Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak dnes 4 injekce a já mám zvláštní pocit, že je něco špatně… :/ mně vůbec nic není, nebolí mě břicho, ani hlava, prostě nic….tak mám strach, aby ty hormony fungovaly :/
Holky děkuji za přivítání ![]()
@f-l-e-a zatím jsem ve fázi čekání, jsem teprve 4 den po ket tak nevím. Ale dneska jsem začala špinit a dost mě bolí v kříži tak nevím nevím ![]()
@Snažilka8383 já už jsem byla v hodně diskuzích a většinou jsem ta zůstala sama jako netěhotná
Tak u nás je problém na mojí straně, mám PCO, nemám vejcovod a hlavně anovulaci, ale tentokrát před KET byla
Po svém prvním KETU jsem otěhotněla, ale bohužel to nemělo dlouhé trvání, od té doby ani ťuk.
@Evenka no tak to moc držím všechny palce ![]()
@Petruš Z. také se tím utěšuji, ale léta bohužel běží. ![]()
@Gabriela1234 děkuji, tak to budeme mít stejně, já půjdu 12.2. na krev.
@Vitalka Buď v klidu, to všechno přijde
Mě vlastně nic nebylo, až den před odběrem to přišlo
Žádný stres a paniku.
@Janička 1211
no já nevím, píchala jsem první 3 dny 200 j Pugeronu, dnes a zítra 150 a pak ještě dva dny 150 a 1 orgalutran k tomu…. ale na to, že mám jen jeden vaječník a vejcovod nevím, nevím no. :/
@Janička 1211
No já mám ten orgalutran 2 poslední dny….a kolik se ti udělalo vajíček???ale ty máš 2 vaječníky viď? já se totiž bojim, že se mi neudělá nic :/
to nevadi stejne to sem budeme postupne vsechny psat ![]()
@Vitalka určitě se ti nějaký udělají. Věřím tomu. Já měla snůšku 21 vajíček
ale mám oba vaječníky.
@Bublina 83 tak když nebude mít nikdo nic proti, tak udělám tabulku.
@Janička 1211
nevím no, fakt mi nic není, ani se mi nenafukuje břicho, ani jsem nepřibrala..
Neboj to vsechno prijde po odberu se nafouknes a i priberes
po stimulaci moc ne ![]()
@Bublina 83???já myslela, že přibrat máš při hormonálních injekcích, jak ti rostou vajíčka…pak ti je přeci vysajou…
@Gabriela1234 píše:
Holka, špinit po ket? to by na MS ještě nevycházelo, ne? nebo takhle jsi to měla pokaždé? To se na tobě doktoři dost vyřádí, že. Kam chodíš?
Na ms je opravdu ještě čas, je pravda že transfer nebyl úplně hladký, byla jsem upozorněna že můžu i krvácet s čípku, tak se uklidňuji že to je asi ono. ![]()
@Petruš Z. píše:
@Evenka Teď jsem si tě našla, že jsi měla KET den přede mnouA jak se cítíš a test jsi si dělala? Jestli už to někde píšeš, tak promiň.
Nene, zadne testovani, v patek jdu na krev. Citim se divne, mam nafoukle bricho, zaludek na vode, porad me boli hlava, obcas me boli bricho. Jen nevim, jestli nejsem priotravena vsemi temi hormony. Lezou mi uz i z usi.
Popravde, bojim bojim testovat. ![]()