažilka8383
11.2. @Janička 1211
12.2 @Gabriela1234 + @medmenka
TI, CO NAŠLY NA TESTU :
@cristine:www.emimino.cz/…il/cristine/
TĚHULKY POTVRZENÉ DR. :
@Tofik píše:
@cristine to jsou nervy viď. kDYBYCHOM TAK MOHLY NAKOUKNOUT, CO SE TAM DĚJE
Tak to já bych čuměla furt…
![]()
Přesně tak holky, nejradši bych každej den chodila k doktoroj na ultrazvuk.. už sem i přemýšlela že příští týden půjdu na UTZ ke svému at se podiva zda je vše ok..jelikož ty 3týdny mi dala sestra snad za trest.